Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר הוא היה מנסה IS אז הוא היה לוקח את ה350 ולא את הבדיחה הזאת שמביאים לארץ.

נראה לי קצת מגוחך גם להשוואת גולף עם לקסוס מה הקשר בכלל?

נו... והIS350 לא בדיחה ? שיקח ISF :roll:

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשאל זאת אחרת: יש כאן אחד שהיה לוקח את ה308 על פני הגולף 6 TSI?

בחינם? בכיף! :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא, זה לא הכל. יש גם תאוצה, גיר, מרחב, התנהגות. כלומר, לגולף יש אותם. בלקסוס יש עור.

תאוצה - הפרשים קטנים.

גיר - זה של הלקסוס מצוין. חייב להודות שאני לא זוכר אם אפשר להעביר מההגה. אם לא - מינוס מבחינתה.

מרחב - במרחב לראש יש לגולף יתרון

התנהגות - תתפלא...

ואגב, מלבד עור בלקסוס יש עוד דבר אחד שהגולף רק חולמת עליו - מיזוג אוויר למושבים!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בין 8.1 ללקסוס ל6.9 לGTI ההפרש לא קטן כלכך, במיוחד לא לאור העובדה התמוהה (אך מובנת) שבגליון ההוט האצ' שלכם, הGTI הייתה מהירה יותר ל100 מכל דבר שם למעט הSTI, כולל הS3 :-P

אגב, כשעברתי מהA4 לגולף, האחרונה הרגישה כמו טרקטור. כשאתה עובר ממכונית נורמלית לגולף, הנורמלית מרגישה כמו טרקטור. המכוניות האלו (IS וחברותיה) לרוב פשוט מציעות רמה אחרת של עידון, ואת זה אי אפשר להעביר בדפי נתונים. אותו דבר בדיוק כשמשווים בין TSI למאזדה 3.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בוא נעשה ככה - נסע לנס הרים, אתה ב-GTI ואני בלקסוס של דורקי (היי דורקי! מקווה שלא אכפת לך!) ונראה אם תברח לי עם התאוצה האימתנית הזאת :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יאללה, איילון צפון מקיבוץ גלויות, יום חמישי, 16:30. נתחרה מי יגיע להצגה של 19:30 בסינמה סיטי :lol:

בשעות האלה אפשר לבדוק בעיקר תאוטה ולא תאוצה :D

עוד הבדל משמעותי בין הגולף ללקסוס - הנעה אחורית.... 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תאוצה - הפרשים קטנים.

גיר - זה של הלקסוס מצוין. חייב להודות שאני לא זוכר אם אפשר להעביר מההגה. אם לא - מינוס מבחינתה.

יש אפשרות להעביר מההגה (וגם מהמוט - הם פועלים במקביל).

פורסם
חברים בוא נתחיל בזה שאין צורך לכעוס , כל אחד ובחירתו..

לגבי המזדה 3 - רכב נחמד ללא ספק , אך שכחתם כמה דברים :

מוחלף בקרוב!

מנוע ה2.0 מאיץ רק ב0.2 שניות יוצר מה1.6 של הגולף (כן כן , לא טעיתי!).

בקו ישר, אולי.

אבל אי אפשר להשוות כשהכביש מתעקל.

פורסם

נכון, כשהכביש יתעקל היפנומטית תעלם לגולף במראה

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם כבר מדברים על גולף מול מאזדה 3, שכחתם את היתרון העצום שיש לצ'מפיון מול דלק מוטורס

תרצו את הגולף עם גיר ידני, דגם ספורטיבי (GTI שייחשף בקרוב), דגם שקצת יותר מאובר (ג'נריישן)...הכל תקבלו בצ'מפיון ועם כל המפרט הבטיחותי

לעומת זאת בדלק מוטורס נדה, גורניש...רק מנועי 1.6 ו-2.0 ליטר אוטומטיים ברמת אבזור מינימלית, בלי שום דגם ספורטיבי (MPS)...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...