Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפה אתמול הכבישים היו רטובים, והשוטרים המטומטמים מחליקים לתוך מדרכות, כל הכבוד שלפחות המדרכות גבוהות ועשו נזק נחמד לניידת.

לגבי ההורדה אל תדאג, אל תלך לשוטרים ותראה להם שהורדת, תחכה שבוע פלוס תחכה שיורידו אותו מהכביש ותלך לעשות טסט מחדש.

פורסם

Volk, אתה פשוט נשמה. הבחור נוהג ברכב לא תקין, עובר טסט בקומבינה ואתה מייעץ לו איך להתחמק מהורדה מהכביש ותיקון הליקויים?

המכונאי לא סידר כלום ברכב לא נזילות שמן ולא חופש בגלגל הכל תקין מחר הוא הולך להעביר לי טסט מחדש וזהו : \

אתה תמים או שאתה סתם עושה את עצמך? אני מבטיח לך שהבוחן לא דמיין שום דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, הבחור כתב - "המכונאי לא סידר כלום ברכב לא נזילות שמן ולא חופש בגלגל הכל תקין", אז כנראה שהכל תקין לא ?, או שגם אני טועה ?

לפותח השרשור, עשית לי בית ספר לחיים, אם האגזוז שלך מחברת SEBRING, אני מוכן לתת לך אישור.

בברכה אסף.

פורסם
שבת שלום לכולם.

לצערי שלא כרגיל שעצרו אותי לבדיקה שגרתית של יום שישי שאני יוצא ממנה בכל פעם, נפלתי על בוחן תנועה.

הוא חיפש על מה להוריד את הרכב מהכביש אמר שיש לי חופשים בגלגל נזילות שמן דוושות לא תקניות ו''דוד לחץ''.

דר''א הרכב הוא 205 GTI,לפני 3 שבועות עבר טסט כלומר שעבר בדיקה וטיפול לפני כל החופשים הכל נבדק אחרת לא היה ניגש לטסט חוץ מהאגזוז והדוושות הכל תיקני! אה וההגה שהוא שם לב רק מאוחר יותר אבל לא הוסיף לדו''ח אז אני לא חושב שיוכלו להגיד משהו על זה.

בנוסף הוא שאל אותי אם יש לי לאגזוז תו תקן, אז משמעות הדבר שהוא לא היה כותב לי על זה כלום, מישהו פה יכול לעזור לי עם תו תקן? או שיש לו אגזוז עם תו למכירה? פשוט האגזוז המקורי שלי נרקב ונשבר ובגלל זה אני עם דוד פתוח.

השוטר לא היה עם כובע במהלך כל הבדיקה וכתיבת ''גזר הדין'' העם אפשר לעשות משהו בנידון? או שהוא נחשב בוחן תנועה ולא קשור?

תודה מראש לעוזרים.

יואב.

אני לא מבין על מה אתה מתלונן? כנראה שהרכב שלך משך את תשומת ליבו של הבוחן, בין אם זה בגלל המראה שלו וכל מיני "שיבורים", ובין אם זה בגלל הרעש של מעבורת ממריאה (ואם תשאל אותי אז זה בהחלט מוצדק, לא מבין למה לאיזה פיאט אונו שנת 84 למשל צריך להיות פתאום רעש של מכסחת דשא שמפחיד חתולים).

הרי בעצמך אמרת שהדוושות לא תקניות, וכך גם ההגה והאגזוז. לי נדמה דווקא שאתה קטנוני כי אתה מחפש להפיל את ההורדה בגלל שהשוטר היה בלי כובע (מה הקשר בין זה לבין ההורדה??). דרך אגב, באמת נראה לך הגיוני שהוא יבדוק את הרכב והמנוע כשהכובע לראשו?

באיזה גלגל יש לך חופשים, ואיך הוא בדק את זה? ועל איזה נזילות הוא דיבר? הוא הראה לך סימני נזילה?

*דרך אגב לגבי השוטר והכובע, כמו ששמר כבר ציין, השוטר יכול לתת דו"ח מסביב לשעון, בלי קשר למה הוא לובש (או לא לובש). זה שמבטלים דוחות בגלל ששוטר היה בלי כובע זה ממש שטויות, שכן עצם העובדה שהוא היה עם או בלי כובע לא משנה את זה שנעשתה עברה כלשהי. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להתלונן על השוטר, אבל המקסימום שיצא מזה זה נזיפה (וגם זה כנראה רק אם הוא לבש חוטיני ורוד).

