Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו עוד 65 כ"ס? מערכת 4X4? פנסי קסנון מקוריים? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וזה סבבה והגיוני.

מאודי כמותג פרימיום, אני לא מצפה ל value for money.

אבל במכונית שעולה 190 אלף שקל מיצרן עממי, הייתי מצפה לקבל לפחות בקרת אקלים (שקיימת אגב בכל מאזדה 3 ליסינג).

emotion of motion

פורסם

סליחה???

אני לא מכיר מישהו שלא מצפה ל-value for money בעבור כספו היקר.

לכל מוצר ביקום הזה יש value for money כזה או אחר. יש המגדירים את ה"גאוה" ו"היחוד" שבמותג פרימיום כערך רגשי, שערכו כספי. כמה כספי? אם ניקח למשל גולף ו-A3 המצוידות באותו מנוע, תיבת הילוכים ואיבזור(למשל דגמי 1.6) - ונשלים את פערי האיבזור בתוספות הרלבנטיות, הרי שההפרש ביניהן יהיה הערך הכספי של מותג הפרימיום בקטגוריה דנן©.

אגב, גולף עדיפה בעיני כמכונית על A3 אך נעזוב זאת בצד...

אלא שלא רק זאת. השווה את איבזורן הסטנדרטי של מכוניות הפרימיום הגרמניות למה שהן הציעו לפני עשור ושניים - ותווכח שבמונחי ערך לכסף הן מציעות יותר מאי פעם.

VALUE FOR MONEY יכול להתבטא גם באיכות(לקסוס) או איכויות ניהוג משובחות(ב.מ.וו) שקשה למצאן במכוניות מתחרות, גם פרימיום.

להבדיל, המכונית החמודה שבסמלון שלך מציעה value for money נהדר באירופה - ועלוב בישראל! תמחורה של ה-500 ברמת הגימור הבסיסית(POP) בארץ ב-130,000 ש"ח - ועוד בעידן של אירו חלש - הוא פשוט שערוריה לשמה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הייתי חייב עוד אחת לאור הדיון שהתעורר קודם לכן בעניין ספורט מגאן מול גולף GTI.

כאחד שנהג בשתי המכוניות, מצאתי שאופיין וניהוגן רחוקים זה מזה שנות אור.

האחת, בעלת עיצוב יחודי, מהירה מאד בקו ישר, אך עושה זאת בצורה סינטטית לחלוטין, עם מנוע חסר צליל ונשמה, הגה נוראי, גיר המרגיש שלקחו אותו ממגאן דיזל והתנהגות לא מהוקצעת לחלוטין.

האחרת פשוט מהנה יותר וטובה יותר, בכל כביש(גם אם היא איטית בחצי שניה למאה...).

אדרבא, מעולם לא זכורה לי מכונית הוט-האץ' עם 150 כ"ס ומעלה(קל וחומר 225) שכל כך לא נהניתי ממנה :cry:.

שאלתי בזמנו את קרסו על יבוא ה-R26, שאמורה להיות עולם אחר. בלה-בלה-בלה, בלה-בלה-בלה, לא יצא מזה שום דבר.

ספורט-מגאן במתכונתה המיובאת לארץ - ובמחיר אטרקטיבי, יש לציין - היא הפיספוס הגדול של שנת 2008 בעיני. חבל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כך גם אני התרשמתי מגוף ראשון ולכן התחושה שהכתבות בארץ מפספסות בגדול בחלק מן המקרים.

(יש לי חבר שנוהג לקחת נסיעות מבחן על כל רכב ספורטיבי שיוצא, ובדרך כלל הוא עושה את זה ככה שנתיב הנסיעה יעבור אצלי בבית ,ככה שגם לי יוצא לחוות ממושב הנהג לא מעט רכבים מעניינים , במקרה של הגולף כ"כ נהניתי עד כדי כך שהנציג של צ'מפיון כבר יצא מדעתו וביקש לסיים את הנסיעה שהתארכה והתארכה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכנס קצת באיחור לשרשור הזה, אבל כרגיל - בפול-גז :twisted:

טוב זה שהמבחנים בעיתוני הרכב הישראלים הם מגמתיים ונוטים לכיוון צרפת או לכל כיוון אחר נגד VAG זה ידוע ומורגש כבר שנים רבות, עוד לפני שהתחלתי לאהוד את תוצרת הקונצרן, והתחזק לאחר שחברי הפורומים השונים הנוטים לכיוון זה התחילו לאייש את משרות הכתבים בעיתונים אלה.

