Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התנגדויות תמיד יהיו וזה לגיטימי ומובן!

טכנולוגית הTSI כבר נמכרת באירופה מ2006 והגיע ארצה בMK5 לפני כשנה+..

מאז שהמנוע יצא הוא זכה רק לשבחים וזכה למנוע הטוב ביותר בעולם בקט' שלו!

בקרוב המנוע הנ"ל יגיע גם לשאר הקונצרן ..

250K ק"מ יעניין את מי שקונה את הרכב בעוד 15 שנה בממוצע :idea:

את הDSG אני מאמין שהרוב כבר מכירים...

,ב-79קניתי ג'ולייטה שהמנוע שלה זכה באותו תואר.(פיתוח של ה-125,יהלום שלא הוערכה ) הייתי מאוהב בו.

החזקתי מעמד 10 חודשים עד שנשבר לי לבוא למוסך על גרר.

עיתונאים, ( גם עיתונאי רכב מומחים באמת ,-בעולם המתוקן לא יעלה על הדעת שלעיתונאי רכב אין רקע אקדמי רלבנטי,בארץ יש ד"ר מהנדס מכונות אחד ברמה שיכול לכתוב אבל זה לא מעניין אותו,הוא יועץ ליצרניות) הם לא אלוהים ולא נביאים. הם רואים את מה שלפניהם, לא את איך שיהיה בעתיד אחרי ניסיון בהרבה סוגי נהיגה ותחזוקה.

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הפחד עליו אתה מדבר אני יוכל להבין בעוד 10 שנים כאשר הרכב יהיה בעל 150K ק"מ בממוצע ועבר 3 ידיים..

אני אישית נוהג על רכב בעל מגדש טורבו שעובד קשה ומפיק ביצועים מאוד חזקים , הרכב שלי בן 10 וזה לא מרתיע אותי כלל!

עומר, כבר ראיתי מישהו עם A4 (שאותה הוא רכש חדשה), 1800T שהחליף 3 פעמים מגדש עד שהרכב הגיע ל100K ק"מ ונמכר.

אז נכון, מדובר בוואחש חסר רגש שהרכב קיבל אצלו יחס של סמרטוט, המנוע לא עבר הרצה וגם הקפדה על כללי השמירה של הטורבו (חימום וקירור) לא בדיוק היו בראש דאגותיו של הבחור.

ובכל זאת, למנוע הוחלפו 3 מגדשים. :shock:

מהסיבה הזו, אני למשפחתי לא רוכש רוכב עם מנוע מוגדש.

פורסם

למרבה הצער, הסנרוף הפנורמי הענק אינו נפתח במלואו אלא רק מתרומם בחלקו האחורי, בדומה לזה של ב.מ.וו סדרה 6.

עומר, האם ניתן להזמין את ה-2.0T עם גיר ידני(ואולי גם ללא גג הזכוכית)?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל הכבוד ליבואן,

מחירים אטרקטיביים מאד.

164K לשירוקו (גם אם לא בגרסא המפוארת ביותר) זה מכובד מאד ויתן פייט טוב למתחרים.

בתקווה שייקנו מלא ישראלים כדי שעוד 3-4 שנים גם לי תהיה אחת :)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
מה לא יקר בשבילך ?

תן רכב שנראה לך ראוי במחיר הזה ותתחשב בכל המסביב..

אני שואל ברצינות!

ואני מדבר על הסחירות על האיבזור על הבטיחות ,טכנולוגיה,איכות וכו'...

בייננו - הגירסה הפשוטה באמת לא שווה 130K.

במחיר כזה אתה יכול לקנות מזדה 3 5 דלתות 2 ליטר.

150 סוסים ויותר איבזור, כמו כן שמירת ערך, אמינות ומה שתרצה ...

פורסם

כן שמענו רבות על האמינות המופלגת שיש למנוע 2.0 של מזדה...

אני קיבלתי את הרושם שאמינות הגולף דור 5 מצויינת, אפילו ברמה של יפניות ומעלה ויתקן אותי מי שיודע אחרת.

לעומת זאת קשה לדעת מה תהיה אמינות הגולף 6, אני רוצה להאמין שנעשו כל המאמצים לא לרדת מהסטנדרט האמינותי של ה5 ואף לשפרו.

לדעתי המחירים סבירים אבל יקרים, במיוחד לאחר שVW השוויצו בכך שעלויות הייצור של הדור ה6 פחתו משמעותית, והייתי בטוח שההנחה תתגלגל גם עד ללקוח. כנראה שעדיין לא משתלם לקנות רכבי VW חדשים מהחברה.

עם זאת, הייתי מעדיף כל גולף משומשת או חדשה על כל מזדה 3 / פוקוס חדשה.

הרכבים האלה אולי קצת יותר נחמדים לניהוג, אבל אי אפשר להיפטר מהתחושה שאתה נוסע ברכב זול שלא הכל נלקח בחשבון ותוכנן כמו שצריך - כשאתה יושב בסלון שלהן.

