Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי בארץ לנסוע 180 קמ"ש זה באמת קצת מוגזם. אבל רק בגלל שהכביש שסלול הכי טוב בארץ סלול בצורה מחפירה.

תוסיפו לזה שמצב המכוניות בארץ לא טוב ותבייו למה אני חושב כך.

מה שכן, אני חושב שגם לנסוע 140 זה לא מסוכן ולא צריך להיתפס על זה. צריך לעצור את אותם אנשים שנוסעים בצד השמאלי ב-80 קמ"ש במשך שעה ולא נותנים לעבור,אלא שלא שומרים מרחק,לא עוצרים ברמזור אדום,ואותם אנשים שנוסעים כאשר הם שיכורים או חלילה מסוממים.

אבל שוב-זה הרי ברור שהמשטרה תעשה את הדברים שהכי קל לאכוף (גם לאכוף מעבר בתמרור עצור שלא רואים אותו זה קל) והעובדה שיש הרבה אנשים שמערערים לא עושה כלום.

פורסם
אתה לא צריך להגיד כלום, מספיק שתצפה בסרטון שצירפתי. אסף ציפור/עוזי וייל אמרו את זה בצורה מצויינת.
הם דיברו רק על השב"כ אני מדבר על מה שיוצא מבית המשפט העליון :lol: .במחקר שנערך ופורסם לאחרונה , מתברר ש67% מהציבור חושב שכול המערכות כולל בתי המשפט מושחתים (לא ראיתי את זה במהדורה אינטרנטית אז אני לא יכול להביא קישור ), ואם זה לא רפובליקת בננות אני לא יודע מה .

מסקרן לדעת מה יהיה הצעד הבא ?

ד"א מישהו חשב אולי על האפשרות של אם אתה נתפס במצלמת מהירות שלא יהיה משפט ? כי יש הוכחות ולא צריך לבזבז את זמנו של בית המשפט והמשטרה ?

ואח"כ אם יראו במצלמת אבטחה שעשית משהו רע (פשע כול שהו ) גם אז לא צריך בכלל להגיע לבית משפט , הרי יש הוכחות מצולמות :lol:

ואת השאר אשאיר לדמיון הפורה של שאר הקוראים את ההגיגים המופרכים האלו שלי :lol:

לZX2.0 יש אפשרות לדעת למה 140 זה בסדר ו180 לא ? אם אתה נוסע על R8 אתה יכול לומר לי למה היא תסע פחות טוב בצורה כ"כ גבוהה שצריך להגביל את הנוהג בה ל140 ולא 180 ?

בברכה יהודה

פורסם

ל-truejoker

180 קמ"ש על כביש סלול לא משהו (במילים עדינות) לא נראה לי הגיוני.

אם היה לנו כביש ברמה גרמנית (לווא דווקא אוטובאן-אבל אז היה מעולה) והאנשים היו נוהגים ברכב עם צמיגים טובים,מכונית תקינה (לא קורה הרבה בארץ-לצערי) אז לא הייתי אומר כלום גם אם הם היו נוסעים 300 קמ"ש.

שלא תבין לא נכון, אני מעודד תרבות נהיגה אבל אני חושב גם שצריך להיות מודעים לכך שהארץ שלנו זה לא המקום לנסיעה מהירה (כמו שציינתי-כבישים גרועים,מצב רוב המכוניות וחוץ מזה שיש יותר מדי שוטרים ומצלמות שרק תופסים על מהירות).

חבל שזה ההמצב בארץ ואני מחכה נואשות שאולי ביום מן הימים יהיה לנו חוק ספורט ומסלול שבו אנחנו נוכל לנסוע מהר ככל העולה על רוחנו מבלי שנעצר.

פורסם

לZX2.0 יש אפשרות לדעת למה 140 זה בסדר ו180 לא ? אם אתה נוסע על R8 אתה יכול לומר לי למה היא תסע פחות טוב בצורה כ"כ גבוהה שצריך להגביל את הנוהג בה ל140 ולא 180 ?

מסיבה אחת פשוטה מאוד: הפרשי המהירות בין הרכב המהיר (שאכן מהירות כזו היא פינטס בעבורו), לבין שאר משתמשי הכביש שחמושים ב- 1600 משפחתומטית, יהיו כאלה שיסכנו את כולם.

