Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום השיעור הנהיגה שמתי לב כי הגלגלים מגיבים מהר מאוד לכל שינוי בהגה. ברכבים אחרים לוקח זמן לגלגלים להסתובב למיקום של ההגה. (ארוכים יותר) האם ההגה בקורולה כזה קצר?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אולי פשוט שהרכב חדש ואין בלאי במערכת ההיגוי, בדרך כלל זה 2.5 סיבובים מנעילה לנעילה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה יוצא אצלי משהו כזה... לאט לאט זה יילך ויהיה ארוך יותר?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

4 סיבובים? זה לא קצת מוגזם? חשהתי מנסים כל שנה לקצר את זה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין קשר חד-ערכי בין קוצר/אורך ההגה (=כמות הסיבובים מנעילה לנעילה) לבין החדות והמיידיות שלו. בקורולה ההגה דווקא לא קצר במיוחד - 3.4 סיבובים מנעילה לנעילה (ונתון זה לא משתנה). אבל הוא כן מיידי ותגובתו מהירה ועם שטח מת קטן באמצע - מה שמשפיע על המיידיות בהפניית הגלגלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למי שמכיר את הכביש מירושלים למעלה אדומים, יש את הסיבוב לכיוון מעלה אדומים, וברכבים שונים ראיתי כי הנהג מסיט הרבה את ההגה (הגה ארוך) ובטויוטה שאי נוהג בה, אני מסתפק בהטיה קלה יחסית, והרכב נוסע וצולח את הסיבוב כמו שצריך.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

הזוי משהו, השרשור הזה. ההגה בקורולה לא ארוך ולא קצר. "ראית" בסיבוב שיש כאלה שמסובבים הרבה ויש כאלה שמעט...

אני ממליץ שבשיעורי הנהיגה תתרכז בנהיגה שלך, ובשיעורי הנהיגה כשאתה לא נוהג, ונוהג תלמיד אחר, תתרכז ותקשיב למה שמעיר לו מורה הנהיגה. אתה יכול ללמוד מזה המון.

אם אתה מתרכז ב "כמה מסובבים את ההגה" - מבחינתי שלא תעבור טסט.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

א. תודה על האיחול. :evil:

ב. אני לא מתרכז בזה, זה סתם מעניין. אני לא מתעסק בזה ב מהלך הנהיגה.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...