רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 44 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם. היום קרה לי מקרה מעצבן ממש עם המשטרה. ישבנו כמה חברים בפאב, ושתינו בירה,(חצי), לאחר כשעה וחצי יצאנו מהפאב וראינו ניידת משטרה שבודקת אלכוהול . הלכנו לניידת וביקשנו להיבדק (מי שנהג), למרות שידענו שכולם מבחינה חוקית כשירים לנהוג עדיין רצינו לא לקחת סיכון. ניגשנו למשטרה וביקשנו להיבדק והתגובה של השוטר היית מאוד מרתיחה, (הוא היה עוד קצין אחראי על כל השאר), הוא אמר לי אם אתה גבר בוא עם האוטו תיבדק... ( בעצם הוא מעודד אותי לנהוג כשבהנחה שאני שיכור ) לדעתי התנהגות לא הולמת בכלל לשוטר ובייחוד קצין. אחרי שהבנתי את הרמז שלהם שהכוונה שלהם לעשות קופה ולדפוק כמה שיותר נהגים. אמרתי להם שחשבתי שמטרת המשטרה זה למנוע תאונות ולא לדפוק נהגים. הקצין הסתכל עלי בצור…
הודעה אחרונה מאת Eladb2, -
-
ירי קאסם בזמן נהיגה. מה עושים? לדעתי ההנחיה של פיקוד העורף שגויה. http://www.oref.org.il/315-he/PAKAR.aspx לדעתי אם הנוסעים ברכב לא מגיעים למחסה תוך 15 שניות, עליהם לצאת מהרכב ולשכב על הארץ, ולא להמתין ברכב. הסיבה- רוב הפגיעות הם מרסיסים ולא מפגיעה ישירה. כשהרקטה פוגעת בקרקע ומתפוצצת , נוצרת "מזרקה" של רסיסים שטסים לכל הצדדים. כששוכבים הסיכוי גבוה שהרסיסים יעברו מעל. כשיושבים ברכב, "תופסים" יותר רסיסים . במלחמת לבנון השניה נהרגו חילים שישבו ברכב הפרטי שלהם במגרש חניה ליד קיבוץ כפר גלעדי. אם לאחר מתן אות האזעקה ,היו שוכבים על הארץ, סביר שרובם היו נשארים בחים. היתי רוצה לשמוע דיעות נוספות (אם אני צודק ), ואם כן איך להפיץ את התיקון הזה. …
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! היום השיעור הנהיגה שמתי לב כי הגלגלים מגיבים מהר מאוד לכל שינוי בהגה. ברכבים אחרים לוקח זמן לגלגלים להסתובב למיקום של ההגה. (ארוכים יותר) האם ההגה בקורולה כזה קצר?
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שישי 12:00 בלילה. עשיתי רוורס פזיז מדיי במהירות של 5 קמש, שרטתי אוטו מצד שמאל שלי [הנהג] לא ראיתי אותו מכיוון שהמקום לא מואר והאוטו חונה בהצלה כזאת. יש לי ביטוח מקיף [307XS 2.0 ] . הנזק לאוטו שלי הוא שריטה מזערית על הפס קישוט של הדלת + שריטה ממש קטנה על הכנף השמאלית , יש קילוף צבע קטנטן. האוטו הפגוע [איביזה 03-08 לא יודע] , גילחתי אותו בפגוש האחורי שלו. ממה שראיתי [חושך מצריים] יש שריטות גם לא ממש רציניות. רשמתי את מספר האוטו שלו, ומחר בבוקר אני אסע אליו הביתה . השאלה , מהי הפרוצדורה וכמה היא ההשתפות העצמית . ואם בכלל כדאי להודיע לביטוח , או פשוט לשלם לאוטו הנפגע, ולעשות את תיקוני הצבע באוטו על חשבוני. תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת מי יכול לתת מחיר לשני סוגי רכבים שהם די נדירים .. כמובן .. יש איזשהו שמאי שיודע להאריך מכוניות אספנות אוו שזה כול שמאי רכב רגיל .. כי הייתי אצל 2 הם אמרו שהם לא מיתעסקים .. אז עם יש מישהו שיודע מישהו שמאריך מכוניות מיוחד כאלה אני ישמח .. כמובן בתשלום . שני סוגי הרכבים הם : 1 אלפא רומיאו שנת 1973 היא ניקראת אלפא ג'ולייט אוו ג'ולייטה לא יודע 2 B.M.W שנת 83 M1 ספורט אני ישמח עם מישו יכול לעזור 0542344800 ייטב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מחיר הטסט גולף TDI 2000 עלה ! אפשר לעשות משהו ?