פורסם

כל הכבוד לכם על הצעת עזרה בשביל הבחור לגבי אישור לדוד.

בכל מקרה אין מה לעשות זה המחיר שצריך לקחת כשנוהגים על רכב לא שגרתי.

אותי עצרה ניידת (במקרה אני מכונאי חובבן בבית ובביתי נמצאים 2 מנהלי שירות של יבואנים גדולים), והורידה אותי מהכביש על נזילת שמן שיש לי מהמחזיר שמן האחורי.

אחרי ששגעתי את השוטר והראתי לו שזה ממש הזעה קטנה והמחזיר לא ממש נפרץ ניגשתי איתו לניידת, והראתי לו שהצמיגים של הניידת שבו הוא נוסע הם חלקים לגמרי ויבשים!!

ולא צריך סוג 3 בשביל לדעת שזה הרבה יותר חמור מהזעת שמן ממחזיר אחורי.

אתם חושבים שהוא התייחס? ממש לא, הוא פשוט סיבב תפרצוף רשם את ההורדה ועף משם.

אבל אין מה לעשות זו מדינתנו.

פורסם

דייויד בראון (ע"ש הטרקטור, או המתכנן של אסטון מרטין? כן, אני יודע שזה אותו אחד, ובכ"ז) .

אתה הראשון ששם לב שהכינוי שלי קשור קשר אמיץ ברכבים, יפה.

פורסם
Volk, אתה פשוט נשמה. הבחור נוהג ברכב לא תקין, עובר טסט בקומבינה ואתה מייעץ לו איך להתחמק מהורדה מהכביש ותיקון הליקויים?

אתה תמים או שאתה סתם עושה את עצמך? אני מבטיח לך שהבוחן לא דמיין שום דבר.

איתמר.

לא עובר טסט בשום קומבינה ותאמין לי שאני מספיק חכם כדי להבין שהאגזוז והדוושות לא תקניים אבל לא הייתה לי סיבה להחליף את הדוושות ובשביל להוריד מהכביש בשביל אגזוז צריך להיות ממש מניאק שמנסה לחסות מיכסה כלשהי, ושאני אומר פה שהרכב שלי תקין ושאין אף נזילת שמן ושהמנוע יבש ושאין חופשים בגלגל ושהוא פשוט ''שיחק'' כביכול עם הגלגל שהרכב ל הכביש אז אני יודע מה אני אומר, והטון דיבור שלך סתם לא לעניין כי אני לא איזה ילד קטן שלא מבין מהחיים שלו ומנסה להתקמבן על העולם.

שבת שלום.

205 GTI.

פורסם

לגבי ההורדה אל תדאג, אל תלך לשוטרים ותראה להם שהורדת, תחכה שבוע פלוס תחכה שיורידו אותו מהכביש ותלך לעשות טסט מחדש.

אין הוא צריך לגשת לשוטר/בוחן בכלל. הרכב קבל הורדה מהכביש ולא עיכוב רשיון ל-48 שעות.

הורדה מהכביש - טסט מחדש.

עיכוב ל-48 שעות - התייצבות אצל השוטר/בוחן.

כך שעל הבוקרא הוא יכול לבצע טסט מחדש ואין כל צורך להמתין שבוע ואף לא יום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לענ"ד, אם האוטו עובר מבחן חוזר בהצלחה ללא שינוי כלשהוא, ואתה יוצר לעצמך ראיות כלשהן לכך (למשל - מצלם את עצמך בוידאו ניגש למבחן למחרת ואמר למצלמה שאין שינויים, מצלם את המכונאי שלך (כלשהו) אומר שכך היה האוטו בשעת המבחן הקןדם ללא שינויים, וכדומה, ואז אתה מגיש תביעה אזרחית נגד השוטר על כך שגרם לך נזק כספי בצורה לא מוצדקת (אמר שהאוטו אינו תקין בשעה שהיה תקין) - אז יש לך סיכוי להוציא ממנו פיצוי. שים לב שמדובר בהשקעה של הרבה זמן ומאמץ, והתוצאה בסוף תלויה בעיקר במצב הרוח של השופט.

אם אתה באמת חושב שלא הייתה הצדקה לפסילה, ואם באמת תשיג אישורים על כל החלקים (מפלט וכולי), ואם יש לך כח - בהצלחה.

דני

נ.ב. אין לדעתי שום תועלת לפנות למח"ש.

