רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ביום חמישי הקרוב אני טס שוב פעם לארה"ב מי שרוצה עוד מכשירים דיגיטליים לבדיקת רמת אלכהל בגוף או דברים אחרים מאמריקה תרשמו לי הודעה ואני יביא לכם בכיף, בטלפון מיום חמישי אני לא אהיה זמין אבל אני יבדוק הודעות מייל והודעות באתר. אני חוזר חזרה לארץ ביום רבעי שלאחר מכן בתאריך 21.01.09, בבקשה מכולם אני מביא לכם בכיף את המוצרים ללא רווח אישי לכן מי שמבקש משהו שידע כי יצטרך לשלם על מה שביקש שאני לא יתקע עם הדברים שלכם כאן בארץ
הודעה אחרונה מאת TomSilver, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת בבקשה, מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקים לדלתות הקדמיות, לסוזוי באלנו 2001. מקומות של פירוק או חנות של חלקי חילוף. אני מעדיף מפירוק ולא חדש. אם תוכלו לתת לי מקומות באיזור רחובות, ראשון לציון, נס ציונה, רמלה. ומספר טלפון. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת adiel11, -
מערכת איתור לרכב איתורן פוינטר או סקיילוק?
מאת Guest maordan- 8 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
מה עדיף דעתכם בבקשה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 54 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הכתבה בוואלה. מה אתם חושבים? לדעתי זה טוב שמיובאות עוד גרסאות מעניינות לרכבים סטנדרטיים , במיוחד הגרסאות ה"חמות" והידניות. ולשאלה המתבקשת : קליאו או 207 ?
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אתמול נסעתי ברכבי והיגעתי לצומת שהיה לי תמרור עצור. באותה הצומת יש מעבר חציה ולפני מעבר החיצה יש קו עצירה. דבר ראשון שעשיתי עצרתי לפני הקו עצירה ( עצירה מוחלטת ) , ולאחר מכן גלשתי ל"קו הדימיוני" הסתכלתי שאין אף מכונית וניכנסתי מבלי לעצור. רגע לאחר מכן שוטר הבחין בי ועצר אותי בצד ואמר לי שלא עצרתי, אחרי וויקוח קל שיכנעתי אותו שעצרתי בקוו עצירה ובקו הדימיוני לא עצרתי. השוטר הסביר לי שאני צריך לעצור גם בקו עצירה וגם בקו הדימיוני. לפי מה שזכור לי אני מחוייב לעצור רק בקו עצירה (זה גם נישמע הגיוני כי בגלל זה יש קו עצירה). השאלה היא מה החוק באמת אומר אולי אני טועה.
הודעה אחרונה מאת M B3, -
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
לצערנו אבי היה מעורב בתאונת דרכים, ובהסכם פשרה נקבע כי חלוקת האשמה היא : 70% הוא, ו-30% הנהג השני. עכשיו, לאחר התאונה אבי תבע את חברת הביטוח שלו,ושילם השתתפות עצמית של -1000 ש"ח. הנהג השני תבע אותו ואת חברת הביטוח שלו בביהמ"ש לתביעות קטנות על סך של 11000 ש"ח. לפי הסכם הפשרה הוא קיבל 70% מהסכום. השאלה שלי האם אני זכאי לקבל ממנו 30% מההשתתפות עצמית ששילמתי + 30% מירידת הערך שלי? אני שואל זאת מכיוון שחברת הביטוח שלי טענה שיש לי "קייס", היא עצמה ירדה מהתביעה הנ"ל מכיוון שהסכום המגיע לה לטענתה נמוך ולא שווה מאמץ.(היא ניסתה לדרוש מנהג את ה-30% מההוצאות שלה והוא לא רצה לשלם ואמר שיתבעו אותו). הסכום שמגיע לי עפ"י חישובי הוא 500 ש"ח(כולל הירידת ערך), ואצטרך את עזרת ב…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
נתקלתי בסיקור הנפלא של stio http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238735&highlight=%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94+%D7%A4%D7%90%D7%91%D7%99%D7%94 לכן אני השתדל להצמד למבנה המאוד נוח וברור של הסיקור שלו. וגם לתת את הדעה שלי חלק א'- הקדמה: את הפאביה שחררתי מבית סקודה, בבני ברק. בזמן המסירה מד האוץ עמד על 14 ק"מ ( מעניין איך הם מספקים את הרכב עם 14 ק"מ לכולם ). מערך השחרור מאורגן ומסודר, קבענו מראש את הזמן שאני מגיע לקבל את הרכב. בשעה היעודה הגעתי והרכב חיכה לי במבנה מיוחד שמחולק לשניים, חציו משרד שבו ישבנו וקבלתי מסמכים חתמתי וכיו"ב, וחציו השני רחבה שבו חיכה לי הרכב. לאחר החתימות נגשנו לרכב וקבלתי הסבר ממצה על הרכב, מיקום מתגים, תפעול רד…
הודעה אחרונה מאת boaz9090, -
ב.מ.וו סדרה 7, קדילאק אסקלייד פורשה 911 מושכרות ב-2,400-1,500 שקל ליום. http://cars.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=dsh20090111_86423
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
לפני מספר חודשים קניתי רכב מסוג פיג'ו 307 XSI משנת 2007, לא הצלחתי למצוא שום מבחן דרכים על הרכב אז עכשיו אחרי שהוא אצלי כבר כמה חודשים כתבתי אחד בעצמי ע"ס נסיוני האישי בלבד בתקווה שהוא יוכל לעזור לאחרים אשר נמצאים במצב בו אני הייתי. מקווה שתהנו!!! פיג'ו 307 XSI – כן, יש כזה דגם! כרבים מאיתנו גם אני מה שנקרא "חולה הגה",הדבר מתבטא בכך שאני מבלה הרבה מזמני בקריאת כתבות על כל מה שיש לו בין שניים לארבע גלגלים, מתעצבן על המדינה שלנו בגלל חוסר הפרגון המוחלט לכל מה שקשור לספורט המוטורי וכמובן והכי חשוב זה שאין סיכוי שאני קונה רכב בלי שקראתי עליו כל כתבה ותגובה אפשרית ואולי אפילו נותן איזו גיחה קצרה לאתר EURO NCAP לספור קצת כוכבי בטיחות.…