מאת Guest American V12-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, בשנה שעברה מחיר הטסט של הגולף TDI שנת 2000 היה כ1280, קיבלתי את הטסט ל2009, בסכום של 1480 ! מה העניין ? היו אמורים להוריד לדיזל לא להעלות. לדוגמא רכב שני בבית, סיטרואן סקסו דיזל 2001, המחיר טסט מ1198 ל890 ש"ח, כנל ברלינגו 98. למה בגולף עלה ? אפשר לעשות משהו ? המחיר טסט שלכם עלה או ירד ? תמיר
-
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב שרישיונותיו הופקדו כחוק במשרד הרישוי לתקופה ממושכת עדיין צריך להיות מבוטח בביטוח חובה אל אף שהוא אינו בשימוש? האם אתם הייתם עושים ביטוח חובה לרכב שאינו בשימוש, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין? תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
פס"ד של כבוד השופט ירון לוי, ביהמ"ש השלום רחובות. מתוך הכרעת הדין: מבוא עניינה של הכרעת דין זו, פרשייה רחבת היקף, שבמרכזה הנאשם 1, נפתלי בכר, בוחן נהיגה מוסמך, ששימש בתקופה הרלוונטית בתפקיד בכיר ברשות הרישוי, מחוז מרכז – נפת רחובות וראשון לציון, אחראי על הבוחנים, על הקצאת הבוחנים למבחנים העיוניים והמעשיים, ועל הקשר עם מורי הנהיגה. על פי הנטען, ניצל הנאשם 1 את תפקידו, ותמורת שוחד, שקיבל מ-22 מבקשי רישיון נהיגה (נאשמים ועדי תביעה), ציין, בכזב, שעברו בהצלחה מבחן עיוני – למרות מספר שגיאות העולה על המותר, או שסייע להם בפתרון המבחן, וכן שעברו מבחן מעשי – למרות שכלל לא בחן אותם, או שבחן אותם, אך תוצאת המבחן הייתה ידועה מראש ונקנתה תמורת טובת הנאה…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, קיבלתי לפני כמה ימים דואר רשום ובו דוח על מהירות. כתוב שצולמתי במהירות של 87 קמ"ש בכביש עירוני של 50 קמ"ש. הכביש הוא ז'בוטינסקי לכיוון הבורסה (אחרי הצומת של ביאליק) ברמת גן (למי שמכיר ממש לפני צומת עלית). יש לציין (לא שאני מנסה להצדיק את עצמי אבל שלא תחשבו שאני פורע חוק, אני לא חושב שאני נוהג בצורה פראית בכלל) שנהגתי בשעות הערב המאוחרות והכביש (בעל 4 נתיבים באותו חלק) היה ריק עם רמזור ירוק מלפניי. זה ממש לא כביש ל-50 (אולי ביום כשעמוס אבל לא באותה סיטואציה). אני חייל, נהג צעיר (כלומר אחרי הנהג חדש), ללא כל עבירות תנועה קודמות. המשפט נקבע לי לאוגוסט השנה. מה עליי לעשות? האם יש משהו שאני יכול לעשות עכשיו? או שפשוט למצוא עורך דין טוב ולחכות ליום המשפט?…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב, אז ככה, קוראים לי יוני שלום! אני נהג חדש יש לי רישיון קרוב לחודש, אני עדיין בתקופת המלווה. הבעיה שלי קשורה לרמזורים, רמזורים בכבישים שנוסעים על 90 ספציפית (חד כיווני עם גדר הפרדה). מה שקורה זה שאני מתקרב לרמזור על 90 האור ירוק ומתחיל להבהב, אני עדיין על 90 מתקרב לצומת וכאן מתחילה הבעיה, אני פשוט לא מצליח לחשב אם אני יספיק לעצור או שכדאי להאיץ פשוט ולהמשיך. אבא שלי אומר שאם אני רואה שהרמזור התחלף לצהוב כשאני בצומת זאת אומרת שהיה לי זמן לעצור אבל בשניות האלו שאני נוסע די מהר אני לא יודע מה לעשות. אז מה אתם אומרים יש לכם טיפים מועילים בשבילי? אולי דרך טובה לאמוד מרחק כי אני חושב שזה המקור העיקרי לבעיה שלי. נ.ב. - אולי בלימה ממש חזקה היא הפיתרון?
