Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מדהימות של BMW M6 בדובאי (DUBAI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלו, אם אתה רוצה להמשיך להחזיק במשרה שלך, להירגע בבקשה . :snipersmi

רז , לא רוצה להלשין אבל מישהו גנב לך את הרובה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
רוצה שיהיה לו כסף למים לשטוף אותו?

עלית על משהו.... אולי שנת בצורת? :lol:

רק אני לא מבין מה מדהים בתמונות האלה?

להרוס את הציפיה מהכותרת

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

דווקא נראה כאלו יש לו צבע מיוחד כזה :-)

אני חושב שמשהו הרס שם בניין ליד וכל האבק עף על האוטו שלו שחנה שם :shock:

אני אהבתי שכתוב על הבאגז' "IS THE OWNER DEAD"

S2000

פורסם

נגמר הכסף למים ? אני מנחש שהוא גם ישן ברכב ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ניראה לי הוא קנה את האוטו ליום הולדתו של בנו בן ה6 ולילד פשוט אין כוח לשטוף אותו.

או שהמנקות עושות שביתה :p

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם

עליתי על הבעיה של בעל הרכב.

הבנאדם היה שוטף את הרכב 5 דקות בלבד,ואז הוא ראה את הפרסומת שאומרת "פותחים את הברז 5 דק' פחות וחוסכים כמות מסויימת של מים" אז הוא הפסיק לשטוף את הרכב.

איזה בנאדם מתחשב בסביבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...