Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר בדיקת אלכוהל באישור ה FDA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם חשבתי שזה יעוזר למי שמחפש.

לא שזה שווה כול כך בארץ לאור זה שאחרי שאתה שותה בירה אתה צריך לחכות שעה.

ודרך אגב סוף שבוע שמח ובטוח

סמית.

פורסם

גם אני נגד זה שכל נהג פרטי יהיה את המכשיר הנ"ל, יכול להיות שהבן אדם שיכור אבל המכשיר מראה שזה לא מספיק לקחת את הרישיון, עדיין יכולים לעשות טעויות על הכביש אפילו בהשפעה קטנה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם אני נגד זה שכל נהג פרטי יהיה את המכשיר הנ"ל, יכול להיות שהבן אדם שיכור אבל המכשיר מראה שזה לא מספיק לקחת את הרישיון, עדיין יכולים לעשות טעויות על הכביש אפילו בהשפעה קטנה

אז מה ההבדל בין זה לבין ינשוף?

אני מכיר מישהו שעשה תאונה שהיה שיכור, עשה טוטלואס לאוטו (ליסינג של ההורים, מה אכפת לו? קיבל אוטו חדש באותו יום) המשטרה הגיעה רק אחרי שעה, הוא שתה בזמן הזה 2 ליטר מים. השוטרים שהגיעו רצו לעשות לו בדיקה אבל לא היה להם את המכשיר.חיכו עוד 25 דק' עד שתגיע ניידת עם ינשוף והוא עבר את הבדיקה בקלות.

מכשיר כזה שזה מצוין. אתה תוכל לדעת בידיוק מתי אפשר לעלות על האוטו אחרי ששתית גם אם אתה מרגיש שאתה צלול ב100 אחוז. זה יכול למנוע הרבה תאונות. ולדעתי צריכים לחלק כאלה מכשירים בחינם. ואם לא בחינם לפחות במחיר סימלי שכל אחד יוכל לרכוש. יכול להציל המון אנשים.

פורסם

אתה בעצם סותר את מה שאני אמרתי, חבר שלך היה שיכור עד כדי כך שהוא עשה תאונה והוא היה מספיק שיכור שלא היה אכפת לו לעשות טוטאלוסט, אחרי שעה ו-25 דקות ו-2 ליטר מים אני מאמין חלק גדול מהאלכוהול בגופו התנדף או יצא מהגוף שלו בדרכים אחרות, עם היה לו את מכשיר לבדיקה אז הוא היה מגיע בבדיקה לזה שיש לו אלכוהול בדם, אך לא מספיק כדי לקחת את הרישיון, אז הוא עדיין יעלה על ההגה וינסע ללא פחד אפילו שיש אלכוהול בדמו.

עם לא היה לו את המכשיר הוא לדעתי היה חושב שהוא שיכור מכדי לנהוג ואין לו איך להוכיח את זה, לכן הוא הוא היה חושש לעלות על ההגה.

אני לפחות מדבר איתך מהניסיון אישי או לא מהמחקרים שערכתי, אותי תפסו עם 195 מיליגרם אלכוהול, ואני הייתי מאוד שיכור ונהגתי בפרעות, כיום אני לא מצליח להבין איך עליתי ככה על ההגה, ויש כמובן את החברים שאחרי בקבוק(שזה עובר את הבדיקה בקלילות) ונכנסים עם הרכב במדרכות, וזאת כמובן רק דעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אתה בעצם סותר את מה שאני אמרתי, חבר שלך היה שיכור עד כדי כך שהוא עשה תאונה והוא היה מספיק שיכור שלא היה אכפת לו לעשות טוטאלוסט, אחרי שעה ו-25 דקות ו-2 ליטר מים אני מאמין חלק גדול מהאלכוהול בגופו התנדף או יצא מהגוף שלו בדרכים אחרות, עם היה לו את מכשיר לבדיקה אז הוא היה מגיע בבדיקה לזה שיש לו אלכוהול בדם, אך לא מספיק כדי לקחת את הרישיון, אז הוא עדיין יעלה על ההגה וינסע ללא פחד אפילו שיש אלכוהול בדמו.

עם לא היה לו את המכשיר הוא לדעתי היה חושב שהוא שיכור מכדי לנהוג ואין לו איך להוכיח את זה, לכן הוא הוא היה חושש לעלות על ההגה.

אני לפחות מדבר איתך מהניסיון אישי או לא מהמחקרים שערכתי, אותי תפסו עם 195 מיליגרם אלכוהול, ואני הייתי מאוד שיכור ונהגתי בפרעות, כיום אני לא מצליח להבין איך עליתי ככה על ההגה, ויש כמובן את החברים שאחרי בקבוק(שזה עובר את הבדיקה בקלילות) ונכנסים עם הרכב במדרכות, וזאת כמובן רק דעתי.

אני אישית מאד מפחד על הרישיון שלי. אני הייתי רוצה לדעת בידיוק באיזה מצב אני נמצא מבחינת האלכוהול שבגוף שלי ומתי אני יוכל לנהוג. נכון שתמיד יהיו את אלה שיצפצפו על החוק ועל החיים של אנשים אחרים, ואנשים כאלה המקום שלהם בכלא.

אני חושב שעדיף שבן אדם יהיה מודע לכמות האלכוהול שיש לו בדם וככה יחליט אם לעלות על האוטו ולנהוג או שלא.

• תוכן חדש...