הודעה אחרונה מאת rotem_b_m, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
יש בירשותי יונדאי לנטרה 1600 מודלל 99 אוטומט. שמתי לב שיש שני כפתורים שקשורים למצב הנסיע של הגיר. רציתי לדעת מה כל אחד עושה ? הראשון יושב ממש על המוט הילוכים מיתחת לידית (במכוניות הישנות יותר שלוחצים עליו כתוב POWER בלוח שעונים) אצלי כתוב O/D אם אני זוכר נכון. והכפתור השני יושב ליד המסילה של ידית ההילוכים צמוד לנורות של מצב הגיר P-N-D-1-2-L וכתוב עליו ECT תודה לעונים רז...
הודעה אחרונה מאת baSS4, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3648016,00.html
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לפני חצי שנה קניתי את הרכב פיאט פונטו ספייס שנת 2001 בעלת 16 שסתומים. מההתחלה שקניתי אותה הייתי צריך למלות מים כל חודש, אחרת המנוע היה מתחמם וכל פעם היה חסר מים בכמות של בקבוק... אתמול לקחתי את הרכב למוסך מורשה של פיאט ואמרו לי שהלך אטם ( צריך לעשות ראש מנוע ) והבנתי שלצערי קניתי רכב שהיתה לו בעיה מלכתחילה כי היה חסר מים כל הזמן כי המים ברחו למנוע ועוד... התיקון יעלה לי בין 3,500 ל 4,500 במקרה הטוב, אני פוחד שיש ברכב עוד בעיות ( מוכר הרכב הראה לי טופס בדיקה שהרכב עבר חודשים לפני שקניתי אותו, בהתחלה חששתי אבל בסוף השתכנעתי לא לקחת את הרכב לבדיקה מה שמתברר עכשיו כטעות קשה ) כמו כן שאני נוהג על הרכב לא כל כך נוח לי עליו, לא יודע איך להסביר אבל המושב לא נוח פיזית…
הודעה אחרונה מאת yaron939, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים יקרים, מה לעשות??? עצר אותי שוטר שעמד ליד צומת טי בטענה שלא עצרתי בעצור!! אני עצרתי! אני בטוח בכך!! ראיתי את השוטר ממרחק והכנתי את עצמי!! השוטר טען ש"האטתי,בלמתי אך לא עצרתי", זה פשוט מתסכל!! זה מילה שלי מול מילה שלו!! מה גם שהשוטר היה ללא הכובע שלו...(הערת אגב) ועמד במרחק 80 מטר מהצומת.. אני ממש לא יודע מה לעשות? קיבלתי 250 ש"ח ו4 נקודות. אני נוהג כבר 9 שנים ואין לי ולו דוח אחד(!!) האם כדאי לי להשפט? יש סיכוי שהשופט יבין אותי? בתודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 906 צפיות
שלום לכולם ...אח שלי עבר טסט לפני כמה ימים , הוא קיבל את הרישיון וכעת הוא מוכן ודרוך לנהוג. עכשיו רציתי לשאול אם ביטוח החובה על האוטו של אמא שלי תקף גם עליו? כלומר האם הוא רשאי לנהוג ברכב באופן חוקי שגם במקרה שעוצר אותו שוטר הוא לא נחשב כמפר חוק. על תעודת ביטוח החובה רשום מאחורה : בני האדם הרשאים לנהוג ברכב : 1. בעל הפוליסה 2.כל אדם הנוהג לפי פקודת בעל הפוליסה או ברשותו. בתנאי שהאדם הנוהג הינו בעל רישיון בר תוקף בישראל לנהיגת כלי הרכב הנקוב בתעודה או שהיה בעל רישיון כזה בתאריך כלשהו במשך 12 החודשים שקדמו לנהיגת כלי הרכב ולא נפסל מלקבל או מלהחזיק רשיון כזה על פי הוראות שבחיקוק , פסק דין , החלטת בית משפט או רשות מוסמכת אחרת. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 5 תגובות
- 989 צפיות
ניידות בצומת סילבר בברכיה ובצ. אשקלון מפגינים נוכחות היום.. ראיתי חלק ישנים ברכבים.. מה קרה היום מלחמה
