Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא תצרף דירוג אמינות במבחן של מגזין גרמני ידוע מול רכבים באותו מחיר בגרמניה ?

2 טורבואים במחירי VW ? אחריות צ'מפיון ?-לא,תודה. יכול להיות הרפתקאה מעצבנת ויקרה.מאד.בלי שום השוואה לחיסכון בדלק.

שיילמדו אחרים על זקנם שלהם קודם.אחרי 250K ק"מ חזור עם תוצאות,- סה"כ עלויות החזקה.

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה לא תצרף דירוג אמינות במבחן של מגזין גרמני ידוע מול רכבים באותו מחיר בגרמניה ?

2 טורבואים במחירי VW ? אחריות צ'מפיון ?-לא,תודה. יכול להיות הרפתקאה מעצבנת ויקרה.מאד.בלי שום השוואה לחיסכון בדלק.

שיילמדו אחרים על זקנם שלהם קודם.אחרי 250K ק"מ חזור עם תוצאות,- סה"כ עלויות החזקה.

ואיך יביא מבחן אמינות לרכב שרק הושק בעולם לפני 3 חודשים?

אתה יודע על בעיה בטורבינות של VW שאף אחד לא יודע עליה?

למרות מורכבות המנוע (שתי טורבינות) והתמסורת (DSG), אני מוכן להמר שאחרי 250K ק"מ השורה התחתונה בתחזוקת גולף 1.4TSI לא תהיה גבוהה מהשורה התחתונה בתחזוקת המתחרות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סליחה,טעות, התכוונתי 2 מגדשים, (1 טורבו,1 מיכני-סופר)

פורסם
ואיך יביא מבחן אמינות לרכב שרק הושק בעולם לפני 3 חודשים?

אתה יודע על בעיה בטורבינות של VW שאף אחד לא יודע עליה?

למרות מורכבות המנוע (שתי טורבינות) והתמסורת (DSG), אני מוכן להמר שאחרי 250K ק"מ השורה התחתונה בתחזוקת גולף 1.4TSI לא תהיה גבוהה מהשורה התחתונה בתחזוקת המתחרות.

אתה מהמר, אני לא.

קצת יומרני מצידם להוציא לשוק מנוע כה מורכב לאור מקומם בדירוגי אמינות בשנים האחרונות עם רכבים ומנועים הרבה יותר פשוטים.

פורסם

התנגדויות תמיד יהיו וזה לגיטימי ומובן!

טכנולוגית הTSI כבר נמכרת באירופה מ2006 והגיע ארצה בMK5 לפני כשנה+..

מאז שהמנוע יצא הוא זכה רק לשבחים וזכה למנוע הטוב ביותר בעולם בקט' שלו!

בקרוב המנוע הנ"ל יגיע גם לשאר הקונצרן ..

250K ק"מ יעניין את מי שקונה את הרכב בעוד 15 שנה בממוצע :idea:

את הDSG אני מאמין שהרוב כבר מכירים...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אתה מהמר, אני לא.

קצת יומרני מצידם להוציא לשוק מנוע כה מורכב לאור מקומם בדירוגי אמינות בשנים האחרונות עם רכבים ומנועים הרבה יותר פשוטים.

כמו שהיה יומרני מצידם להוציא לפני כמה שנים רכב (ועוד ספורטיבי!) עם תיבת DSG?

בנתיים לא נרשמו בעיות מיוחדות או כרוניות עם התיבה הזאת.

איך אני יודע? בחצי שנה האחרונה כל נהג מונית עם אוקטביה איתו נסעתי זכה לשאלה ממני על התיבה ואיך היא מתפקדת. כולם לא הבינו למה אני שואל...מבחינתם התיבה הזאת היא אוט' רגילה בדיוק כמו שהיה להם עד היום, הם בכלל לא ידעו שמדובר בתיבה מורכבת ומתקדמת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ה-TSI 160hp קצת יקרה, לא? 170,000

לפי נטקאר, המחיר של פאסאט 1.8TSI הוא 170,000

במחיר כזה פוטנציאל המכירות די נמוך, אני חושב.

פורסם

זוהי מכונית נישה , התכנון הוא למכור 100 חתיכות בשנה.

לפי המבחנים בחו"ל היא מתנהגת עוד טוב יותר מGTI.

אני בטוח שגם ה1.4TSI תתנהג לא רע , וזה יכול לתת פייט נחמד לשאר הספורטיביות במחיר הזה +-

כל הכבוד ליבואן שלא הגזים יותר מידי עם המחירים , למרות שמושבי עור למכונית נישה יוקרתית צריכים להיות סטנדרטים(במיוחד ב2.0T)

פורסם
לטעמי גולף עם מנוע 1.6 102 כ"ס ב 130K זה פשוט יקר.

מה לא יקר בשבילך ?

תן רכב שנראה לך ראוי במחיר הזה ותתחשב בכל המסביב..

אני שואל ברצינות!

ואני מדבר על הסחירות על האיבזור על הבטיחות ,טכנולוגיה,איכות וכו'...

פורסם

מאז שהמנוע יצא הוא זכה רק לשבחים וזכה למנוע הטוב ביותר בעולם בקט' שלו!

עומר, יש הבדל בין התנהגות המנוע (שזכתה לשבחים) לבין האמינות הצפויה למנוע (ששם אני ספקן).

יש לכם את הרכב בתצוגה? אם כן כשאזדמן לאיזור אני אקפוץ לראות את הרכב.

פורסם

צודק!

אבל שוב , המנוע יצא כבר ב2006 וזכה רק לשבחים מיום הוצאתו לשוק!

מן הסתם אם המנוע לא היה מוצלח כבר היית רואה אין ספור RECALLS וכתבות נגד.. אבל זה לא קרה והמנוע מיום הוצאתו ועד היום זכה ל"מנוע הטוב ביותר בעולם" .

אומנם אני עובד VW אבל לא נראה לי שחברה עולמית כל כך גדולה תייצר מנוע שלא נבדק בכל דרך אפשרית לפני שהיא מוציאה אותו לאויר החופשי .. בקרוב גם אודי ,סיאט וסקודה יצויידו במנוע הנ"ל..

את הפחד עליו אתה מדבר אני יוכל להבין בעוד 10 שנים כאשר הרכב יהיה בעל 150K ק"מ בממוצע ועבר 3 ידיים..

אני אישית נוהג על רכב בעל מגדש טורבו שעובד קשה ומפיק ביצועים מאוד חזקים , הרכב שלי בן 10 וזה לא מרתיע אותי כלל!

אני לא חושב שרכישה של חדש כזה צריכה להרתיע קונה פוטנציאלי במיוחד כאשר הסטטיסקה מראה שרב הלקוחות מחליפים רכב כל שנתיים שלוש..

לגבי התצוגה - NOT YET. בקרוב..

פורסם
לטעמי גולף עם מנוע 1.6 102 כ"ס ב 130K זה פשוט יקר.

הגולף היוצאת עם תיבה אוטומטית עלתה כ-126K ש"ח והחדשה עם תיבת DSG עולה 129K ש"ח. הפרש המחירים עומד על כ-3 אלף ש"ח בלבד, אך בתמורה מקבלים בטיחות עדיפה ואבזור עדיף בהרבה (כבר בגרסת הבסיס - טרנדליין).

פורסם

לא זול, עומר.

עלויות הייצור ירדו, עלויות ההובלה ירדו, היורו ירד - אבל דפקתם תג מחיר של 170K?

אני לא אומר שלא אקנה (החבילה מפתה מאוד, אני מסכים), אבל יש סיכוי לפזילה למקומות אחרים בתקציב הזה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...