Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא מתפלא מכלום,כזאת טיפשות רק אצלנו.

שלב הבא בטח יותר רק למייבא הרכב לנהוג בו.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כמה שטויות יש למדינה שלנו.:roll:

העיקר תמיד אומרים שהם בעדנו אבל אז יש את ה*****(השלימו כרצונכם) הזה שמציע חוק (שבסוף גם עובר) נגד האזרח.

רק בארצנו.

פורסם

זה מצחיק כמה שזה עצוב שחבורת דגנרטים בורים יושבת ומחליטה את ההחלטות האבסורדיות האלה!

דיי נמאס שדורסים את האזרח הקטן שבסה"כ רוצה לחסוך כסף באופן חוקי. ולא לשפוך אלפים של שקלים ליבואני הרכב הסדירים.

משרד התחבורה נותן לגיטימציה לשחיתות!

פורסם

א)אודה לכם באם תפסיקו , לאלף עזאזלים ורוחות, לתאר את ארץ ישראל במילה "דמוקרטייה".

להלן מוצג התביעה 1 קו נטוי זבינאמו:

דמוקרטיה

המילה הנכונה לתיאור המצב היא:

ד-מוק-ט-טורה.

ב)מה אתם רוצים? זה היה הגיוני ומתבקש שיעבור חוק נגד החצופים האלה, שמעיזים לקנות רכב בלי לשלם עליו 6547567467% מיסים. איזה בי3ים יש להם, לא ייאמן. מי הרשה להם?!

היבואן המסכן לא יוכל לצפות את הג'אקוזי שלו בזהב 24 קראט מביצי אווזה!

או שלא היבואן, האדיוט בממשלה שמקבל חלק מהכסף הזה לכיס (אני לא יכול להחליט כרגע איזה אדיוט, הרבה אדיוטים מקבלים כספים לכיס מהשטויות האלה).

פנינה רוזנבלום מתהפכת בתיק-האיפור שלה מהזעזוע.

זה ממש לא אנושי, לייבא רכב.

ועוד יש סיכוי שהוא גם לא עבר שום פגיעה לפני שהגיע לאזרח, זה הכי גרוע!

הרי הפחח צריך גם לחיות ממשהו.

וגם זה שמוריד את הקילומטראז' לרכב "חדש" (ואתם חשבתם שמביאים אותם על משאית, נכון?...) צריך להתפרנס.

אני לא מבין מאיפה יש לאזרח הקטן את החוצפה לעשות משהו שהממשלה לא תרוויח עליו, והמון.

איזה אזרחים יש לנו במדינה, יעשו הכל בשביל כסף.

מילא, אם הכסף היה הולך למלחמה בתאונות דרכים, הייתי מבין את הניסיון להתחמק-הרי לי (ולכם) זה לא יקרה, אז אין טעם.

***===***

ראבק, מה אתם מתפלאים?

אני לא מבין מה לקח להם כל כך הרבה זמן לעלות על רעיון כזה.

אם רק יכלתי לרדת מהארץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חשבתי שכאשר אתה מייבא רכב באופן עצמאי אז גם שם המדינה עושקת אותך ומרוויחה?

כנראה שדרך היבואן הם מרוויחים הרבה יותר.

פורסם

והדבר הכי עצוב הוא שהורדת מיסים לרמות שפויות הייתה מעלה יותר רכבים חדשים ,בטיחותיים ופחות מזהמים לכביש .

רכבים אלו היו מחליפים את כל ה "מועמדים לגריסה" האלה שמסתובבים על הכבישים ,וצעירים כמוני לא היו צריכים לסכן את החיים על איזה אונו או סוויפט .

והדבר העוד יותר עצוב ,הוא שכנראה העלות של טיפול בנפגעי תאונות הדרכים היא גדולה יותר מרווח המיסים ,רק חבל שהממשל רואה רק את הכסף המיידי ,ולא את המצב לטווח הארוך

פורסם

בטח שהממשלה רוצה את הכסף המיידי כל כמה חודשים מתחלפים שרים וכל אחד רוצה לאכול מהעוגה לכן המזומנים הזמינים הרבה יותר עדיפים להם מלהשקיעה בתווח הרחוק ובמיוחד באזרח , כי הרי האזרח לא עושה כלום בנידון כי כרגיל הישראלים פראיירים ששותקים וממשיכים לקנות.

פה לא תאילנד או אירופה ששם ההמונים משתקים מדינה כאשר הם נלחמים עבור משהו , הישראלי יוצא מהבית רק לסופר לזרוק זבל ולפעמים לעבוד כדי שיהיהכסף ללכת לסופר ואז לזרוק זבל. מעבר לזה כלום .

ולכן דופקים אותנו ואנחנו אוהבים את זה.

פורסם

מגוכך ומעצבן.

איך זה קשור לבטיחות?

אני שואל את עצמי - פשע מאורגן זה רק כאשר מכוניות מתפוצצות או שגם כאשר דברים כאלו קורים שמתקבלות תקנות ממשלתיות כנגד אזרחים לטובת קומץ מתעשרים?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם היה לכם מושג כמה שחיתות יש בענף הזה, וכמה תקנות חדשות תמוהות ומשונות אשר "צצו" בחודשים האחרונים, רק מחזקת את ההשערה של הקשר ההדוק והמסוכן בין הון שלטון.

• תוכן חדש...