אז יאללה לוי יצחק, כתוש את המחירון של הגולף דור 5 עכשיו כשיש מחליפה,ככה שבעוד שלוש-ארבע שנים אני אוכל להרשות לעצמי GTI שנת 2006... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יופי לך שקיבלת רושם

אם הייתי מנהל ב VW, הייתי מסדר לך רכב מתנה רק בגלל כל הליקוקים והשם הטוב שאתה "מוציא" להם

פשוט אין דברים כאלה, טוב שיש את אייל שיכול להעיד שגולף זה האוטו הכי טוב בעולם, לא מתקלקל מעולם, פשוט שלמות.

רק חבל שבגלל שאתה מגזים בטירוף, אתה באיזה שהוא שלב (רמז: די מהר) נעשה לבדיחה (זה חס וחלילה לא נאמר בשביל לפגוע, אני פשוט אמיתי).

פורסם

פשששש... שמתם לב איך sronis התנדף מהשרשור מהרגע שנכתב שהבוס שלו שומר על זכות השתיקה?

עכשיו גם הוא שומר... כפי שנאמר, טול קורה וגו'...

פורסם
מה אתה אומר?! מבחן בין שתי המכוניות הנל' [מגאן ספורט + גולף GTI] הוא מבחן הזוי ומיותר שיש לו רק מטרה אחת, שאין לה קשר לקוראים אלא למול'ים. הוט הץ' לא מרוויחה את זכות קיומה גם אם היא מהירה [גולף] או מתנהגת [מגאן] כל עוד היא לא מהנה. אבל כמובן שלעתונות הרכב אין ביצים לצעוק שהמלך ערום כביום הוולדו. יש היום רק 2 הוט הץ' מהנות: BMW 135 ורנו קליאו ספורט [בעמ' בגלל ההגה]. למגאן יש שילדה סנסציונית אבל עם הגה פלייסטיישן וESP מתעלקת היא טובה לדודה שלי. הגולף עושה כל מה שאני ארצה אבל היא מתקשרת כמו דובר הקרמלין בימי סטלין. אז יאללה, בשביל מה להשוות וליצור אשליות.

השאלה היא אם כשאתה אומר "זכות קיום", אתה מתכוון ל"זכות קיום" בפנטזיות המוטוריות שלך, או במציאות. כי במציאות, אין - פשוט אין - מכונית מוצלחת יותר מהGTI בטווח מחיר של 100K למעלה. ומי שמכיר אחת, שיספר לי מהי. בתור אחד שרף האינטראקציה שלו עם המכונית הנ"ל רחב יותר מלקרוא את טבלת הנתונים ב"אוטו", מה שכתבת הוא קשקוש מוחלט. כשאתה צריך לחיות עם האוטו הזה מדי יום, הכל נראה אחרת. קליאו ספורט? הרבה רעש, אפס מומנט, הגה שלא מתכוונן למרחק, בשביל נסיעות לעבודה?

אני לא אחד שנוסע לאט (בלשון המעטה), ולא הייתי מחליף את הGTI בשום דבר שכל מה שהוא נותן הוא רק יותר Hardcore. כמו שהייתי ילד והייתי בז ליצרנים שבונים מנועי מומנט. "מי האפס שלא נוסע עם גז ברצפה", אמרתי. Little did I know.

בקיצור, תתבגר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תפסיקו לקשקש בכל הנוגע לאיכות ולהשוואה של מאזדה 3 לגולף MK5- לא סתם לוקח לייצר את הגולף יותר מפי 2 זמן מאשר את המאזדה 3( 50 שעות לעומת 20 ו..?)

ועוד בסטנדרטים גרמניים, מי שמשוה בין השתים כנראה שלא נסע בגולף. תא הנוסעים ברמה אחת (או שתים) מעל , לא תמצאו שום פלסטיק או חומר זול אחר. הפוקוס מתקרבת יותר לתחושה אבל עדיין לא ברמה של הגולף.

לנו הייתה גולף MK5 במשך 3 שנים(במשפחה בנוסף שתי מאזדה 3 ועוד פוקוס 06 לצורך ההשואה)

הטענות היחידות היו לגבי המנוע החלש (שאני ידעתי את אמי מראש לא לרכוש אותו, 1.6 רגיל 102 כ"ס-עגלה)

ומחירי הטיפולים היקרים והיחס במוסכים(זאת הסיבה שקנינו אדג' ולא טיגואן לאחר מכן). מלבד זאת- שווה כל שקל, ומי שלא חושב כך כנראה שלא רכש(ולא ירכוש) אחת כזאת, וימשיך להיות חלק מהעדר.