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 12 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום רב. אני שוקל לקנות Valentine ולאור המחיר בארץ (המוגזם החלטתי לקנות בחו"ל) להלן מספר שאלות 1)עם זה יעשה לי בעיות במכס? 2)הבנתי שיש גירסאות (עידכון) עם זה באמת קריטי אוו שאפשר לקנות בלי דאגה? 3)כמה עולה התקנה מקצעיות בארץ? 4) איפה הכי כדאי לקנות ממנו ebay וכו. אשמח לקבל אתרים בטוחים ואמינים! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ! שמי אילן לפני כשלושה שבועות תפסו אותי באיילון המהירות של 165 קמ'ש , קצין משטרה לקח לי את הרשיון לחודש מנהלתי . העבר שלי נקי 8 שנים ( מהירות ) , כמה זמן שלילה אני צריך לקחת בחשבון לדעתכם , ומה עלי לעשות עכשיו ? תודה רבה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
וכמובן, לא לטובתנו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3646712,00.html מה דעתכם על השיטה החדשה? איך יפעלו שאר החברות? - מה ימנע מהם לפעול בהתאם?
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
-
מחירי הסולר 1 2
מאת avihai_r-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכולם אני בעל רכב חדש מנוע דיזל(מיצובישי האנטר) שמתי לב שכל תחנת דלק לוקחת מחיר משלה על סולר במזומן או באשראי בהגזמה! לדוגמה פז לייד הבית שלי 6.30 לליטר במזומן ובכרטיס אשראי 7ומשהו וגם סונול 9.01 לכרטיס אשראי !! למה כלכך יקר באשראי? ולמה כל תחנת דלק יש מחיר משלה? הכי זול שמצאתי זה תחנת "דלק" סולר דרגון 5.15 למזומן 5.35 אשראי מישהו יכול להסביר מה העניין בבקשה??
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמיד אומרים שהוא שוחט את הספורטיביות ובמיוחד את סיאט. מבדיקה קצרה , מחיר מחירון לאיביזה FR שנת 2007 מעודכן ל1.12 הוא 94,000 ולדגם הCUPRA המחירון 103,000 בדקתי את המחיר של מאזדה 3 מנוע 1600 הדגם המואבזר ביותר (שמחירו מקביל לFR כחדש) המחירון הוא 88,740 לדגם ה2 ליטר האצ'בק שמחירו מקביל לקופרה (כ145 אלף שקל כחדש) המחירון הוא 96600 כנראה השחיטה הגיעה מכיוון שהשוק מוצף מכוניות ליסינג. עדיין הצליח להפתיע אותי המחירון של האיביזה.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- עוקב אחד
- 138 תגובות
- 23.1 אלף צפיות
השעה שמונה בבוקר , צומת סביון, האופנועים מתחילים להגיע, הכיוון בית ג'וברין...וים המלח ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום,רציתי לשאול,אני אישית קניתי רכב לפני פחות משנה וחצי שירד כבר בכ 10 אלף שקלים,+זה קצת מבאס לדעת שרכב שהיה שווה 10 אלף+פתאום שווה פחות,איך משפיע עליכם ירידת ערך של רכב שאתם קונים?הכוונה לא במישור הכלכלי להגיד (הפסדתי כסף),אלא ביותר במישור של הרכב שאתם אוהבים שפתאום הוא כבר לא שווה מי יודע מה,והיום אפשר לקנות אותו ברבה הרבה הרבה יותר זול מלפניי כולה שנה שנתיים.האם הזמן שהרכב היה איתכם ונהניתם ממנו מכפר על הירידת ערך?כי "ניצלתם אותו ונהניתם ממנו"?אנשים שקונים רכב חדש מהסוכנות בכלל אחריי שנה שנתיים הוא יורד בכ 20-25 אלף שזה יותר מעצבן,מהי דרך החשיבה שלכם לגבי העניין הזה?