Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוטר טוען שלא עצרתי בעצור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

מה לעשות???

עצר אותי שוטר שעמד ליד צומת טי בטענה שלא עצרתי בעצור!!

אני עצרתי! אני בטוח בכך!! ראיתי את השוטר ממרחק והכנתי את עצמי!!

השוטר טען ש"האטתי,בלמתי אך לא עצרתי", זה פשוט מתסכל!! זה מילה שלי מול מילה שלו!!

מה גם שהשוטר היה ללא הכובע שלו...(הערת אגב) ועמד במרחק 80 מטר מהצומת..

אני ממש לא יודע מה לעשות? קיבלתי 250 ש"ח ו4 נקודות.

אני נוהג כבר 9 שנים ואין לי ולו דוח אחד(!!)

האם כדאי לי להשפט?

יש סיכוי שהשופט יבין אותי?

בתודה מראש:-)

מתן

פורסם

לגבי עניין הכובע, לא רלוונטי

אם באמת ובתמים עצרת ואתה בטוח בשאתה צודק, שלח העתק של בדו"ח למשטרה בצירוף הסבר, למשטרה , כמובן עם התרפקות קלה וחכה לתשובה, במידה ותקבל תשובה שלילית, שקול את ענייןהמשפט

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בית המשפט נוטה לקבל את עדות השוטרים כשהיא ניצבת מול עדות האזרח. השוטר אמור להיות אמין על בית המשפט יותר מהאזרח.

במקרה שלך, כנראה שכך ינהג בית המשפט. אין הרבה מה לעשות. המכתב שהוצע בתגובה מעלי יכול לעזור אם יפול על מישהו סלחני במיוחד או במצב רוח טוב באותו הרגע. כמובן שאין מה להפסיד אם תנסה.

פורסם

היה לי קטע דומה.

תצלם את המקום.

תשלח מכתב למטא"ר. תכתוב שאתה עובר במקום מדי יום. מקיר את המתמרור היטב. ותמיד עוצר עצירה מוחלטת בגלל ראות בעייתית מהצד.

השוטר היה במרחק רב ולא שם לב לעצירה מוחלטת של הרכב בקו עצירה. בקו ראיה הייתה בתנועה איטית ולכן הוא החליט שלא עצרת.

תדגיש את העבר הנקי.

יכול להיות שיעבוד.

אל תלך למשפט בלי עורך דין. ידפקו לך עונש מוגדל.

פורסם

אם באמת יש לך 9 שנים בלי שום עבר (דוחות/אזהרות)

אז מכתב יכול להועיל מאוד .

שלח מכתב תציין את הנסיבות , תסביר יפה שיש לך 9 שנים בלי עברות ותבקש להמיר את הדוך לאזהרה .

פורסם

אם עצרת ואתה חש נפגע - כדאי לפנות לעו"ד. אם מדובר בעיקרון.

בכ"ז 4 נקודות לא הולכות ברגל.

אל תחשוש מהשוטר בבימ"ש עו"ד טוב יעשה ממנו הצגה.

זה רק יעלה יותר מ250 ש"ח... בעייה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מחפשים לתת דוחות על סתם.

אני פעם פתחתי שירשור שעצרה לידי ברמזור אדום ניידת,השוטר שישב ליד הנהג (היה ממש צמוד לאוטו שלי ) טען שאני לא חגור(ואני בכלל הייתי עם חולצה לבנה והחגורה עצמה שחורה,כנראה אותו אחד היה עיוור צבעים).:shock:

לבסוף זה נגמר בטוב, אחרי וויכוח הוא "וויתר".8)

שבוע לאחר מכן חבר שלי נתפס על אותו דבר אבל לו לא "וויתרו".

ועכשיו לך תוכיח ותתעסק עם "השטויות" האלו, כמו ש Laurence אמר "השוטר אמור להיות אמין על בית המשפט יותר מהאזרח."

נ.ב

שנה שקטה חדשה וטובה לכולם!

ותושבי הדרום אנחנו איתכם!

פורסם

לצערנו נדירים הם המקרים בהם מילת האזרח היא הקובעת בסוף.

בדר"כ מילת השוטר היא מילה יותר אמינה.

עורך דין טוב יעשה ממנו הצגה (אבל זה יעלה כסף) אבל אל תעשה כלום עד שתקבל תשובה מהמשטרה לגבי המכתב.

בהצלחה.

פורסם

במידה ותבקש להישפט, הדוח יבוטל רק במידה והשופט יגיע למסקנה שלא ביצעת את העבירה, או לחילופין, שהשוטר שרשם את הדוח, לא הצליח לרשום אותו בצורה משכנעת, עד כדי כך שכשהוא קורא אותו, הוא יגיע למסקנה שאכן בוצעה העבירה. כל מה שמסביב לא עקרוני:

1. השוטר לא חבש את הכובע - זה רק עניין משמעתי, חלק מהדיגום של השוטר. השוטר יכול להיות גם בלש בלבוש אזרחי, אין כל קשר בין העבירה שביצעת למשמעת השוטר.

2. טענת שהשוטר דחף אותך ואיים עליך (רק דוגמא). הדוח לא יבוטל, התלונה תועבר למח"ש ואתה תורשע בכל מקרה בעבירת התנועה כל עוד הדוח אכן רשום בצורה תקנית.

3. אין לך עבר תעבורתי כבר 9 שנה- העבר זה לא משנה. גם אם לא ביצעת עבירה כבר 30 שנה, אין זה מונע ממך לבצע עבירת תנועה כשתחפוץ בכך, ואין זו הוכחה שלא ביצעת עבירה באותו הרגע. האפשרות היחידה היא להוריד את גובה הקנס על ידי מציאת חורים ברישום הדוח בעזרת עורך דין תעבורה טוב (שיעלה הרבה מעלות הקנס).

4. השוטר יכול לעמוד גם במרחק 150 מטר מהצומת. כל עוד הוא בקשר עין עם הרכב, הצומת והתמרור, הוא יכול לרשום את הדוח והוא תקין לחלוטין.

מדוע מילת השוטר חזקה פי מאה ממילת האזרח?

1. מחקרים מראים שהסבירות שפושע יודה בעבירה קטנה בהרבה מהסבירות ששוטר אוכף חוק ישקר בעת מילוי תפקידו השגרתי.

2. ההיבט התעבורתי: נהג שמבצע עבירה לא רואה את עצמו מבחוץ. שוטר שנמצא בקשר עין עם הרכב והנהג, נמצא בעמדה ניטרלית ורואה את כל הרכב ותנועותיו - להבדיל מן הנהג שנמצא מאחורי ההגה ולא תמיד מבין את השלכות העבירה שהוא מבצע. לכן ישנה אפשרות שבאמת לא עצרת עצירה מוחלטת ואתה לא מבין מה זה עצירה מוחלטת (הגעה למצב עצירה מוחלטת).

3. עורך דין טוב לא "יעשה הצגה" מאף שוטר. שוב- המקסימום שעורך דין תעבורה טוב יעשה זה למצוא חורים ברישום הדוח, מקסימום להוריד קצת מהקנס, זה הכל.

לא תוכל להמיר את הקנס באזהרה במידה ואתה לא מודה בעבירה!

Xbox12341

פורסם

1. מחקרים מראים שהסבירות שפושע יודה בעבירה קטנה בהרבה מהסבירות ששוטר אוכף חוק ישקר בעת מילוי תפקידו השגרתי.

מחקרים שלא בוצעו בישראל, אינם מתאימים בהכרח לאקלים הישראלי המיוחד.

• תוכן חדש...