Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון מוטורס מעלים מחירים ב3%

shlomub
שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עקב עליית שערי המטבע, למרות שהיורו בכלל ירד בשנה האחרונה, ומס הקניה יורד גם הוא ב 3%. מישהו יכול להסביר?

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3164263,00.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסבירו זאת היטב בסוף הכתבה (ההדגשה באדום שלי):

יצויין, שבעת הזו, נוקטים יבואני רכב מסוימים בטכניקות מוכחות למכירות של "הרגע האחרון": בעיתוי הנכון מכריזים על עליית מחיר, אך מעניקים ללקוחות "הזדמנות מצוינת" ליהנות מתנאי המבצע, אם רק יגיעו ו"יפתחו הזמנה" במהרה.

אם מישהו משתכנע מאיומים כאלה ורץ לקנות עכשיו, שיבושם לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניחוש שלי:

צ'מפיון מריחים שהמתחרים עומדים להעלות מחירים (היבואנים שמשלמים ביין ובדולר) זה מוזיל באופן יחסי את כלי הרכב שלהם, מה שמאפשר להם "ללבוש את חליפת האיומים".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לא לקנות עכשיו R8? לחכות קצת עם זה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קישקוש שיווקי הנועד לגרום ללחץ (??) על הקונה הפוטאנציאלי..

מה שיבואני הרכב שוכחים, ובמיוחד VW הוא את התמונות של מגרשי הרכב העמוסים לעיפה בנמלי הארץ, ואת המיתון העמוק בו מצוי העולם.

התרופה היא פשוטה, פשוט להימנע מקניות בחודש הקרוב, תנו ליבואנים להיחנק עם המכוניות במחסנים, השנה תסתיים, עלות מימון ואחזקת המלאי תגדל , ואז תבוא גם ההבנה שבעת הזאת הלקוח הוא המלך, ואם לא, יש יבואנים אחרים אשר מבינים את המצב טוב יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקב עליית שערי המטבע, למרות שהיורו בכלל ירד בשנה האחרונה, ומס הקניה יורד גם הוא ב 3%. מישהו יכול להסביר?

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3164263,00.html

האם לא ביטלו את ההטבה של הורדת המס 3 אחוז ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שידוע לי הורדת המס על רכישת מכוניות חדשות בוטל בשל אובדן ההכנסות ממיסים, עקב המשבר הכלכלי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שידוע לי, רצו לבטל - ובסוף לא ביטלו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הורדת המחירים בוטלה וזה כנראה סופי:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1392902

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הורדת המחירים בוטלה - אלה שינוי קבוצות הרישוי.

מס הקנייה בכל זאת ירד מ78 אחוז ל75 אחוז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשבוע האחרון אני קורא כ"כ הרבה כתבות על הנושא הזה,ויש לי רק דבר אחד להגיד לכם כוחות השוק.

כל היצרנים של כל החברות יכולים להגיד מה שהם רוציםזה הכל תעלול שיווקי, המצב של יבואני הרכב לא הולך להשתפר לפחות בחצי השנה הקרובה כי הוא תלוי בחברות הייטיק והליסניג שהם הלקוחות הגדולים,והתחזיות הם שנתחיל לראות התעוררות מהמשבר רק בעוד חצי שנה,ברגע שמצב השוק בבעיה ומיתון ,ברור שחברות לא ימהרו לבצע השקעה והוצאה כספית על רכבים.

כמו שציינו קודמי העלות של רכב בנמל כל יום ליבואן היא הוצאה כספית לא קטנה(בכלל אחד ההוצאות של כל עסק ולא רק רכבים זה הבעיה של התקעות עם מלאים,במיוחד עכשיו שמגיע סוף שנה ויש ספירות מלאי),

הבעיה הקריטית היא שיש תמיד את הקומץ שמאמין לבולשיט של היבואנים ומתפתה לרכוש רכב בגלל אימרות כמו של צמפיון מוטורס.

מי שלמד קצת כלכלה יודע(שכמעט)כל מוצר המחיר שלו נקבע לפי כוחות שוק ולא לפי אף גורם אחר,ברגע שיש מוצר שגם אם מראש הוא מתומחר גבוהה סופו של דבר שמצב השוק יביאו אותו למחיר "האמיתי" שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביב, התיאוריה שלך נכונה בתיאוריה... לקוחות פולקסווגן אינם חברות הליסינג (לפחות לא בכמויות) ועיקר הלקוחות הם משהו בין "כסף ישן" - ע"ע מספר הגולפים באזור כיכר המדינה, לבין "כסף חדש" - ע"ע GTI, טוארג, פאסאט וכו', ולבין "כסף חדש אך לפעמים מפוקפק" - ע"ע טוארג. והמשותף לכולם: יש להם כסף. לא מעניין אותם שהמחיר עלה קצת.

אני, בתור מי שמתעתד לרכוש את הגולף 160, קצת מתעצבן באופן אישי, במיוחד כששער היורו רק ירד ולא עלה כלל. גם מחירי ההובלה ירדו. סתם מדובר בניסיון סחיטה של הצרכנים, שבישראל הם אכן פראיירים גדולים. האם יהיה בזה מספיק להעביר אותי ל308? מגאן? שאלה טובה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...