Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה פחד!

TA2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמכור את הרכב וסע לחו"ל,תגדל זקן ושפם ותצבע את השיער לג'ינג'י.

ויפה שעה אחת קודם...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. לבדוק מתחת לאוטו מחשש למטען.

ב. אם שלב א' עבר בהצלחה, ממליץ בחום לפעול ע"פ עצת Discover.

פורסם

עיר פשע בדרום? על איזה עיר מדובר ונראה אם אני מכיר את הבן אדם?

מה שבטוח לברוח לא היית צריך, לא יודע איזה רכב היה לו אבל אם מישהו זר מחוץ לעיר היה דופק אותי ובורח הייתי רודף אחריו עד לאילת.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

בוקר טוב.

נראה לי שבאמת לא יהיה שום דבר והכל יסגר בסופו של דבר כי בתכלס כל בן אדם נורמלי היה אומר שזה שום דבר וממשיך הלאה, ואני מקוה שהוא ירגע ויראה שלא קרה כלום ובכלל לא רואים את זה וישתחרר מזה.

תודה לכולם על העזרה!

(וזאת לא הייתה ג'טה)

(ואני גם לא מחרטט)

(והא כן ניסה לתפוס אותי, רק שהוא לא הצליח :) )

פורסם
בוקר טוב.

נראה לי שבאמת לא יהיה שום דבר והכל יסגר בסופו של דבר כי בתכלס כל בן אדם נורמלי היה אומר שזה שום דבר וממשיך הלאה, ואני מקוה שהוא ירגע ויראה שלא קרה כלום ובכלל לא רואים את זה וישתחרר מזה.

תודה לכולם על העזרה!

(וזאת לא הייתה ג'טה)

(ואני גם לא מחרטט)

(והא כן ניסה לתפוס אותי, רק שהוא לא הצליח :) )

ראשית - פנה למשטרה ומיד. אתה לעולם לא יודע מה הוא עלול לעשות, במיוחד ש"השפלת" אותו בפני חברים בעיר "שלו". לפעמים לחבר'ה האלה שווה ללכת עד הסוף רק כדי שלא ירגישו פראיירים.

מעבר לזה, אתה כנראה נהג מאוד מוכשר אם הצלחת לברוח עם רכב ישן וחלש ל-2 מכוניות חדשות נהוגות ע"י ערסים עצבניים...

בפעם הבאה - תהיה אדיב ומנומס, גם אם אתה לא אשם. אתה לא יודע באמת עם מי אתה מסתבך. ובזמן שאתה מנומס, שהחברה שלך תתקשר למשטרה במיידי!

נ.ב. - איזה פרחים להביא לבית החולים? אתה אלרגי למשהו ספציפי?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

למה יש לי הרגשה שבן אדם תפס לך את החולצה כי הבאת לו את הקריזה בגישה שלך "לא קרה כלום, לא רואה כלום"?

גם אני הייתי מתעצבן אם איזה ילד שבקושי קיבל רשיון ונכנס בי מאחור עם אוטו מצ'וקמק היה מתנער מהמקרה.

פורסם

קיים סיכוי שהבנאדם סתם איים עליך מתוך עצבים וחבר שלו רצה להפחיד אותך ולהוציא אותו גבר כדי שירגע ולכן אמר 'עזוב, הוא לא מכיר אותך'.

איזה רכבים היו לאנשים האלה? באיזה עיר זה קרה?

פורסם

ממש לא קובי, התגובה שלך מיותרת...

מה תעשה לו תפריח כנפים בעונדה פחם שלך?

תשלוף לו מחבט בייסבול שאילתרת מבולם של רכב בפח?

או שאולי פשוט תוריד את הכבודוב שלך ותתנצל?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...