אני מאמין שאותו הסיפור ימשך עם הMK6 ופולקסוגן ימשיכו עם העבודה הטובה שהם עושים

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מחירי המכוניות בקטיגוריה הזו מאוד קרובים. להוסיף עוד 9000 שקל לעומת המאזדה 3 שני ליטר בשביל הגולף TSI 122 כ"ס? כמובן; המאזדה מאוד עגלתית עם הגיר ארבעה הילוכים המטופש, כשמבחינת תא נוסעים, אבזור, בטיחות הגולף משאירה לה אבק. הגולף גם יותר חסכונית משמעותית, ואין לי שום ספק שהיא תרגיש חזקה יותר ביומיום (יותר מומנט, גירDSG). אז מה בעצם ההשוואה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני עניתי לכל אלו המוחים על דעותיו של אייל- בנתים הוא לא הראה פה משהו לא נכון לדעתי(האוביקטיבית) למרות הפנאטיות שלו למותג(שזה לא דבר רע).

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

למה פאנאטיות? איזו חוות דעת טובה יותר מזו של אדם שעבר רבות עם רכב ויכול לתת את הביקורת הכי אובייקטיבית שניתן? הייתה לנו גולף (דור 4) ואני יכול להוסיף שהאמינות הייתה ללא דופי וכך גם איכות ההרכבה. הנקודה הרגישה היא השירות והמחירים של צ'מפיון אבל כאן מדברים על הרכב ולא על היבואן. כמו שאמרו פה, גם אני הייתי בוחר להוסיף עוד 9K ש"ח ולקבל את הגולף TSI ולא את ה-3 (אגב, נראה מה ישאר מהפער הזה כשה-3 החדשה תנחת בארץ).

פורסם
יופי לך שקיבלת רושם

אם הייתי מנהל ב VW, הייתי מסדר לך רכב מתנה רק בגלל כל הליקוקים והשם הטוב שאתה "מוציא" להם

פשוט אין דברים כאלה, טוב שיש את אייל שיכול להעיד שגולף זה האוטו הכי טוב בעולם, לא מתקלקל מעולם, פשוט שלמות.

רק חבל שבגלל שאתה מגזים בטירוף, אתה באיזה שהוא שלב (רמז: די מהר) נעשה לבדיחה (זה חס וחלילה לא נאמר בשביל לפגוע, אני פשוט אמיתי).

קשקשן.

הפנאטיות שלך נגד המוצר גדולה יותר מהפנאטיות שלי כביכול בעד המוצר. (וזה נראה פתאטי)

כנראה לא שמת לב שהיו גם דברי ביקורת על היבואן והחברה במה שכתבתי.

בוא תתרום לנו פה קצת מידע רלוונטי, אתה הרי טוען שבשרשורי קליאו B ההערות שלי לא מלומדות מספיק.

הגולף MK4 לא חפה מבעיות אבל עליה לא דובר כאן, לעומת זאת הגולף MK5 מוחלפת בימים אלו כאשר אי אפשר להצמיד לה כמעט אף תקלה טיפוסית או אופיינית,נפוצה או חוזרת (אפילו לא חלונות נופלים). ושלא תבין אותי לא נכון - אני דיי מתעב את הדור החמישי, מלבד ה GTI.

אני חושב שרועי ניסח מצויין את היתרונות. (וגם סיכם במשפט אחד את הקליאו ספורט)

אני חושב שאנשים פשוט לא מבינים ואני אנסח זאת בפשטות: מי שקונה או קנה גולף לא מסתכל או יסתכל על רכבים כמו מזדה 3.

זה לא עניין של התנשאות, זו העובדה שאחרי שאתה מתרגל לרמת ביצוע והנדסה מסויימת , אתה לא יכול ללכת אחורה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי שום טענה נגד VW ואני לא פוסל אפילו לרכוש אחת בעתיד (וזה לא משנה איזה דגם)

אין לי גם שום בעיה עם מה שרועי רשם מכיוון שזה מה שיפה בעולם שלנו, כל אחד בוחר מה הוא מעדיף בכל אספקט

ההבדל הגדול בינינו שאני שומר על דעה אובייקטיבית + אני לא "מלכלך" על רכבים אחרים

ראית אותי פעם אומר משהו על גולף? לא ואתה גם לא תראה כי אין לי ניסיון עם הרכב הנ"ל, לא לטוב ולא לרע

מה שכן אני בטוח שהרכב לא מושלם כמו שאתה מנסה לצייר, כמו שהקליאו שלי ממש לא מושלמת

מספיק לצפות בשרשורים האלו מהצד ולראות מי אובייקטיבי ומי בדיחה

תעצור שניה ותסתכל, אפילו בשרשור על שירוקו\גולף:

א. "עקצת" את הקליאו ספורט כמו תמיד, זה לא חדש

ב. "עקצת" רכבים אחרים (מזדה\פוקוס)

ג. החמאת לרכב שלך ולדורות הבאים

ושוב, אין לי שום בעיה עם אנשים שבוחרים בגולף אבל כמו לכל רכב יש יתרונות וחסרונות וכל אחד עם הבחירה שלו.

• תוכן חדש...