Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628540,00.html

איך לעזאזל אנשים מסוגו ומהסוג של מופז מגיעים כמעט לראש הסולם? :evil:

חתיכת דגנרט, מפריע לו שאנשים מערערים על דו"חות התנועה שהמשטרה (שנמצאת תחת סמכותו), במקום שיישב לבדוק איך זה שיותר ממחצית מאלה שקיבלו דו"ח משוכנעים שהדו"ח שקיבלו אינו מוצדק.

הוא בטח רוצה להגיע למצב שבו כל שוטר יוכל לצעוק לאזרח ברחוב "ג'יב אל האוויה !"

http://www.youtube.com/watch?v=Ur5kZ0udMCM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

איך הוא הגיע למסקנה?

אם (לפי הנתונים של מר דיכטר) 60% מהעירעורים זו פעילות סרק ,ל 40% הנותרים יש בסיס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עוד התייחס השר דיכטר לכך שמשטרת ישראל לעתים מבצעת תפקידים אשר גוזלים ממנה זמן יקר. לדוגמא אמר כי על 60 אחוזים מדו"חות התנועה בישראל מוגש ערעור - לעומת שלושה אחוזים בלבד בהולנד - והמשטרה נאלצת לטפל בכך: "אלו משימות סרק אך גם הן נופלות על המשטרה".
האזרחים מערערים על 60 אחוז מהדו"חות. על 40 אחוז לא מערערים בכלל.

לא צויין אחוז התלונות שנמצאו מוצדקות. לדעתו של הגאון מאשקלון 100 אחוז מהערעורים אינם מוצדקים.

פורסם

גאה להיות אחד מאילו אשר מערער על דו"ח המהירות אשר הוגש לו על ידי שוטר שספק אם יידע שנדרש שדה ראיה חופשי ממכשולים על מנת לבצע לזירה על רכבים חולפים.

אם מרבית מקבלי הדוחות היו מערערים ואו מבקשים להישפט במקום להגיש את צווארם לשוחט, המערכות היו קורסות ואולי רק אולי שוטרי ישראל היו באמת מתעסקים בדברים החשובים באכיפת חוקי התנועה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זו תגובה מספר 3 בטוקבקים מתחת לכתבה.

אי אפשר היה לנסח את זה יותר טוב.

כבר קרו הרבה מקרים שבהם ישנה צומת, עם תמרור עצור שמוסתר ע"י עץ או שלט פרסומת או שיח פרא, והשוטר, במקום לדווח או לסלק את המפגע הבטיחותי, הוא יושב ועושה מארב לכל מי שלא מכיר את הצומת ולא עוצר וכמובן שבאותו יום הוא מוציא לא מעט דוחות.

ויש גם את המקרה הבא:

כביש ישר כמו סרגל, רחב ועם ראות לקילומטרים, שנמצא אי-שם בדרום או בצפון. בד"כ הוא די ריק.

נכון שהמהירות המותרת היא 100 (אולי, שומו שמיים, 110).

מכל המקומות, דווקא שם ניידת עושה מארב ל"טייסים" על הכביש.

דווקא בכבישים בטוחים כאלו, יש עשרות מצלמות בכל צד.

יד על הלב, למי ה"טייסים" מזיקים? למי הם מפריעים?

אם מהירות הייתה באמת הגורם העיקרי ולא גורמים "שוליים" כמו אלכוהול, מוגבלים שלא יודעים לנהוג ומשלמים שוחד כדי לקבל רישיון, כבישים במצב גרוע וכו' - אז כל המכוניות בישראל היו מוגבלות ל-130 קמ"ש, ע"י שבב מחשב ומשדר לווייני.

אבל עובדה שמוכרים פה אפילו מכוניות על מבוססות למבורגיני שמסוגלות להגיע בקלות ליותר מ-300 קמ"ש, וברור לחלוטין שמי ששילם עליהם כמה מיליונים טובים (והממשלה הרוויחה הרבה מיסים כאן) לא רכש את הרכב בשביל לעשות קניות בסופר.

לא מזמן הייתה פה המולה תקשורתית רייטינגית על מבצע משטרתי לתפיסת "מופרעים" על אופנועים בכביש החוף. שני אופנוענים רכבו בבוקר סביב ה-180 קמ"ש על כביש ישר, רחב ועם ראות לקילומטרים, כשאין כמעט מכוניות על הכביש.

המשטרה הקצתה למבצע הזה כוחות רבים, כולל מסוקים, כאילו מדובר בהשתלטות של מחבלים על הטיילת.

