Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה | הונדה נגד מאזדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור מיותר לחלוטין.

חבל שאתה מסכן את הציבור עם "התערבות בפתיחות על כסף" של ילדים שרק עכשיו הוציאו רישיון.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
שמע זה שאתה חננה ובחיים לא יצא לך לראות מילה מחוברת ועוד לא להבין אותה, ובמקרה שלך היא פשוטה לחלוטין, אז אתה בבעיה רצינית.. פשוט על תגיב באשכול הזה יותר ועל תהיה ספאמר.

קשה לי לעמוד...:conf:

אני לא יודע אם לבכות או לצחוק...:-(

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם
צא מהסרט שלך טמבל לך תלמד לדבר עברית פה זה פורום מכובד לא ז*וני שכל של החברים בשכונה

אין פה מה להשוות מנוע ZC זה מנוע רגיל כמו סדרה D

מה ניסיתה לומר כאן? מה אין מה להשוות? מה יותר מהיר תענה זאת השאלה.

פורסם
אני מקווה שזה מתאים לכאן.

חברה ישלי שאלה... ישלי הונדה סיויק קופה שנת 95 אם מנוע ZC חדש (1600)

מאזדה 323 שנת 99 ידנית אם מנוע 1800.. ישלה סיכוי? הכוונה מבחינת צבירת מהירות וכו'

בהתחלה חשבתי על תגובה דומה לתגובות שהיו פה, ואז החלטתי שעדיף לתת לך תשובה פשוט כדי שלא תנסה לבדוק את העניין על הכביש ולסכן את עצמך ואחרים. בקיצור, על פי כל הנתונים, העדיפות היא לסיויק. תסתפק בתשובה הזו ואל תנסה לבדוק בעצמך.

פורסם

בהתחלה חשבתי לתת מחיקה דומה למה שכבר היה כאן בעבר.

ואז החלטתי שמנעול טוב יעשה את העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...