Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

לצערי שלא כרגיל שעצרו אותי לבדיקה שגרתית של יום שישי שאני יוצא ממנה בכל פעם, נפלתי על בוחן תנועה.

הוא חיפש על מה להוריד את הרכב מהכביש אמר שיש לי חופשים בגלגל נזילות שמן דוושות לא תקניות ו''דוד לחץ''.

דר''א הרכב הוא 205 GTI,לפני 3 שבועות עבר טסט כלומר שעבר בדיקה וטיפול לפני כל החופשים הכל נבדק אחרת לא היה ניגש לטסט חוץ מהאגזוז והדוושות הכל תיקני! אה וההגה שהוא שם לב רק מאוחר יותר אבל לא הוסיף לדו''ח אז אני לא חושב שיוכלו להגיד משהו על זה.

בנוסף הוא שאל אותי אם יש לי לאגזוז תו תקן, אז משמעות הדבר שהוא לא היה כותב לי על זה כלום, מישהו פה יכול לעזור לי עם תו תקן? או שיש לו אגזוז עם תו למכירה? פשוט האגזוז המקורי שלי נרקב ונשבר ובגלל זה אני עם דוד פתוח.

השוטר לא היה עם כובע במהלך כל הבדיקה וכתיבת ''גזר הדין'' העם אפשר לעשות משהו בנידון? או שהוא נחשב בוחן תנועה ולא קשור?

תודה מראש לעוזרים.

יואב.

205 GTI.

פורסם

באיזה שעה הייתה הבדיקה שלו?

האם בשעת לילהמאוחרת?

הדבר הראשון שעולה לי בראש,האם הוא מסוגל להבחין בנזילות שמן או הזעה מינמלית בבדיקה עם פנס:idea:.

לגבי האגזוז זה בעיה אחרת.

ומה הקשר לגבי כובע ?,לא הבנתי.

פורסם

כתיבת דו"ח ללא כובע היא עילה לביטול הדו"ח,

הבעיה שיש צורך להוכיח את זה.

מילה שלך מול מילה של שוטר. בד"כ השופט נוטה לייחס את הכוח לטובת השוטר.

פורסם

איזה אגזוז אצלך? אם זה דראגון, תישה חיפוש בפרום שיפורים. בזמנו העלתי אישור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וטוב שכך, אחרת כל עבריין תנועה היה אומר במשפט שהשוטר לא חבש כובע ויוצא זכאי. לפי דעתי השטות הזאת עם חבישת הכובע מזמן כבר לא קיימת.

פורסם

אין שום קשר בין עילה לביטול הדו"ח ובין הכובע של השוטר,

להבא אתה מתבקש לא לכתוב בפומבי דברים לא נכונים מיסודם כאילו היו דברי אלוהים חיים!

אם פותח השרשור רוצה להיות קטנוני , הוא יכול להגיש תלונה כנגד השוטר על כך שלא היה עם כובע אבל אני חוזר ומדגיש, אין שום קשר בין הגשת התלונה לדו"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אדון BAGIRA הנכבד ,

זה שאתה שאתה לא חושב כמוני,לא נותן לך זכות לשלול את מה שכתבתי .

במיוחד לא לקבל התרעות בה"פ ,הגזמת לגמרי.

כבר קרו מקרים בהם דוחות בוטלו בגלל שהשוטר לא חבש כובע,אז אל תוציא אותי כאחד שכותב

סתם דברים !

פורסם

זה לא שהוא לא חושב כמוך, אתה פשוט כותב שטויות לא מבוססות.

חבישת כובע הינה הוראה פנימית מינהלתית בתוך המשטרה, ואין בינה לבין מתן דו"ח ולו דבר אחד.

שוטר, אפילו בחופשה או מחוץ למשמרת שלו - יש לו את הסמכויות במשך 24 שעות ביממה (לא מדובר על מתנדבים אלא על שוטר בשירות קבע), והוא יכול לתת לך דו"ח אפילו אם הוא לבוש בביקיני ורוד עם נצנצים.

דייויד בראון (ע"ש הטרקטור, או המתכנן של אסטון מרטין? כן, אני יודע שזה אותו אחד, ובכ"ז) - הגשת תלונה משמעתית נגד שוטר נחקרת במסגרת המשטרה (או מח"ש, אם יש צורך) ולא מגיעה לבית משפט.

פורסם

חס וחלילה לא רוצה להגיע לשום בית משפט.

ובקשר להוכחה צילמתי אותו וגם חבר צילם בלי שיבחין אבל כנראה שזה לא עקרוני.