מספיק היה לקרוא בעיתון הגה את סקירת דורות הגולף GTI והכתבה על GTI דור 4(אני בכלל לא מדבר על אי הדיוקים בכתבה שפשוט מגוחכים בכל מה שקשור לנתוני גולף דור 4 ) ,

ביחס למבחן שהיה בחודש לפניו של רנו קליאו מול מיאטה שעד עכשיו לא הבנתי מה זה נותן לבחון אחת נגד השניה חוץ מלרצות את יושבי הפורומים השונים ( שם נתנו לבעלי הרכבים במה נרחבת לכתוב הגיגיהם והשתפכויותיהם לגבי הרכבים עד בלי די), על מנת להבין לאן נוטה הכף בלי קשר לרכב הספציפי.

אולי לך "ידוע" ומורגש שהמבחנים בעיתוני הרכב הישראליים הם מגמתיים. יותר נכון - קל ונוח לך להגיד את זה כאילו זו עובדה. אבל זה בדיוק מה שחסר לך - עובדות. אני יכול להביא לך המון מבחנים בכל מיני מגזינים ישראליים בהם מכוניות מבית VAG ניצחו מכוניות צרפתיות. לעזאזל, אפילו בשרשור הזה נתנו כבר לינק למבחן כזה (ועוד נחזור אליו).

אם אתה מתייחס (גם) אלי כאל "חבר פורום הנוטה לכיוון זה" אז כדאי שתקח את המילים שלך בחזרה. נכון, היו לי צרפתיות ואהבתי אותן מאוד, אבל זה רק בגלל שהן היו מכוניות ספורטיביות טובות. אין בי שום אהדה מיוחדת למכוניות צרפתיות ככלל ויש לי גם הרבה ביקורת על חלקן.

באשר למבחן בהגה של קליאו מול מיאטה - לטעמי מבחן מהנה ומעניין. הייתי עושה כזה בעצמי בשמחה. אולי אפילו מגאן מול מיאטה. לשתי המכוניות מחירים קרובים ושתיהן נועדו לספק כיף. מעניין לדעת מי מספקת יותר כיף ואיך, זה הכל. אפילו שרוב האנשים שמתעניינים בקליאו לא יתעניינו במיאטה (וגם זה לא מדויק - אני למשל דוגמא הפוכה).

אל תעשה אותי פרנואיד.

לא דיברתי על חו"ל, דיברתי על הארץ. בחו"ל בדרך כלל אין קביעות חד משמעיות ויש גם הסברים מדוע ולמה.

עם זאת - יצא לי לקרוא גם בארץ מבחנים השוואתיים נוספים קצת יותר הגיוניים:

http://www.motocar.co.il/article/9660.aspx

ברור לכולנו שגם כתבי הרכב השונים שכביכול אמורים להיות אובייקטיביים, באים עם דיעות קדומות והעדפות מהבית עוד לפני שהמבחנים מתחילים (וזה לגיטימי),

וכל עוד שרוב המבחנים הם על סמך דעת יחיד, רוב הסיכויים שלא יהיו מספיק אמינים.

הרי ברור לך שבמבחן השוואתי כמו הנ"ל שאני או אתה היינו עושים עבור עיתון מסויים, התוצאות שהיו מתקבלות היו הפוכות, אלא אם כן רכב אחד היה מהותית ובהפרש עצום יותר טוב מרכב אחר שהיה גרוע משמעותית.

בחו"ל בדרך כלל אין קביעות חד משמעיות - קשקוש. ואני קורא מספיק מגזינים מחו"ל (ורואה מספיק תוכניות) בשביל להבין את זה. כמעט תמיד יש פסק-דין.

