Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי אתמול, עם מוסר השכל בסוף.

במהלך נסיעה בשעות הערב המוקדמות, במהלך עמידה ברמזור התקרב אליי אופנוע בצד הנהג ובלי שום אזהרה מוקדמת התחיל לתת מכות לאוטו שלי תוך נסיון לנפץ את השמשה, לא היה לי לאן לברוח, מכוניות חסמו אותי מכול כיוון, הבנתי שהוא לא הולך להירגע וניסיתי לצאת מהאוטו, כשהוא הבחין, הוא חסם אותי עם האופנוע שלו ולא נתן לי לצאת, הוא ממשיך לנסות לנפץ את השמשה, ואני נלחם לפתוח את הדלת, לאחר כמה שניות האור ברמזור הפך לירוק והוא ניסה לברוח, מטימטום כמובן רדפתי אחריו ופתחתי את הדלת וחסמתי אותו (מדובר בנסיעה של מטר מטר וחצי גג, הוא לא הספיק להאיץ), הוצאתי לו את המפתחת מהאופנוע והזמנתי משטרה, הוא טען שאני חתכתי אותו.

זה פחות או יותר הסיפור, והסיבה שאני רושם אותו כי:

1) לא בוצעה תקיפה שלו עליי (לאחר שיצאתי מהרכב והוצאתי לו את המפתחות הוא השתתק, היה בהלם שהוא לא הצליח לברוח)

2) לא בוצעה תאונת דרכים.

שורה תחתונה לא קרה ולא יקרה לו כלום.

לי נגרם נזק קל לרכב, לא משהוא שדורש טיפול.

אבל עדיין מי שנקלע לוויכוח עם אפונוע, שיתן לו ללכת!!!

לפעמים יש להם פטיש לשבור את השמשות,

הסיכוי לתפוס אותם (בלי לגרום לתאונה) שואף ל - 0 !!

וגם אם תופסים לא קורה להם כלום!

בכביש אני רואה המון ויכוחים בין מכוניות לאופנועים, בעיקר בת"א, ויצא לי לראות המון נזקים לרכב ע"י האופנוע והוא ברח, אין אפשרות לקרוא את המספר ואו לזהות אותו כמובן.

אני מקווה שאם זה יקרה למישהוא (חס וחלילה) שיבליג , ב 99 אחוז זה יגמר ברע (דקירה, נזק יותר גדול) ואם אתם ה אחוז הבודד, זה לא יעזור לאף אחד.

בברכה ונסיעה בטוחה, טל.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:shock:WTF?

איזה אופנוען אגרסיבי.

האם באמת היה חשד כי חתכת אותו , או שאת זה הוא אמר למשטרה סתם ככה ?

האם כל זה קרה בתל אביב? והאם היו עוד אנשים שחיכו ברמזור?

אולי אתה שייך לכנופיית פשע ? :-P

לאן המדינה מתגלגלת...

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

ההתעלמות הכמעט מוחלטת מרוכבי אופנועים/קטנועים על הכביש ובתוך העיר במיוחד יכולה להוציא מהדעת.

לתקן טעות או "לברוח" ממישהו שעושה עליך עבירת תנועה כשאתה על דו גלגלי זה לא עניין פשוט ולא תמיד אפשרי.

לפעמים המצבים שרוכב אופנוע נכנס אליהם בגלל תרבות הנהיגה של חלק לא מבוטל מהנהגים בארץ יכולה להוציא ממך דברים שלא חשבת להוציא על הכביש. אני לא תומך באלימות אבל על דו"ג הדברים לפעמים נראים ויוצאים קצת אחרת ברגעים של "כמעט תאונה".

מישהו כתב כאן פעם "תחתית שרשרת המזון" ואני מוסיף ומטה.

פורסם

לא הייתי מקנא באופנוען שהיה נופל עליי במקרה כזה. לא הייתי רק מוציא לו את המפתחות מהסוויץ' , הייתי מוציא לו את הראש.

אחרי שתפסת אותו, לא דאגת שגם על המכות היבשות הוא ישלם או להזמין מיד משטרה למקום? או שבחרת לא להתעמת איתו לאחר שעצרת אותו.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

לא מזמן קראתי שרשור ענקי באחד הפורומים השכנים עם סיפורים כמו שלך..מדאיג:cry:

ברכותיי, נפלת על ערס ברברי שבמקרה היה על אופנוע. אם הוא היה במכונית, אני לא אתפלא אם הוא היה מתנהג דומה.

נשמע שדי סתמת לו את הפה והוכחת שהוא ערס צעצוע:ברגע שיצאת אליו הוא עשה פוזת דג. אני דווקא שמח שעשית את מה שעשית, אולי פעם הבאה הוא יחשוב פעמיים אם להוציא את העצבים על נהג לידו (או שלא). מצד שני, זה באמת מסוכן כי לך תדע על מי תיפול ושמח שלא קרה לך כלום.

אני גם מנחש שזה קרה בת"א. בחיפה, לשמחתי, עדיין לא נתקלתי באופנוענים/קטנוענים שמתנהגים ככה וקשה לי להיזכר מתי אחד כזה חתך/עיצבן אותי בכביש. אולי בגלל שאין מאסה של דו"ג על הכביש כמו בת"א, ואולי בגלל שיש מספיק "גאונים" על ארבעה גלגלים שגורמים לי לפעמים להבעה כזו: :-o

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יש אופנוענים שלא נעמדים לידך ומכים ברכב.

הם פשוט בועטים ומורידים לך את המראה.

