Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לאחר תאונה ללא נפגעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

עברתי לפני כמה שעות תאונה עם רכבי:-(

החלקתי בסיבוב ונכנסתי בצידי הדרך של הכביש פגיעה חזיתי

פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה

אשמח אם תעזרו לי עצות מענות טיפים לגבי מה כדאי לעשות בעניין ביטוח והכול

האם לקחת שמאי פרטי

והאם הרכב הוא טוטאלוס או לא

נ.ב

הכריות אוויר לא נפתחו

מצרף תמונות(סליחה על האיכות צולם בחושך במצלמת פלאפון)

untitled2.JPG

untitled3.JPG

untitled.JPG

..Polo GTI

פורסם

מעל 50% זה טוטאל

זה קרה בירושלים בכניסה למושב אורה

ברכב שבחתימה לצערייי הרב!!!

לא נהגתי בפראות פשוט איבדתי שליטה בסיבוב ניסתי ליישר את האוטו

והאוטו הסתובב לצד שני והחליק עד לעמודים בצד

התנגשות הייתה על 35-40 ק"מש

..Polo GTI

פורסם

אם הרכב הוא טוטאלוס או לא את זה שמאי רכב יבדוק וימסור את המידע לחברת הביטוח.

כמו שאמרו לעיל למעלה מ50% נקבע הרכב כמוגדר טוטאלוס.

ברגע איבוד השליטה מהכביש שניסת לייצב את הרכב בעזרת ברקס ניתקת את האחיזה של הרכב מהכביש ובגלל זה נזרקת. מצבים כאלו ואחרים אפשר למנוע עם נסיון להחלץ ממצבים שכאלו.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

קודם כל הכי חשוב שאתה שאתה בריא ושלם ויוכל לספר מה קרה, מקווה שגם מי שנסע ו/או היה מעורב...

תרים טלפון לסוכן הביטוח ספר לו מה קרה, יגיע שמאי ותלך למוסך שאתה בוחר, גם אם זו תוספת כסף בהשתתפות העצמית, אל תלך למוסכי הביטוח, בקש המלצה כאן מחברי הפורום שמבינים בפולקסוואגן, אתה משלם להם מכספך, והביטוח מחזיר לך את הכסף ואת ירידת הרכב אם היתה, כמובן שאתה זכאי לרכב חלופי או הנחה בהשתתפות העצמית.

לי זה נראה נזק חמור, אבל התמונות מאוד לא ברורות, לדעתי זה חלקי פח חיצוניים ואולי פח חזית, אבל תן לשמאי ולמוסך לעשות את העבודה.

בהצלחה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני כמעט בטוח, שניסית לישר את הרכב שהרגל עדין על הברקס.

ואיך זה קשור?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...