Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב יפיפה אבל ראבק איזה צבע גרוע :roll:

בוא נגיד שהגאנטים גם לא משהו אבל הרכב ניראה פצצה אני מתאר אותה בשחור עם הגאנטים שאני רוצה שהיו לה וזה חבל על הזמן אני כבר מחכה לה בקוצר רוח.

יניב

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

250K לשירוקו החדשה ? , קצת , אבל קצת מוגזם מה עוד שבאירופה המדיניות של VW הוא זהות כמעט מוחלטת של מחירי השירוקו וה GTI, אבל היבואן הישראלי הוא יבואן מזן אחר , בימי מיתון קשים מעלה מחירים ב 3% ..

יש תרופה חברים יקרים והוא פשוט לא לרכוש , לתת ליבואן הנכבד להתבשל קצת עם המכוניות בבונדד , עליות אחסנה אשר יתחילו להצטבר יראו את הדרך למחיר הראלי בשוק של היום.

ורק להעמיד דברים בפרופורציה, המאגאן ספורט , רכב אשר קצר שבחים באירופה והוכיח את עצמו כשפיץ לא קטן, ועולה רק 189K .., לפני מיקוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
250K לשירוקו החדשה ? , קצת , אבל קצת מוגזם מה עוד שבאירופה המדיניות של VW הוא זהות כמעט מוחלטת של מחירי השירוקו וה GTI, אבל היבואן הישראלי הוא יבואן מזן אחר , בימי מיתון קשים מעלה מחירים ב 3% ..

זה בשל כך שהיורו נחלש ונסחר סביב ה- 5 ש"ח ליורו... :roll:

פורסם

חברים , קצת סבלנות ובקרוב תדעו את המחירים של השירוקו...

מעבר לזה לגבי היורו - לא הכל מבוסס לפי היורו כי החברה אירופאית..

יש המון מסחר לחברות שונות לפי שערים שונים , סתם בשביל לסבר את האוזן - חומרי הגלם עלו משמעותית ובשל כך גם המחירים עלו...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שהיא מאוד דומה בצורתה ל-C30. האם נכון יהיה להגיד שהשירוקו תתחרה ב-C30?

הרכב בכל אופן נראה נהדר, רק שהצבע בתמונות לא ממש מחמיא לו.

פורסם

עומר , אני שמח שאתה דואג להביא תמונות ומידע לחברי הפורום .

לא יזיק לפורום אם יהיו עוד נציגי מכירות של יבואנים שיתפקדו כחברי פורום .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
חומרי הגלם עלו משמעותית ובשל כך גם המחירים עלו...

את התירוצים האלה כבר שמענו מזמן, איפה מחירי ההובלה הימית שירדו ב 80% בתחשיב הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כבר כתבתי את זה בפורום אחר,אז אכתוב גם כאן.

בסה"כ השירוקו החדשה נאה לעין,אך כשמסתכלים עליה עומדת ליד הישנה - החדשה לא עושה לי את זה:

IMG_0423.jpg

איגור,שמתגעגע לאולד סקול :roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
חברים , קצת סבלנות ובקרוב תדעו את המחירים של השירוקו...

מעבר לזה לגבי היורו - לא הכל מבוסס לפי היורו כי החברה אירופאית..

יש המון מסחר לחברות שונות לפי שערים שונים , סתם בשביל לסבר את האוזן - חומרי הגלם עלו משמעותית ובשל כך גם המחירים עלו...

חומרי הגלם כבר ירדו.

emotion of motion

פורסם
בסה"כ השירוקו החדשה נאה לעין,אך .... לא עושה לי את זה

שום VW לא עשתה לי את זה מעולם, אולי הן בנויות טוב, אמינות, חלקן אפילו יכולות להיות מהנות לנהיגה אבל בשורה התחתונה, מבחינת המראה החיצוני השמרנות המטורפת של VW רוצחת עבורי את המותג הזה.

ראבאק, תחשבו בהגיון, 13 שנים לקח להם להציג דגם קופה של הגולף(לא דגם 3 דלתות אלא קופה אמיתי) :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה,יופי הוא בעיני המתבונן.ובת'רד הזה אפילו לא השוותי בין המותגים,אלא "ישן מול חדש".

אבל עדיין,לדעתי כל הדגמים של VW מהדורות הקודמים היו יפים יותר מהנוכחיים.בגולף,למשל,מארק 4 היה גבולי בשבילי בעיצוב,כי עדיין היה בו משהו אירופאי.מה שבא אחריו ואמור לבוא בעתיד - not my cup of tea.

נ.ב.: כשאתה מצטט אותי,עוד יחשבו שאני מבזבז נקודות יקרות למדי,ואני עלול לקבל אזהרה שניה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל לי השירוקו מאוד עשתה את זה..

סוף סוף משהו פחות שמרני ויותר "איטלקי" בעיצוב.

אני חושב שצריך לראות אותה בעיניים כדי להבין.. :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

משעשע לראות אנשים מגיבים בזעם על מחירים מופרכים שהועלו כהשערה בלבד של איזה מגזין.

בלי שום קשר לעובדה שזו כתבה מלפני כמה חודשים ולעובדה שאין בכלל מחיר שנקבע ע"י היבואן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...