הרגע חזרתי מהמוסך שבמקרה המכונאי גם מתנדב במשטרה ומכיר בוחנים אחרים ואמר לי שהוא סתם נתפס בקטנות ולא היה לו מה להגיד לי בכלל וסתם אני הולך להוציא כסף על ההורדה וטסט מחדש המכונאי לא סידר כלום ברכב לא נזילות שמן ולא חופש בגלגל הכל תקין מחר הוא הולך להעביר לי טסט מחדש וזהו : \

205 GTI.

פורסם

טוב,תחשבו מה שאתם רוצים,

אני מדבר על מקרים שקרו.

שטויות או לא, לפחות תלמדו איך לכתוב בפורום ואיך להתייחס לכותבים אחרים שלא חושבים כמוכם.

פורסם

אתם מבינים מה קורה במדינה הזאת?!

שישי בערב, עבריינים שיכורים דורסים חפים מפשע, שיכורים נכנסים בעמודים, בליינים דוקרים אחד את השני, אדון שוטר הקדיש זמן יקר להוריד "עבריין" עם "דוד לחץ" ו"דוושות אלומיניום" מהכביש, כל הכבוד למשטרת ישראל על מלחמתה בתאונות הדרכים, עוד הישג לארון הגביעים.

לפותח הת'רד, מה שקרה שתפס אותך ה"נאחס" (נאחס=בוחן תנועה משועמם), זה קורה להרבה מאיתנו עם מכוניות "לא שגרתיות" (שגרתי=1600אוטומטכוללחיישנירוורס) במוקדם או במאוחר, אל תקח ללב.

מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לברר מי היצרן של האגזוז שנוכל לדעת אם הוא בעל תו תקן, לאחר שתשיג תו תקן גש לטסט חוזר, שם תקבל אישור על תקינות הרכב, איתו אתה הולך למשרד הרישוי ושם "מעלים" את הרכב לכביש, אם השוטר אמר לך לבוא לאחר מכן לתחנת המשטרה הקרובה ולהראות שתיקנת את הליקויים תעשה גם את זה.

ד"א יש מכונים שתו תקן לא מזיז להם, אתה תעבור טסט בכל מקרה, פשוט כדאי שיהיה איתך ברכב לנאחס הבא שיפול עלייך.

בהצלחה.

פורסם

תודה איציק, וגם עם וגם בלי תו תקן הרכב שי יעבור מחר טסט זה שטויות אבל כדאי להבא שיהיה אצלי אני אבדוק את חברת האגזוז פשוט קיבלתי אותו מתנה מחבר זה חברה אוסטרית או משהו אני יחפש את ההטבעה עליו.

שאלה נוספת, אני צריך לשלם אגרה מחדש? או רק על הטסט עצמו?

205 GTI.

פורסם
אני מדבר על מקרים שקרו.

שטויות או לא, לפחות תלמדו איך לכתוב בפורום ואיך להתייחס לכותבים אחרים שלא חושבים כמוכם.

כשאתה נותן תשובה כה החלטית, רצוי שתגבה אותה באסמכתא (קישור לכתבה/קישור לפסק-דין/קישור לחקיקה וכד'), או שתהיה בר-סמכא בעצמך (עו"ד/שוטר וכד').

להגיד מקרים שקרו, זה לא מספיק מבוסס.

בשירשור בנושא אחר מישהו כותב על גלולת פלא/ מים וכד' כאמצעי לחסוך דלק - הם כותבים על מקרים שקרו לפתאים או בחלום כיוון שאף לא אחד מהם הביא הוכחה ממשית.

צא מנקודת הנחה שמי שקורא כאן, יכול לחשוב שאכן יש בדבריך מן האמת ולמצוא עצמו מגיע לבית-משפט וטוען בביטחון טענה כה מגוחכת שעצם אמירתה באולם תרתיח את השופט עד כדי מחשבה האם באת לעשות קירקס באולם. שופט כזה עלול להחמיר עם נאשם שהוטעה ע"י קריאה בפורום.

הפורום מלא בדיונים ודעות שונות. הבעת עמדה היא דבר שונה מאשר קביעת עובדה.

כשאתה מביע עמדה - מי שלא מסכים איתך, יחלוק עליך ויביע את דעתו וינמק אותה.

כשאתה כותב עובדה - לא ניתן לחלוק עליה, כיוון שעובדה היא לא דעה, היא נתון חד-משמעי ומוכח.

נקודה נוספת - שים לב מי כותב לך ולמי ואיך אתה עונה. כשמנהל כותב לך בפרטי, זה לא אמור להיות דיון לפורום (אחד מכללי הפורום). תבדיל בין מנהל שכותב לך כחבר בפורום לבין חבר פורום שכותב לך כמנהל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...