Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קרתה לי היום תאונה מבאסת שהיתי בכביש עם עלייה ולפני היתה ניידת משטרה בצירוף מקרים שנסעה לפני ואחרי כמה שניות היא התחילה להאט ועצרה וכך גם אני עצרתי היא הפעילה אורות רוורס מה שהבנתי שהיא רוצה להחנות אז מאינסטינקט שיחררתי תבריקס *** תבריקס = את הרקס ***לאט כדי להתדרדר לאחור לתת לניידת להחנות וכשהתדרדרתי מבלי לשים לב הרגשתי מכה ושמתי לב שנכנסתי באוטו של מישי שבדיוק באה לצאת מחניה לידי בקיצור מי אשם פה אני או האישה..??

כי גם השוטר וגם אחי הגדול שהוא מנוסה בזה אמרו לי שהיא אשמה כתוצאה מזה שנכנסתי בה מאחור וזה לא היה אשמתי והיא היתה צריכה לחכות בחנייה עד שהניידת תחנה.. מקווה שיהיו פה תגובות שיעזרו תודה

פורסם

אין שום ספק שאתה אשם.

אתה פגעת בה כשהדרדרת...

להבא, כתוב בבקשה עם סימני פיסוק בבקשה.

וקרא את כללי הפורום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

למגיב שמעלי, אתה צודק אני אשם בפגיעה אבל היא אשמה שהיא לא פתחה תעינים או לפחות היתה צופרת לי כי אני לא ראיתי אותה.. והיא שמה לב שיש שתי מכוניות בנתיב שלה שעמדו והם לא סתם עמדו אז מן הסתם חלק מזה זה גם אשמה שלה חוץ מהפגיעה שלי..

פורסם

אם אתה הדרדרת אחורה במהירות של 5 קמ"ש מקסימום והיא פתאום באה בכל המהירות ונכנסה בך מאחורה, אז היא אשמה לפי דעתי.

אם היא עמדה במקום וחלמה בזמן שאתה הדרדרת ואז נעצרת עליה, אז אתה אשם, אבל איזה נזק כבר יכול לקרות מכזה דבר?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ליאור אני חושב שהאפשרות הראשונה שאמרת זה מה שקרה אני יש לי אוטו הילוכים ככה שהוא התדרדר ממש לאט פחות מ5 קמ''ש 5 זה היה בלחץ זה היה ענין של שניה וחצי והיא מה שהיא ניסתה לעשות פשוט לצאת מהר ולנסוע ובמקום לראות מה מו ומי לידה יצא שנכנסתי בה היא יכלה לצפור לי כי היא לי קשה לראות אותה במראה בכל זאת היא היתה בתוך החניה עדין .. ולשאלה שלך, זה גרם נזק יחסית קטן אבל זה נחשב נזק לה נכנס הפח פנימה עם כמה שיפשופים ולי מכה יותר קטנה באזור מעל הטמבון מתחת לפנס

פורסם

לדעתי יתכן ואתה אשם כי עשית רוורס שלא לצורך - אז מה אם ניידת מנסה לחנות. שנית, עשית רוורס בהידרדרות ולא על ידי שילוב להילוך שהיה מדליק אור אזהרה - אור הרוורס.

אבל המקרה באמת נשמע קצת מוזר ולכן אולי הכי פשוט לסגור את העסק בלי לערב ביטוח - שכל אחד ישלם על הנזק שלו וזהו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
למגיב שמעלי, אתה צודק אני אשם בפגיעה אבל היא אשמה שהיא לא פתחה תעינים או לפחות היתה צופרת לי כי אני לא ראיתי אותה.. והיא שמה לב שיש שתי מכוניות בנתיב שלה שעמדו והם לא סתם עמדו אז מן הסתם חלק מזה זה גם אשמה שלה חוץ מהפגיעה שלי..

נסעת לאחור, מבלי להסתכל פגעת ברכב של הנהגת שעצרה מאחוריך.

ואתה טוען שהיא אשמה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...