Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיינתי היום בגליון של לוח פוקוס,וראיתי פרסום של אחת מסוכנויות הרכב בדרום,שמציעה רכבים חדישים ב65 אחוז מהמחירון.

לא שאני הולך לקנות רכב חדש,אבל נראה לי קצת מוזר שסוכנות רכב שאמורה להרוויח כמה אלפים מכל רכב,מוכרת רכבים במחיר "הכי זול בשוק".

האם מישהו החליט לשבור את השוק?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

קשה לי לתת לינק לעיתון.יש שם רכבים כמו מזדה 3,מיצובישי לנסר,יונדאי גטס,ניסן אלמרה ועוד.כולם מהשנים 2005-2008

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

יכול להיות זה המיתון או שהרכבים אחרי תאונות רציניות או דגמים שאין להם ביקוש .

אל תשכח גם שהשנה נגמרת עוד מעט ויכנסו דגמים חדשים .

והכי סביר ... שזה סתם שקר בפרסום כמו שהם אוהבים לעשות ,וכשתגיע למגרש תראה שהדברים נראים אחרת .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כנראה רכביי השכרה עם קילומטרא'ז גבוה, וגם ככה מתחלפת השנה, כנ''ל לגבי ליסינג וכדומה...

זה מה שהם באמת שווים.

או שלם 65 אחוז מהמחיר והשאר בתשלומים וכדומה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מה חדש כאן ? במגזינים הכי מכובדים באיטליה מתפרסמים שנים רבות רכבים עם 0 ק"מ מהשנה היוצאת/נוכחית ב 40-45% מתחת למחיר רשמי ע"י סוכנים "מקבילים/מתחרים". לא, זה לא מאפיה. דווקא באיזור מילאנו בעיקר.העיר הכי גדולה ואנטי דרומית באיטליה.

פורסם

יכולות להיות מס' סיבות:

1.השכרה/ חברה לשעבר

2.פגועות שילדה

3.ק"מ גבוה מאוד

4.כל התשובות נכונות

אני אישית הייתי מאוד נזהר, מוצר ששווה את ערכו לא ימכר במחציתו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נרכש מחברת הביטוח ב5 אחוז מהמחירון אחרי אובדן להלכה.... :)

עוד אלפים בודדים לתיקון חאפרי אצל פחח חאפר תוך שימוש בחלקים גנובים.... והרי לך רכבים ב65 אחוז מהמחירון ששווים 10 אחוז מהמחירון

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא מזמן חיפשתי לקנות מזדה 3 לאישה, שנת 05 שתכנס בתקציב.

הלכתי לראות כמה מכוניות, וכשראיתי רכבים ב65 אחוז מהמחיר, התפלאתי.

הסתכלתי על מזדה 3 שם, וראיתי דגם הכי פשוט, 1600, אבל ההגה היה מוזר, החלק האמצעי היה שחור מידיי, והיו לו כפתורים לשליטה על המערכת.

לחצתי, וכלום לא קרה.

מסתבר שהשליטה על המערכת קיים רק במודל החדש.

בקיצור, כרית האויר נפתחה שם פעם, והוחלפה בשל המודל החדש. מסתבר שהרכבים נקנים ברובם אחרי תאונה ומוחזרים לכביש ע"י תקנה 307.

כמה שידוע לי, חברות הביטוח מוכרות את הרכב בכ12 אחוז מערכו לסוחרים. משם התהליך דיי קצר לעשות 30% רווח.

פורסם
רכבים חדישים ב65 אחוז מהמחירון*

בטח שיכול להיות.

* מחירון ניסים כהן מחודש נובמבר 2006, ללא קיזוז בגין בעלות קודמת מדינת ישראל, מונית, ביה"ס לנהיגה וכו', ו/או בגין קילומטראז' חריג, ו/או בגין מספר ידיים, מותנה בהעברת בעלות ללא כל בדיקה ולאחר חתימה על חוזה סטנדרתי בן 578 עמודים על שיחרור הסוכנות מכל אחריות לרבות בגין פגם נסתר....

HFturbo

• תוכן חדש...