קצר יותר וגורם נזק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ההתעלמות הכמעט מוחלטת מרוכבי אופנועים/קטנועים על הכביש ובתוך העיר במיוחד יכולה להוציא מהדעת.

לתקן טעות או "לברוח" ממישהו שעושה עליך עבירת תנועה כשאתה על דו גלגלי זה לא עניין פשוט ולא תמיד אפשרי.

לפעמים המצבים שרוכב אופנוע נכנס אליהם בגלל תרבות הנהיגה של חלק לא מבוטל מהנהגים בארץ יכולה להוציא ממך דברים שלא חשבת להוציא על הכביש. אני לא תומך באלימות אבל על דו"ג הדברים לפעמים נראים ויוצאים קצת אחרת ברגעים של "כמעט תאונה".

מישהו כתב כאן פעם "תחתית שרשרת המזון" ואני מוסיף ומטה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

david cosworth:

לא היה חשד, מדובר בכביש בעל 3 מסלולים והוא נסע בימני, ואני עקפתי בשמאלי או שהוא היה לא מרוכז או נבהל, ה' יודע מה, אני מאופנועים נזהר במיוחד בעקבות מקרה בעבר בילדותי, אני שומר מרחק מאוד גבוה מכול כיוון, וכול הזמן!.

אכן זה קרה ברמזור, היו מלא אנשים, ובטוח שלפחות 5 רכבים היו עדים למקרה, אך אף אחד לא תרח להפריד, להתערב או להציע עזרה.

zipp0:

רשמתי את שורות אלו בשביל כולם שידעו שמלחמות זה לא פתרון, אין מה לעשות במקרה כזה ועדיף לבלוע את האגו ולהבליג!!

לאחר שהוצאתי לו את המפתח הוא היה בהלם שהוא לא הצליח לברוח ומאותו רגע לא היה שום אלימות הוא הפך לדג!.

Mr_Shankly

אני מצטער שהצלחתי לעצור אותו, רק במזל ומזל גדול הוא לא הוציא סכין, ניסה לדרוס אותו או כל דבר אחר.

לא ניראה לי שסתמתי לו את הפה, לפי דעתי הפה פתוח והוא עדיין צוחק על זה שלא עשו לו כלום.

להבא הוא ידע לצאת עם פטיש באופנוע, ראיתי בת"א כמה מקרים של אופנוע עם פטיש ששבר למי שעצבן אותו את החלון.

edanj:

הייתי עד למקרה כזה לפני חודשיים בערך, ממש אופנוע רב עם איזה מישהוא ברמזור ברגע שהתחלף לירוק הוא עם הרגל(בנסיעה) הוריד לו את המראה וברח.

האופנועים מרשים לעצמם להתהג ככה אך ורק בגלל שהם לא מזוהים, ע"י קסדה , מספר מקופל, מלוכלך ולא קריא.

וכמובן יש להם יכולת לברוח בתוך שניות ולהעלם.

לפני מקרה זה חשבתי שאני יתפוס אותו ויראה לכאלו אנשים מהזה, ויכנס בהם במשפט, אבל אחרי מקרה זה הבנתי שלא יעשו לו כלום, לא תיק ולא תאונה ולא כלום!

מסקנה: כדאי לתפוס אותם רק אם אתם מתכננים לתת להם עונש (שלא כספי, או במסגרת בית משפט).

הקטע המצחיק במקרה, השוטר ניסה לרשום את המספר של האופנוע ( שנת 2008 ) אך המספר היה בלוי מכמעט לא קריא והשוטר התאמץ וזה היה במרחק של 2 מטר, והמשיך בדרכו מבלי להעיר לו על המספר.

עריכה: כן זה היה בת"א!

פורסם

כן האופנוענים הם סוג של חיה שורדת-ברגע שניסית להתקרב אליה הם תוקפים.

בפעם הבאה אינשאאלה ייפול על מישהו אחר שיוציא נשק ייתן כמה נקירות ויגאל אותנו מהבהמה שפגשת.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

zipp0:

רשמתי את שורות אלו בשביל כולם שידעו שמלחמות זה לא פתרון, אין מה לעשות במקרה כזה ועדיף לבלוע את האגו ולהבליג!!

לאחר שהוצאתי לו את המפתח הוא היה בהלם שהוא לא הצליח לברוח ומאותו רגע לא היה שום אלימות הוא הפך לדג!.

צודק שמלחמות זה לא פתרון, אך מחר זה יהיה יותר מסתם כמה מכות יבשות , אלא שבירת כל השמשה ונזק יותר גדול בהרבה.

ואז תוציא לו את המפתחות מהסוויץ' ואז נראה איך תסתכל עליו כמו כריש. לא כמו דג.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
הוצאתי לו את המפתחת מהאופנוע והזמנתי משטרה

אני במקומך לא הייתי מזמין משטרה, פשוט מכניס את המפתחות שלו לכיס...ונוסע משם.

שים לו איזה כאפה טובה לקסדה והוא לא יפריע יותר לאנשים.

שמע, או שמעולם לא נתת כפה לקסדה או שמעולם לא חטפת כפה כשאתה עם קסדה אבל אני יכול להבטיח לך שזה כואב מאוד למכה וכמעט שלחלוטין לא מזיז לחובש הקסדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה והרוכב אופנוע המדובר קורא את השורות האלה, יש לי עצה אליך:

פעם הבאה תעשה את זה עם BMW X5 שחורה. יזרים לך הרבה יותר אדרנלין לגוף (ולתחתונים :lol:)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...