Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אביב, התיאוריה שלך נכונה בתיאוריה... לקוחות פולקסווגן אינם חברות הליסינג (לפחות לא בכמויות) ועיקר הלקוחות הם משהו בין "כסף ישן" - ע"ע מספר הגולפים באזור כיכר המדינה, לבין "כסף חדש" - ע"ע GTI, טוארג, פאסאט וכו', ולבין "כסף חדש אך לפעמים מפוקפק" - ע"ע טוארג. והמשותף לכולם: יש להם כסף. לא מעניין אותם שהמחיר עלה קצת.

אני, בתור מי שמתעתד לרכוש את הגולף 160, קצת מתעצבן באופן אישי, במיוחד כששער היורו רק ירד ולא עלה כלל. גם מחירי ההובלה ירדו. סתם מדובר בניסיון סחיטה של הצרכנים, שבישראל הם אכן פראיירים גדולים. האם יהיה בזה מספיק להעביר אותי ל308? מגאן? שאלה טובה...

בר,התאוריה שלי לא סתם תאוריה זה תאוריה שמתממשת גם במציאות ברור שלא באופן מושלם.

אבל גם החברות היקרות מציעות ללקוחות שלהם הנחות,וברגע שצמפיון מוטורס חושבת שהיא מנותקת מהשוק והיא תעלה מחירים בעוד שלוגמא קמור וכלומביל יורידו אז הם מרמים את עצמם,וכל הבולשיט של ה3% מראש בכלל בא לפנות ללקוחות כמוך וכמוני(העמך) שגם 3% בישבילם זה סכום נכבד ומחפשים לחסוך כל שקל,ולא בא לפנות לבעלי האלפיון העליון של רכבים יקרים.

המצב הכלכלי משפיע גם בהיבט הפסיכולוגי,גם בנאדם שיש לו ואין לו איום כלכלי עתידי כרגע מעדיף לא לפזר כספים,

פורסם
אביב, התיאוריה שלך נכונה בתיאוריה... לקוחות פולקסווגן אינם חברות הליסינג (לפחות לא בכמויות) ועיקר הלקוחות הם משהו בין "כסף ישן" - ע"ע מספר הגולפים באזור כיכר המדינה, לבין "כסף חדש" - ע"ע GTI, טוארג, פאסאט וכו', ולבין "כסף חדש אך לפעמים מפוקפק" - ע"ע טוארג. והמשותף לכולם: יש להם כסף. לא מעניין אותם שהמחיר עלה קצת.

בר, התיאור שלך מדויק.

צ'מפיון השכילו למתג את עצמם בתור "משהו אחר" ששווה פרמיה נוספת על שאר השוק. זו הסיבה שהם מצליחים לקבל מחירים גבוהים יותר ביחס למתחרים.

אם הרכב באמת שווה את זה או לא, זו שאלה אחרת שממש אין לי חשק להיכנס אליה.

• תוכן חדש...