Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וצהרים טובים! היום חברה שלי עושה תאוריה,והיא אומרת שחבל שעוד לא עשיתי(מסיבות אישיות) כי לטענתה מה1/1/09 נכנס חוק שמחייב אותי עם התאוריה לעשות גם קורס בעלות 700 ש"ח.

האם זה נכון? מתי החוק הזה אמור להכנס לתוקף?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

נשמע מעניין השאלה הזו.

מחכה לתשובות בעצמי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש שמועות מסביב לכל נושא הוצאת הרישיון, כמו הקורס שאתה מדבר עליו שעלותו תהיה כ800 ש"ח (אם בכלל יהיה), מלווה יעלה לחצי שנה במקום שלושה חודשים ועוד הרבה שמועות, כל מה שניתן לעשות זה לבדוק באתר "משרד התחבורה" ולחכות ל2009.

פורסם

אין כל הודעה כזו מאת משרד התחבורה.

כל הוראת-נוהל ו/או תקנה חייבת להתפרסם ברבים(רשומות) וחייבת תקופת המתנה של כ-3-4 ח' טרם יישומה, כך שב-1.1.09 לא יהיו כל שינויים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מרוב תקנות ועשיקות בשביל להוציא רישיון, אנשים פשוט יתחילו לנהוג בלי.

אין לי בעיה עם ההחמרה אבל באמת.. 800 שקל קורס לתיאוריה?! חצי שנה מלווה?

אם מישהו מחליט להיות מטומטמם על הכביש גם שלוש שנים מלווה לא יעזרו לו ובטח לא קורס לתיאוריה ב800 שקל.

יותר פשוט להעלות את גיל הוצאת הרישיון ל18/19 ושלושה חודשים מלווה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לא מזמן סיימתי את לימודיי הנהיגה ולקראת סוף התהליך (ממש לפני כשבועיים) המורה הזכיר שינוי מהסוג הזה שאמור להיכנס לתוקף בספטמבר הקרוב. המידע הגיע ממורה נהיגה אחר שהזכיר שינויים רבים נוספים בתהליך לימוד הנהיגה.

קשה לי להאמין שמשרד התחבורה יפרסם משהו לפני השינוי, אם לשפוט לפי מה שהיה סביב השינוי האחרון (ביולי 2008) במבחני התיאוריה, אז מזל אם מישהו יידע מה קורה אחרי ה-1/1/2009!!!

פורסם
800 שקל קורס לתיאוריה?! חצי שנה מלווה?

נראה לי שהייתה פה אי הבנה.

אני רוצה להתעניין בנושא כי אני מאמין שהקורס הנ"ל הוא קורס נהיגה נכונה או מתקדמת או משהו דומה, ולא קורס לתיאורייה, וזה דבר שאני הייתי רוצה מאד לראות שיקרה.

באשר לחצי שנה מלווה, זה לא מספיק. שנה מינימום.

רק כך אפשר לחתוך את התופעה של צעירים שלא עולים על האוטו כל עוד אין להם מלווה.

אני רוצה לראות את הבחור שיגיד שהוא לא עולה על האוטו שנה שלמה אחרי קבלת הרישיון.

באשר לשלט הנהג חדש...

עדיף להכריח את הנהג לצבוע את ריכבו לוורוד עם נקודות שחורות מוקפות בצבע בלונדיני עם מדבקה "דפקו אותי" ענקית על כל הפגוש. כך לפחות תמשוך פחות משחקים וצומי לא רצוי מנהגים לידך, מאשר עם אות הקלון "נהג חדש".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מתעלק על השירשור.

חייבים לעשות תאוריה בעיר שאני גר בה או שאפשר בכל מקום אחר? כנ"ל לגבי טסט

תודה

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...