Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב השכרה 2008 בן שנה וחצי (עלה לכביש באמצע 2007) עם 50000 ק"מ וקצה שלדה אין שום סיבה שלא יימכר ב65% מהמחירון של רכב חדש מהשקית מאותו סוג.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מגעיל כמה שאנשים רצים ללכלך.

אולי הוא סוחר, אך הוא אחד מהסוחרים הישרים יותר.

עת חיפשתי רכב, נקלעתי לאיזור וחשבתי לעצמי-"ניכנס, נשאל. מה יש לי להפסיד?"

נכנסתי, שאלתי.

כל רכב ששאלתי אותו קיבלתי את אותה תשובה. "אני מתחייב מנוע, גיר ושלדה"

אמרתי לעצמי- למה לא?

סגרתי איתו על פונטו עם עבר של השכרה, זכרון דברים ומקדמה על סך 500 ש"ח. (בשעה 19:00)

למחרת, הבדיקה. 500 ש"ח, אז גיליתי שיש קצה שלדה מלפנים.

הוא נהייה אדום, התקשר לאנשהו מהפלאפון והתחיל לצעוק "נו פידרס נאחווי ועוד כמה קללות ברוסית, ואז הוא אמר, ברוסית "אתה לא מתבייש? עושה לי בושות מול לקוח? לא ידעת שהרכב אחרי תאונה? יש לך חצי שעה לבוא ולקחת את הרכב המזדיין שלך"

(חבר רוסי שהיה איתי תרגם לי- תרגום חופשי)

בו במקום הוא ניגש אלי, אמר לי "בוא נחזור", הגענו חזרה וקיבלתי כוס קפה , אלף סליחות ואת ה1000 ש"ח שלי.

אני בספק אם זו שיטת מצליח.

רוב הרכבים הם השכרה, עברו מס' ידיים ומוזנחים.

נוכל, על סמך היכרותי את המקום, הוא לא.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

כמה פעמים אפשר לחזור ולומר: "אין מתנות חינם" "מה שזול יקר" "אין מילים כמו מבצע, חינם וכדומה" אתה משלם על הכל!

יש לך כסף תקנה, לא להתפתות ל40 אלף עכשיו 3000 בכל חודש במשך שלוש שנים, ו70 אלף בסוף...

לבוא לקונה פרטי או טריד אין יבואן, לבדוק בשבע עיניים ולקנות במיטב כספך, לא להתחייב כל השנים, בסופו של דבר אתה משלם את כל הסכום ואף יותר פי כמה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רשום "רכב חדיש" ולא "רכב חדש".

גם מאזדה 3 שנת 2005 היא רכב חדיש(במיוחד אם משווים אותה לאונו למשל).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפני שובע בערך הייתי באילת ועומדות שם מלא מלא מכוניות חדשות בנמל לא שזה לא רגיל אבל בגלל שאין מקום עשו עכשיו גם מגרשים ענקיים בערבה כי אין מקום בנמל.

המכוניות תקועות שם כי הרבה מאוד אנשים החליטו לבטל את ההזמנה ועכשיו החברה לא תשלח אותם ליפן/קוראיה בחזרה כי זה הרבה כסף...

אז הם מנסים למכור אותם במבצעים ובמחיר שהרבה פחות מהמחירון.

אגב רובם זה סובארו B4 ומאזדה 3

רכב חדיש ב65 אחוז מהמחירון...הייתכן? כן

Kids in the BACK SEAT may cause ACCIDENTS ACCIDENTS in the BACK SEAT may cause Kids So,..... NO BACK SEAT = NO ACCIDENTS

פורסם
אה סתם כתוב 0 קילומטר בכולם?

או רק המנוע....

אוקי

בהמשך,שמתי לב שבחלק רשום יד ראשונה ובחלק כלום(יעני 0?),הגיוני או לא?

אם זה הגיוני פירקו את יד 2 :-)

פורסם

שקרים שקרים ועוד פעם שקרים, היה להם פרסום על טוארג 2005 ב65 אחוז, התקשרתי בבוקר אמרו לי שזה אקטואלי, הגעתי לשם פתאום שתי הטוארג שהיו שם נמכרו, יש להם המון רכבים במגרש, על הרוב דורשים מחירון, ב65 אחוז יש רק מונדאו ולנסרים שבורים לגמרי.

כל הפרסום על המאזדות טויוטות וכאלה זה רק טריק שיווקי למשוך אנשים אליהם.

פורסם

בוודאי 0 קילומטר.

זה כבר המנוע השלישי והתמסורת השנייה, להבדיל מהבולמים שהוחלפו 5 פעמים עקב המעבר התכוף בשדות-המרעה האדירים של רמת הגולן.

אם תשאל יותר מדיי קושיות לגבי האפס, יש מצב שיענו לך אחד מ-2 דברים:

1)"צ'מע, יא אחי, (אני יודעץץזה הכרחי הפעם)-0 הכוונה לידיים קודמות"

או 2)**-"מה זה האפס? זה אתה יא..."

**=במידה ותבלבל להם יותר מדיי במוח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מישהו בירר?

כן, בירר.

"רכבים מבוקשים במבצע הזה כבר אין"

"יד ראשונה פרטית- לא קיים"

"ק''מ 0 לא קיים"

כל מה שמודגש הוא ציטוטים

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לפני כשבוע חבר רכש קיה סיד לאישה , הרכב בסוכנות כ 111000 ש"ח, רכש כזו חדשה 0 ק"מ , הוא היד הראשונה ברישיון הרכב ב 93000 ש"ח .

הרכישה נעשתה באחת ממגרשי הטרייד אין , היה פירסום בעיתונות .

• תוכן חדש...