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי חיפושים רבים בארץ מכשיר משוכלל ואמין לבדיקת רמת אלכהל בגוף, הבנתי שניתן לרכוש מכשיר בכ300 ש"ח שיראה את רמת אלכהל אמיתית או שניתן לרכוש מכשיר ב 70 ש"ח ומכשיר זה לא יראה את הרמה המדויקת אלה באמצעות 2 מנורות יראה אם אני שיכור או לא (כל הכבוד למכשיר אבל כל מי ששותה יודע אם הוא שיכור או לא, השאלה היא עד כמה שיכור והאם ברמת אלכהל הקיימת בגוף ניתן לנהג או לא). לפני שבועיים היתי בארה"ב מטעם העבודה וניתקלתי במד אלכהל דיגיטלי שקובע בדיוק את רמת האלכהל בגוף, למכשיר זה יש תוי איכות אמריקיי וארופיי, ולכן בקשר לרמת הדיוק לא עלתה לי שאלה ובכל זאת החלטתי לבדוק אותו, מסתבר שהמכשיר עובד כמו שצריך הוא לא רק מראה את רמת האלכהל בגוף בצג דיגיטלי אלה גם מתריע קולית אם …
הודעה אחרונה מאת TheTool, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , ערב טוב יש לי שאלה קטנה. אים מישהו החנה את ריכבו בחניה, ומישהו נתן לרכב שלו דפיקה בתמבון לצורך העינין, וברח מהמקום. לאותו בעל רכב תמים שהחנה את ריכבו אין כול מידע על מי הוא זה שפגע לו בטמבון וברח. האים יש לבעל הרכב הפגוע איזו שהיא דרך לסדר את הטמבון לא על חשבון הכיס הפרטי שלו?
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
- 0 תגובות
- 837 צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה אז בנתיים אמליץ לכם על כמה טיפים לקראת הטסט: http://www.cking.co.il/index.php?pageid=313 בהצלחה לכולם..
הודעה אחרונה מאת rafilevi, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם וצהרים טובים! היום חברה שלי עושה תאוריה,והיא אומרת שחבל שעוד לא עשיתי(מסיבות אישיות) כי לטענתה מה1/1/09 נכנס חוק שמחייב אותי עם התאוריה לעשות גם קורס בעלות 700 ש"ח. האם זה נכון? מתי החוק הזה אמור להכנס לתוקף?
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עירעור צודק לפי דעדכם? בקשת ערעור למבחן תיאוריה בראשון לציון בטלדור שבוצע בתאריך 29.12.08 בשעה 16:36 שם:XXXX ת.ז:XXXXX בקשה לרישיון מסוג:B! תיאור השאלה: איזה גרור יכול לגרור בעל רישיון נהיגה מדרגה B? תשובה שלי: שמשקלו אינו עולה על 1,500 ק"ג תיאור התשובה הנכונה של הבחינה: שמשקלו אינו עולה על 750 ערעור שלי: שימו לב: בעל דרגת רישיון B, רשאי לנהוגגם עם גרור שמשקלו עד 1500 ק''ג. הנה לשון החוק: (א) רישיון נהיגה דרגה B הוא רישיון לנהוג – (1) ברכב מנועי שמשקלו הכולל המותר אינו עולה על 3,500 ק''ג ושמספר מקומות הישיבה בו לא יעלה על 8, למעט הנהג; (2) ברכב כאמור בתקנה 179; (3) באמבולנס, ברכב לכיבוי שריפות, ברכב חילוץ וברכב אחר …
הודעה אחרונה מאת Ultras Macbbi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3180904,00.html לוי יצחק עושה צחוק מעבודה. ירדו המחירים אז הוא הוריד ירדו המחירים אז הוא מעלה הגיון אין.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לי יצא אתמול לראות בעכו , X6 לבנה , למישהו עוד יצא לראות ? תמונות אני מבטיח בהקדם האפשרי , חייב לקנות כרטיס זיכרון אבל הכל סגור פה ( שדרות )
הודעה אחרונה מאת Casper, -