המהירות המותרת צריכה להתאים למכנה המשותף הרחב ביותר ולא למיקרי הקיצון, לא לסובארו 1300 DL משנת 88 ש- 100 קמ"ש היא מהירות התאבדות בעבורה ולא לרכב כזה.

שלא תטעה, אין לי ספק שעל כביש ריק/עם תנועה דלילה כלי רכב כזה, במהירות כזו - לא יסכן אף אחד.

פורסם

אני לפחות שלוש מקומות בהם השלטים מוסתרים על ידי עצים או שלטים אחרים שבהם שוטרים אוהבים לעמוד ולחלק דוחות.

לילל בפורום כמו זאב בלייל ירח מלא זה מצויין, לעשות מעשה זה קצת יותר קשה ולכן אני שואל (בלי בכלל להיות מופתע מהתשובה הצפויה), האם אי פעם פנית למישהוא (משטרה, מועצה, עיריה) בנוגע למפגע הזה? האם ניסית להוריד את הענפים הסוררים בעצמך? איזה תשובה קיבלת?

הרי שוטר שנותן שם דוחות, זה באמת שטויות כי אם שלט העצור מוסתר, בשניה הצומת הזאת הופכת לצומת קטלנית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מסיבה אחת פשוטה מאוד: הפרשי המהירות בין הרכב המהיר (שאכן מהירות כזו היא פינטס בעבורו), לבין שאר משתמשי הכביש שחמושים ב- 1600 משפחתומטית, יהיו כאלה שיסכנו את כולם.

המהירות המותרת צריכה להתאים למכנה המשותף הרחב ביותר ולא למיקרי הקיצון, לא לסובארו 1300 DL משנת 88 ש- 100 קמ"ש היא מהירות התאבדות בעבורה ולא לרכב כזה.

שלא תטעה, אין לי ספק שעל כביש ריק/עם תנועה דלילה כלי רכב כזה, במהירות כזו - לא יסכן אף אחד.

מסכים איתך ב100%.

באגירה- אני בעבר התלוננתי על מפגע כזה לעיריה (לא כי קיבלתי דו"ח) והיא באמת פתרה אותו לאחר מספר ימים.

פורסם
ל-truejoker

180 קמ"ש על כביש סלול לא משהו (במילים עדינות) לא נראה לי הגיוני. אני נסעתי בתור נוסע על כביש 4 עם וולבו על 200 (קיבלתי טרמפ ) ,לא היה נראה בעיה כל שהי

אם היה לנו כביש ברמה גרמנית (לווא דווקא אוטובאן-אבל אז היה מעולה) והאנשים היו נוהגים ברכב עם צמיגים טובים,מכונית תקינה (לא קורה הרבה בארץ-לצערי) אז לא הייתי אומר כלום גם אם הם היו נוסעים 300 קמ"ש.

שלא תבין לא נכון, אני מעודד תרבות נהיגה אבל אני חושב גם שצריך להיות מודעים לכך שהארץ שלנו זה לא המקום לנסיעה מהירה (כמו שציינתי-כבישים גרועים,מצב רוב המכוניות וחוץ מזה שיש יותר מדי שוטרים ומצלמות שרק תופסים על מהירות).נגד שוטרים ומצלמות יש פתרונות , טובים יותר או טובים פחות אבל זה נושא אחר

חבל שזה ההמצב בארץ ואני מחכה נואשות שאולי ביום מן הימים יהיה לנו חוק ספורט ומסלול שבו אנחנו נוכל לנסוע מהר ככל העולה על רוחנו מבלי שנעצר.

מסיבה אחת פשוטה מאוד: הפרשי המהירות בין הרכב המהיר (שאכן מהירות כזו היא פינטס בעבורו), לבין שאר משתמשי הכביש שחמושים ב- 1600 משפחתומטית, יהיו כאלה שיסכנו את כולם. על זה בדיוק מדברים , כשאומרים מהירות שלא לתנאי הדרך . זה שיש לך אישור לנסוע ב300 קמ"ש , לא אומר שאתה חייב לקחת אותה אם אתה נוסע במשפחטומטית עם צמיגים משנת תרפפו

אני גם חושב ולמעשה בטוח שאדם שקונה רכב כזה (בניגוד אולי לצפונבונית שאביה יקנה לה כי זה COOL ), אמור לדעת מה לעשות ומתי :lol:

אין לי את התקציב , אבל לבטח לא הייתי קונה רכב כזה , ונוסע איתו כול הזמן על 90 :lol:

בברכה יהודה

• תוכן חדש...