Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהפך בארה"ב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מפריע לכם שהם טסים במטוס מנהלים?

יש להם משכורת של מיליונים.

כל שנה הם יכולים לקנות מטוס חדש לעצמם ממה שהם חוסכים במשך השנה.

אז מה אתם חושבים שהם יטוסו במחלקת תיירות?

חוץ מזה שהם הגיעו עם צוות,פקידות וכל השאר.

ובטח החדר במלון שהם לקחו עלה יותר מהטיסה הזאת.

לא איש יקר, לא זו הנקודה. הנקודה היא שמי שבא לבקש גמילות חסדים בחליפה חדשה של ארמאני, מראה בעליל שהוא כנראה יוציא את הכסף שיקבל לעוד חליפה כזו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חושב כך.

אומנן החליפות לא מפריעות לי - כי משכורת של מנהל חברה כזו צריכה להיות גדולה.

אבל במצב שלהם כאשר הם מבקשים ממשלה/ציבור לתרום להם כסף - זה חוצפה לטוס במטוסים פרטיים.

כאילו מחקלה ראשונה זה כבר עממי מדי...........

וגם במצב כזה, כאשר עובדים מפוטרים, אסור להם לחלק בונוסים להנהלה. במיוחד כאשר מדובר בהנהלה שהייתה שוטפה למחדל.

אבל גם זה כנראה לא יקרה.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הכתבות והפרסומים הללו, לטעמי, הם בסה"כ ספין תקשורתי ותו לא.

מחיר של טיסה פרטית שכזו עומד על ~20 אלף דולר (לפי הכתבות).

מחיר של כרטיס לטיסה סדירה, במחלקה ראשונה, עולה כ700$.

תהיו בטוחים שהאנשים הללו לא טסו לבד, אלה בפמליות של לפחות 10 אנשים - יו"ר, נשיא, סגני נשיא, מנהלי כספים וכו'..

ותקחו בחשבון את העובדה שטיסה פרטית חוסכת המון זמן - ואצל אנשים אלו זמן = המון כסף.

תראו שבשורה התחתונה הפרשי המחירים בין טיסה כזו לטיסה כזו זניחים.

אז אולי זה לא נראה טוב, אבל מבחינה תפעולית - אני לא רואה פה בעיה ממשית.

לגבי החליפות ארמאני (שב~שנתיים האחרונות, בעודם מתמקדים בשוק חליפות הנשים, איבדו הרבה סטטוס בשוק חליפות הגברים);

1) תהיו בטוחים שהחליפות 15K$ הללו לא נרכשו במיוחד בשביל הפגישות הללו.

2) תהיו בטוחים שהאנשים הללו לא יפסיקו ללכת בחליפות הללו גם אם החברות רכב יקרסו.

3) תהיו בטוחים שגם אם החברות יקרסו, לא האנשים שהיו בפגישות עם חברי הקונגרס יהיו מי שיפגעו.

להם כבר יש מספיק עשרות עד מאות מליונים (תלוי בדרג) בבנקים בארה"ב ומחוצה-לה.

אז הם לא יקבלו את המשכורת המנופחת בשנים הבאות, ולא יהוי להם בונוסים והאופציות/מניות שהיו להם בחברה ירדו לטמיון, אבל זה לא שרמת החיים שלהם באמת תפגע.

מה גם שלאנשים בדרגה הזאת לא באמת יהיה מסובך למצוא עבודה חדשה. עם משכורת מכובדת בהחלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סליחה. אמנם מעולם לא שילמתי על ראשונה מכיסי אבל מושגי מחיר יש לי.

לאן בדיוק אתה טס בראשונה ב-700$ ? אתן לך לגזור קופון עלי- קח 800$.

ב-700$ אתה עובר ע"י הדלת של הלאונג'.לא קרוב מדי.

פורסם
סליחה. אמנם מעולם לא שילמתי על ראשונה מכיסי אבל מושגי מחיר יש לי.

לאן בדיוק אתה טס בראשונה ב-700$ ? אתן לך לגזור קופון עלי- קח 800$.

ב-700$ אתה עובר ע"י הדלת של הלאונג'.לא קרוב מדי.

עם כל הכבוד, 700$ הוא מחיר ראלי למחלקה ראשונה בטיסות פנים בארה"ב.

אני מקווה שהממשל האמריקאי יהיה חכם , ויטיס את מנהלי פורד ו GM , אילו עד היום הזה לא מבינים את חומרת המצב ופשוט משחקים באש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גם אני חושב כך.

אומנן החליפות לא מפריעות לי - כי משכורת של מנהל חברה כזו צריכה להיות גדולה.

אבל במצב שלהם כאשר הם מבקשים ממשלה/ציבור לתרום להם כסף - זה חוצפה לטוס במטוסים פרטיים.

כאילו מחקלה ראשונה זה כבר עממי מדי...........

וגם במצב כזה, כאשר עובדים מפוטרים, אסור להם לחלק בונוסים להנהלה. במיוחד כאשר מדובר בהנהלה שהייתה שוטפה למחדל.

אבל גם זה כנראה לא יקרה.........

לפעמים אנשים משתמשים בדבר הנקרא אנאלוגיה, היקש בעברית. הרי לא באמת החליפה היא הנושא. תיכף גם תשאל אותי מאיפה לי שהם יקנו חליפה חדשה בכסף.

פורסם

כולכם לא מבינים דבר אחד , כשאתה בא בתור קבצן לבקש טובות כי אתה נכשל , אתה לא מוציא לאנשים את העניים , ובוודאי לא בפומבי . מי שעושה את זה אומר לך , שמע אני אומנם צריך אותך כי נכשלתי , אבל אני יורק עליך בקשת :lol:

אני מבין שאם היו באים אליכם קבצנים בחליפת ארמני הייתם נותנים להם נכון ? או שהיתם קוראים להם פרזיטים ? ואם הם היו הולכים הבייתה ולובשים בגדים של קבצן מה הייתם עושים ? עכשיו תבינו מדוע כול התקשורת עשתה מזה מטמעים

בברכה יהודה

• תוכן חדש...