באשר למבחן ההשוואתי בהגה בין מגאן לגולף - קודם כל, זה שמבחן מסוים מתאים לדעה הקדומה שלך לגבי המכוניות הללו, לא אומר שהוא יותר או פחות הגיוני ממבחן אחר. בנוסף, כמו שנאמר כאן כבר - במבחן כתובים דברים נכונים על שתי המכוניות. כותב המבחן (און) בחר לסיים אותו עם ההעדפה שלו מבין השתיים ואף הסביר בדיוק למה. וזה בסדר גמור, בדיוק כמו שהמבחן ב"אוטו" בחר לקבוע כמנצחת את המכונית שהעדיפו רוב הבוחנים - אז מה אם זו הייתה המכונית האחרת...

לא לגיטימי לבוא עם דיעות קדומות והעדפות מהבית למבחנים - לגיטימי במצב של שיוויון, לכאורה, לבחור במכונית מסוימת בגלל תחושת שייכות גבוהה יותר אליה מסיבות כאלו או אחרות. אבל חייבים לבחון את המכוניות באופן אובייקטיבי לחלוטין.

הייתי חייב עוד אחת לאור הדיון שהתעורר קודם לכן בעניין ספורט מגאן מול גולף GTI.

כאחד שנהג בשתי המכוניות, מצאתי שאופיין וניהוגן רחוקים זה מזה שנות אור.

האחת, בעלת עיצוב יחודי, מהירה מאד בקו ישר, אך עושה זאת בצורה סינטטית לחלוטין, עם מנוע חסר צליל ונשמה, הגה נוראי, גיר המרגיש שלקחו אותו ממגאן דיזל והתנהגות לא מהוקצעת לחלוטין.

האחרת פשוט מהנה יותר וטובה יותר, בכל כביש(גם אם היא איטית בחצי שניה למאה...).

אדרבא, מעולם לא זכורה לי מכונית הוט-האץ' עם 150 כ"ס ומעלה(קל וחומר 225) שכל כך לא נהניתי ממנה :cry:.

שאלתי בזמנו את קרסו על יבוא ה-R26, שאמורה להיות עולם אחר. בלה-בלה-בלה, בלה-בלה-בלה, לא יצא מזה שום דבר.

ספורט-מגאן במתכונתה המיובאת לארץ - ובמחיר אטרקטיבי, יש לציין - היא הפיספוס הגדול של שנת 2008 בעיני. חבל.

נכון הדבר שהאופי של המגאן והגולף שונה ביותר.

נכון גם שלמגאן מנוע קצת אנמי בצלילו והגה בעייתי במספר מובנים. לחלוטין לא נכון שהגיר גרוע ואפילו יותר לא נכון שההתנהגות לא מהוקצעת. אני יכול רק להניח שאתה הלא מהוקצע כאן - קל מאוד לראות שהיא מתנהגת פשוט נפלא. אולי נהגת עליה זמן קצר מאוד ובכבישים הלא נכונים (בלי יותר מדי סיבובים...) כי זה נכון שההתרשמות הראשונית ממנה היא שלילית (ככה היה גם עבורי) אבל מהר מאוד מבינים את הקטע ומתחילים ליהנות מאוד.

הגולף לעומתה, לפחות מבחינת התנהגות כביש, מרגישה הרבה פחות זוהרת (וכמובן שיש בחינות אחרות שבהן היא עדיפה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, הכל טוב ויפה אבל לא דיברתי דווקא על מבחנים בהם משתתפים רכבי VW מול רכבים אחרים.

יש הרבה מבחני רכב אחרים אשר מפספסים בגדול ולא קשורים לא לVW ולא למכוניות צרפתיות. ( סתם למשל :סובארו B4 מול מזדה 6 ופורד מונדיאו , מבחני סופר מיני'ז , מבחני משפחתיות קבוצה 2 וכו')

אין לי מניות בקונצרן VAG ואני לא מתלהב אוטומטית מכל רכב VW חדש שיוצא , אבל אני גם לא לוקח את כל מבחן כתורה מסיני.