המון כסף נשפך שם.

ובאותו הזמן, תכננו פושעים אמיתיים לרצוח את אלפרון (אב ל-7 וכביכול ראש משפחת פשע - אני אומר כביכול, כי אם היה באמת, מדוע הוא לא בכלא? מדוע הוא מצטלם בטלוויזיה לאיזה ריאליטי?) ע"י הטמנת פצצה ברכבו, פצצה שפגעה גם בעוברי אורח.

אבי דיכטר, האם יש לך הסבר לסדר העדיפויות הזה? האם למפכ"ל המשטרה יש הסבר?

או שנכונה התיאוריה שאומרת שהמשטרה היא גוף נוסף לגביית מיסים מהציבור הנעשק, והכלי העיקרי הוא דוחות איפה שרק אפשר.

אני אחד שאוהב לנהוג ומהר, כמעט כל הזמן.

בחיים שלי לא עשיתי תאונה, ואני נוהג כבר הרבה זמן.

האם אתה יודע כמה מחברי עמותת אור ירוק עשו תאונות בזמן הזה?

כמה ילדים שעשו רישיון תחת חסותה של עמותת אור ירוק עשו תאונות בזמן הזה?

יש לך את הכוח לשנות את סדר העדיפויות של המשטרה ואת הקצאת הכוחות שלה, כך שתרדוף את העבריינים האמיתיים והמסוכנים באמת ולא אנשים שבאמת יודעים לנהוג (ולשיטת לימוד הנהיגה הישראלית לא היה אפילו קמצוץ של קשר ליכולתם).

נועם (25.11.08)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

התגובה מהטוק בק זה מה שנקרא:

האיש הנכון, בזמן הנכון, אבל ממש ממש לא במקום הנכון.

זה היה ברור שאלה יהיו התגובות משאר האנשים אליו

פורסם

בסדר:roll:

בסוף גם עליהם ייפול שוטר ממורמר שלא קיבל מאשתו וגם הם יכתבו כזה טוקבק בסוף, זה עניין של זמן.

רוב האנשים האלה הם כאלו שיש להם זמן לשבת כל היום במשרד ולסייר באינטרנט, הם לא ממש מבינים מה זה 110 קמ"ש אלא 80קמ"ש ובשמאלי.

דרך אגב, בתור דוגמא למה שהוא כתב, אני לפחות שלוש מקומות בהם השלטים מוסתרים על ידי עצים או שלטים אחרים שבהם שוטרים אוהבים לעמוד ולחלק דוחות.

ושוטר אחד שממש אוהב להיטפל לאנשים! איך אומרים "מחה איסמאק".(או משהו כזה)

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני אומר לכולכם מה שאתם לא אוהבים לשמוע, אנחנו רפובליקת בננות עם אג'נדה טוטאליטארית , העניין הוא שכשזה לא פוגע בכם אתם מסתכלים לצד שני , ואולי גם צורחים ואוסרים את אלו שמנסים להתקומם נגד העריצות הזו , אבל אתם לא מבינים שאם יש עריצות , היא תמיד בסופו של דבר תלך גם נגד אלו שהעלו אותה

כך עובדת ההיסטוריה תמיד , והנה אתם רואים את התוצאות

בברכה יהודה

פורסם

אתם יודעים מה הבעייה עם שוטרים?

העובדה שהם קיימים.

אדם יכול לרצוח ולא להיתפס (אבל רק אם יברח במהירות המותרת).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם מרבית מקבלי הדוחות היו מערערים ואו מבקשים להישפט במקום להגיש את צווארם לשוחט, המערכות היו קורסות ואולי רק אולי שוטרי ישראל היו באמת מתעסקים בדברים החשובים באכיפת חוקי התנועה..

כשבתי המשפט יתחילו להבין את המגמה, כדי להפסיק את המגמה הזאת הם יתנו עונשים כבדים יותר על ביזיון בית המשפט וכ"ו ואז אנשים יבינו שעדיף להם לשלם את הדוח מאשר ללכת להישפט ולחטוף עוד תוספות לתשלום.

זה מה שקורה שגם מערכת המשפט חולה ומנוהלת על ידי בעלי אינטרסים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גדעון עזרא - השר לאיכות הסביבה :shock:

שאול מופז - שר התחבורה :brickwall:

בן יזרי - שר הבריאות (מעשן כמו קטר, מעט סנילי - אבל ראבק שר ! ).

אז למה אתם מתפלאים שאבי דיכטר הוא השר לביטחון הפנים?

• תוכן חדש...