פורסם

כך שעל הבוקרא הוא יכול לבצע טסט מחדש ואין כל צורך להמתין שבוע ואף לא יום.

האם יש צורך להציג אישור תיקון ליקויים ממוסך מורשה (משרד התחבורה) כמו בליקויים בטסט או שפשוט ניגשים וזהוא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם המוסך בודק וטוען שהכל תקין?

מצד אחד יש הורדה, מצד שני בעל מקצוע מוסמך טוען שהכל תקין ובעצם לא היתה סיבה להורדה ואין חשבונית תיקון וכ"ו.

1. האם בטסט צריך רק להציג אישור מהמוסך שהרכב תקין או שגם בוצע תיקון?

2. אם הרכב תקין, חוקית יש מה לעשות נגד השוטר הספציפי? תביעה\תלונה או כל דבר אחר לקבלת פיצוי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כל הכבוד לכם על הצעת עזרה בשביל הבחור לגבי אישור לדוד.

בכל מקרה אין מה לעשות זה המחיר שצריך לקחת כשנוהגים על רכב לא שגרתי.

אותי עצרה ניידת (במקרה אני מכונאי חובבן בבית ובביתי נמצאים 2 מנהלי שירות של יבואנים גדולים), והורידה אותי מהכביש על נזילת שמן שיש לי מהמחזיר שמן האחורי.

אחרי ששגעתי את השוטר והראתי לו שזה ממש הזעה קטנה והמחזיר לא ממש נפרץ ניגשתי איתו לניידת, והראתי לו שהצמיגים של הניידת שבו הוא נוסע הם חלקים לגמרי ויבשים!!

ולא צריך סוג 3 בשביל לדעת שזה הרבה יותר חמור מהזעת שמן ממחזיר אחורי.

אתם חושבים שהוא התייחס? ממש לא, הוא פשוט סיבב תפרצוף רשם את ההורדה ועף משם.

אבל אין מה לעשות זו מדינתנו.

נשמע לא אמין בהמעטה.

אני רואה ונוהג בניידות משמרת בשבועיים שלשה.

לפני שאני מוכן לקחת ניידת אני (והרבה מתנדבים ) בודק אותה מסביב. גם כדי לא לחתום על שריטה שמישהו לפני עשה ובעיקר מהסיבה המועלית לעיל:- לא לעמוד במבוכה מול אזרח.

קרה שביקשנו להחליף ניידת. קרה אפילו שלא היה חילופי והלכנו הביתה .

מעולם. מעולם הסיבה לא היתה צמיגים. גם באוקטביה עם מעל ל-400000 ק"מ הצמיגים (נכון,אליאנסים ) לא שחוקים ולא יבשים.

(יבשים זאת יציאה אבסורדית במיוחד . איך צמיג על אוטו שעושה לפחות עשיריה בחודש מגיע להיות יבש ? ).

פורסם
ואם המוסך בודק וטוען שהכל תקין?

מצד אחד יש הורדה, מצד שני בעל מקצוע מוסמך טוען שהכל תקין ובעצם לא היתה סיבה להורדה ואין חשבונית תיקון וכ"ו.

1. האם בטסט צריך רק להציג אישור מהמוסך שהרכב תקין או שגם בוצע תיקון?

2. אם הרכב תקין, חוקית יש מה לעשות נגד השוטר הספציפי? תביעה\תלונה או כל דבר אחר לקבלת פיצוי?

גם אם המוסך טוען שהכל תקין הוא חייב להוציא אישור מוסך, על הסעיף הרלוונטי הוא מציין - "נבדק ונמצא תקין". אין כל חובה להמציא חשבונית, ניתן להביא גם כרטיס עבודה(כל רכב שנכנס למוסך פותחים לו כרטיס עבודה).

לא ניתן להעמיד לדין את השוטר ו/או לקבל פיצוי, אלא אם תצליח להוכיח שההורדה נעשתה במזיד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כתיבת דו"ח ללא כובע היא עילה לביטול הדו"ח,

הבעיה שיש צורך להוכיח את זה.

מילה שלך מול מילה של שוטר. בד"כ השופט נוטה לייחס את הכוח לטובת השוטר.

וואללה אחלה בדיחה,אז מה אם לא היה לו כובע,זה אומר שאפשר לנסוע עם רכב עם ליקויים בטיחותיים?

זה שלא היה לו כובע זאת אכן הופעה מרושלת שאפשר לדפוק את השוטר במח"ש

• תוכן חדש...