שכחת לציין גילוי נאות : אתה הוא זה שכותב את המבחנים הללו במגזין אוטו.

לכן הסיכוי שאתה לא תסכים עם מה שאתה בעצמך כותב, לא קיים :D

לא לגיטימי לבוא עם דיעות קדומות והעדפות מהבית למבחנים - לגיטימי במצב של שיוויון, לכאורה, לבחור במכונית מסוימת בגלל תחושת שייכות גבוהה יותר אליה מסיבות כאלו או אחרות. אבל חייבים לבחון את המכוניות באופן אובייקטיבי לחלוטין.

רוני

בדיוק זה מה שדיברתי עליו. תקרא שוב מה שכתבתי ותבין שזה בדיוק מה שהתכוונתי.

אם אתה מתייחס (גם) אלי כאל "חבר פורום הנוטה לכיוון זה" אז כדאי שתקח את המילים שלך בחזרה. נכון, היו לי צרפתיות ואהבתי אותן מאוד, אבל זה רק בגלל שהן היו מכוניות ספורטיביות טובות. אין בי שום אהדה מיוחדת למכוניות צרפתיות ככלל ויש לי גם הרבה ביקורת על חלקן.

לא דיברתי ספציפית עליך. אתה לא היחיד- לא יודע אם שמת לב ,אבל חלק ניכר מהכותבים בעיתונות הרכב כיום, הם חברי פורום (והם לא הגיעו לפורום אחרי שהיו כתבי רכב מקצועיים אלא בדיוק להיפך, שזאת סתם הערת אגב ).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רוני, הכל טוב ויפה אבל לא דיברתי דווקא על מבחנים בהם משתתפים רכבי VW מול רכבים אחרים.

יש הרבה מבחני רכב אחרים אשר מפספסים בגדול ולא קשורים לא לVW ולא למכוניות צרפתיות. ( סתם למשל :סובארו B4 מול מזדה 6 ופורד מונדיאו , מבחני סופר מיני'ז , מבחני משפחתיות קבוצה 2 וכו')

אין לי מניות בקונצרן VAG ואני לא מתלהב אוטומטית מכל רכב VW חדש שיוצא , אבל אני גם לא לוקח את כל מבחן כתורה מסיני.

שכחת לציין גילוי נאות : אתה הוא זה שכותב את המבחנים הללו במגזין אוטו.

לכן הסיכוי שאתה לא תסכים עם מה שאתה בעצמך כותב, לא קיים :D

רוני

בדיוק זה מה שדיברתי עליו. תקרא שוב מה שכתבתי ותבין שזה בדיוק מה שהתכוונתי.

לא דיברתי ספציפית עליך. אתה לא היחיד- לא יודע אם שמת לב ,אבל חלק ניכר מהכותבים בעיתונות הרכב כיום, הם חברי פורום (והם לא הגיעו לפורום אחרי שהיו כתבי רכב מקצועיים אלא בדיוק להיפך, שזאת סתם הערת אגב ).

אייל, אמרת משהו אחד ועכשיו אתה אומר משהו אחר.

כן דיברת על מבחנים של רכבי VAG מול אחרים. קרא שוב את מה שכתבת.

אנא ספק דוגמאות למבחנים ש"מפספסים בגדול" (המבחנים שציינת - מאיפה הם וממתי?). השערה שלי - לא תמצא כאלו באמת. תמצא אולי מבחנים שהשורה התחתונה שלהם לא מקובלת עליך, אבל "פספוס בגדול" מבחינתי הוא טעויות קשות כמו כתיבה על רכב שהוא לא מתנהג בעוד שהוא כן (כמו שעשה ידידנו 504L) וכדומה. אני חושב שדברים כאלו הם נדירים בעיתונות הרכב בארץ (ובעולם).

לא צריך לקחת שום דבר כתורה מסיני ודיברנו על זה כבר מיליון פעם. מכאן ועד טענות כמו שטענת בהודעות הקודמות שלך (ועכשיו מיהרת לרכך אותן או אפילו להתנער מהן) המרחק גדול.

צודק - אני כותב במגזין אוטו. וכמובן שאני עומד מאחורי מה שאני כותב - השקעתי בכתיבה שעות רבות, אז כדאי שאוכל לערוב לה, לא? חוצמזה שאני כותב רק חלק קטן מאוד מהמבחנים שם. לא שאני מבין מה זה קשור לדיון הזה, אלא רק אם אתה טוען שאני לא מבין כלום במכוניות...

בנוגע לאובייקטיות ודעות קדומות - קראתי שוב מה שכתבת, ואני מצטער, אולי התכוונת לזה, אבל היה צריך להיות טלפאתי בשביל להבין את זה מהטקסט. כתבת גם (ולזה לא התייחסתי קודם) שכל עוד המבחנים הם דעת יחיד, רוב הסיכויים שהם לא יהיו מספיק אמינים. אז תן לי לתקן אותך (לפחות במה שהולך ב"אוטו", לא יכול לערוב למקומות אחרים) - כל מבחן שנערך בארץ מייצג את דעתם של לפחות שלושה בוחנים מנוסים, לרוב יותר. קל לך לזלזל באנשים שזוהי עבודתם, אבל דע לך שהם (ואני) מתייחסים אליה ברצינות הראויה. מותר לך להניח שאתה יודע יותר טוב, אבל זה יהיה בגדר התנשאות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סליחה???

אני לא מכיר מישהו שלא מצפה ל-value for money בעבור כספו היקר.

.

אין שום צורך להתלהם. אתה נכנס לדברים פסיכולוגיים ורגשיים שאין לי כל כוונה לדון בהם. סה"כ הכוונה היתה שאני מבין איך אודי יכולים לקחת על רכב בעל מפרט זהה (על הנייר) לרכב של VW, יותר כסף.

emotion of motion

פורסם
אנא ספק דוגמאות למבחנים ש"מפספסים בגדול" (המבחנים שציינת - מאיפה הם וממתי?). השערה שלי - לא תמצא כאלו באמת. תמצא אולי מבחנים שהשורה התחתונה שלהם לא מקובלת עליך, אבל "פספוס בגדול" מבחינתי הוא טעויות קשות כמו כתיבה על רכב שהוא לא מתנהג בעוד שהוא כן (כמו שעשה ידידנו 504L) וכדומה. אני חושב שדברים כאלו הם נדירים בעיתונות הרכב בארץ (ובעולם).רוני

מה אתה אומר?! מבחן בין שתי המכוניות הנל' [מגאן ספורט + גולף GTI] הוא מבחן הזוי ומיותר שיש לו רק מטרה אחת, שאין לה קשר לקוראים אלא למול'ים. הוט הץ' לא מרוויחה את זכות קיומה גם אם היא מהירה [גולף] או מתנהגת [מגאן] כל עוד היא לא מהנה. אבל כמובן שלעתונות הרכב אין ביצים לצעוק שהמלך ערום כביום הוולדו. יש היום רק 2 הוט הץ' מהנות: BMW 135 ורנו קליאו ספורט [בעמ' בגלל ההגה]. למגאן יש שילדה סנסציונית אבל עם הגה פלייסטיישן וESP מתעלקת היא טובה לדודה שלי. הגולף עושה כל מה שאני ארצה אבל היא מתקשרת כמו דובר הקרמלין בימי סטלין. אז יאללה, בשביל מה להשוות וליצור אשליות.

פורסם
יש היום רק 2 הוט הץ' מהנות: BMW 135 ורנו קליאו ספורט [בעמ' בגלל ההגה].

לא בשוק הישראלי.

לפני פחות מחודש הייתי אצל קמור - לא מוכנים להביא את ה135. אפילו לא הסכימו לשמוע על זה :x

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה אתה אומר?! מבחן בין שתי המכוניות הנל' [מגאן ספורט + גולף GTI] הוא מבחן הזוי ומיותר שיש לו רק מטרה אחת, שאין לה קשר לקוראים אלא למול'ים. הוט הץ' לא מרוויחה את זכות קיומה גם אם היא מהירה [גולף] או מתנהגת [מגאן] כל עוד היא לא מהנה. אבל כמובן שלעתונות הרכב אין ביצים לצעוק שהמלך ערום כביום הוולדו. יש היום רק 2 הוט הץ' מהנות: BMW 135 ורנו קליאו ספורט [בעמ' בגלל ההגה]. למגאן יש שילדה סנסציונית אבל עם הגה פלייסטיישן וESP מתעלקת היא טובה לדודה שלי. הגולף עושה כל מה שאני ארצה אבל היא מתקשרת כמו דובר הקרמלין בימי סטלין. אז יאללה, בשביל מה להשוות וליצור אשליות.

תסלח לי, אבל אתה חי בסרט. גולף GTI היא (יותר נכון - הייתה, עד לבוא החדשה) מתחרה של המגאן 225. בדיוק כמו שהיא מתחרה של סיוויק TYPE R וכולי. מבחן הזוי? למה? מיותר? איך? ואיך בדיוק המטרה מתקשרת למו"לים, תסביר לי?

בנוגע למשפט "הוט האצ' מרוויחה את זכות קיומה" - שוב תסלח לי, אבל זה משפט מטופש, בטח בהקשר של עיתונות הרכב. אם היא מגיעה לכאן היא ראויה למבחן, נקודה. ואם אפשר השוואתי - מה טוב.

יותר מזה, בספר שלי אם הוט האצ' היא מהירה ומתנהגת זה כבר חלק משמעותי מהדרך להיותה מהנה לנהיגה. נכון, יש גם עניינים אחרים (הגה, בלמים, תיבת הילוכים וכולי) אבל מה גורם לך לחשוב שגולף GTI או מגאן 225 הן לא מהנות, כל אחת בדרכה?

מכונית ספורטיבית לא חייבת ולא יכולה להיות מושלמת. תן לי לחדש לך, גם למכוניות הנחשבות נפלאות יש חסרונות (בלמים והגה לאימפרזה GT, למשל).

בנוסף, אם היית קורא את המבחנים (לפחות של "אוטו") למכוניות ספורטיביות הנמכרות כיום בארץ, היית מגלה לא מעט פעמים שבהן התלוננו על חוסרים משמעותיים אצל מכוניות ספורטיביות. שוב - לא שזו סיבה לא לבחון אותן...

באשר לשתי ההוט האצ' המהנות שציינת - קליאו ספורט באמת מאוד מהנה, למרות ההגה, אבל כן - גם המגאן ואפילו הגולף GTI בדרכה שלה. יש עוד לא מעט מכוניות מפתיעות ו/או בעלות פוטנציאל, ובכל מקרה לא פחות מבכל תקופה בהיסטוריה, אז תסלח לי שוב. על ב.מ.וו 135 אני בכלל לא מדבר - מה הקשר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא שזו סיבה לא לבחון אותן...

OK, לא התנסחתי טוב [צריך לחמם מחדש את העברית בכל פעם שאני נוחת כאן...].

הכוונה אינה לא לבחון אלא דווקא כן - ואז במקום לעשות מהן ענין כמו כל השרשור המיגע הזה לצעוק בקול גדול שזה חארטה ולא הדבר האמיתי כי התעשיה בוגדת בנו והפסיקה מה שנקרא טו דליוור [פאקינג ESP שלא מתנתקת במכונית שנקראת 'ספורט' אלק??!!]. ולדעתי מי שאשם בזה זה עתונות הרכב [ולא הישראלית - התעשיה לא סופרת אותכם]. הישראלית אשמה בדברים אחרים, אבל על זה תשאל את אהרונוביץ' או את הבוס שלך, ההוא ששומר על זכות השתיקה, לא אותי.

פורסם

אגב, השירוקו תהיה בסימולטור הנהיגה LFS - LIVE FOR SPEED.

הנה סירטון המראה את הרכב בסימולטור:

http://youtube.com/watch?v=rsYGl5fK93Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקווה שהעדכון יצא בקרוב מאוד, ואוכל לנסות את הרכב בסימולטור + הG25 שלי.

JEP.

:-)

• תוכן חדש...