הודעה אחרונה מאת d.h., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 834 צפיות
מנכ"ל משרד התחבורה, גדעון סיטרמן מינה היום ועדה ציבורית לבחינת מכלול ההיבטים הקשורים ביבוא רכב ביבוא אישי לישראל. בראש הועדה עומדת השופטת (בדימוס) קיי בלנש וחברים בה בין השאר מהנדס רכב ומכונות תא"ל (מיל') מנחם שדה, היועץ המשפטי של המועצה הישראלית לצרכנות עו"ד זאב פרידמן, מנהלת תחום ייבוא אישי ברשות המיסים רקפת ישי וראש תחום יבוא במשרד התחבורה, אתי רייטן.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש אתר עם כל מיני פרוייקטים שאנשים עשו למכוניות שלהם מבפנים - צביעות של פלסטיקים \ כל מיני תוספות\ בניות של מערכות, כל מיני תאורות פנים או כפתורים למיניהם (אני לא מתכוון לשיפורים מכאניים כמו בניית טורבויים (או שזה טורבואים?) ופילטרים למניהם). אם מישהו יודע אשמח אם מישהו יפרסם פה, או אפשר לפתוח פה שרשור של "אתרים מומלצים מחו"ל. תודה ולילה טוב, אוהד.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
גז"ד של כבוד השופט אלון אופיר, ביהמ"ש לתעבורה באר-שבע. בהתאם לאישום בו הורשע הנאשם נהג הנאשם ביום 7.9.06 אחה"צ ברכב משא אחוד ברחוב החיד"א באופקים. עת נהג הנאשם ברכב היה הוא מוגדר על פי חוק כ"נהג חדש" (עם ותק קצר מחודשיים) ולצידו לא ישב מלווה כהגדרתו בחוק. הנאשם פגע עם פינה קידמית ימנית של רכבו בילד קטן בן 6 שנים אשר חצה את הכביש. כתוצאה מהפגיעה, נפצע הילד קשה מאד ונפל על הכביש במקום. לאחר הפגיעה בילד, ובהתאם לעובדות בהן הודה הנאשם, ידע הנאשם כי בנסיבות העניין עשוי היה להפגע הילד, ובכל זאת עצר את רכבו במקום לזמן קצר בלבד, לא עמד על תוצאות התאונה והמשיך בנסיעה עד שהגיע לביתו. מספר שעות לאחר מכן, הסגיר הנאשם את עצמו למשטרה. הקטין בן ה- 6 אשר נפגע בתאונה נפט…
הודעה אחרונה מאת Romek, -
-
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, בפוקוס 2002 שלי יש מושב זוועתי שלא נותן תמיכה כלל לגב התחתון. ראיתי את המשענת הזו http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22928983 מישהו מכיר? לא בא לי לשים 350 שקל על דר' גב אלא אם כן אין לי ברירה תודה
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 6 אלף צפיות
מישהו שמע על התחנה הזאת? תחנת דלק המפרש!! חדש לגמריי!! נראת מליון דולר,הכל חדש שם. דלק 98 עולה שם רק 5 ש"ח!! נמצאת במזרח ראשון לציון,ליד האיזור תעשיה שם... הדלק שם איכותי! עוד מישהו מכיר את התחנה הזאת?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש חומר לקריאה, מצגת או כל דבר שקשור לנושא לעיל שאפשר ללמוד ממנו. תודה.
הודעה אחרונה מאת pyosef, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
צהריים טובים האם מישהו מכיר מנוע השוואת מחירי דלק בין החברות השונות? תודה
הודעה אחרונה מאת gregoryt, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000416054&fid=3220 הנתון המאכזב הוא הצריכה - רק 21 קמ לליטר. נתון כזה אני משיג גם בסיוויק שאיננו נחשב לשיא הטכנולוגיה ההיברידית. כנראה אכן מדובר בגבול היכולת של הטכנולוגיה הזו.
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
שלום רב, לפני כמה חודשים קניתי רכב בלי בדיקה מקצועית, ראיתי שהרכב עבר צביעה אבל לא ייחסתי לזה חשיבות. אתמול הייתי אצל פחח לתיקון מכה קטנה והוא טוען שהרכב היה בתאונה קשה והחליפו את כל הגג. האם אני יכול עדיין לעשות משהו בעניין מול המוכר? האם זו לא סכנה להמשיך לנהוג כך ברכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום תמונה מאת מוכר בלוח יד 2 מעורר חשק לקנות, לא?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול התקיים משפט התעבורה שלי בנושא מהירות של 78 קמ''ש בתוך העיר במקום 50 בחיפה. התבלבלתי בן התאריכים וחשבתי שזה היום, אך מסתבר שזה היה אתמול, אי לכך לא הופעתי למשפט לצערי. האם זאת עברה פלילית? אם למשל שוטר מבקש תעודת זהות במקרה זה מופיע במסוף או משהו ואני יכול להעצר? כמו כן האם המשפט נדחה או שניתן הדין מבלי שהייתי שם?, אם כן איך אני יכול לדעת מה העונש שנתנו? אני מפחד שנתנו שלילת רישיון ואני לא יודע מזה ולא רוצה להסתבך סתם. מה ניתן לעשות? תודה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://videos.streetfire.net/video/Hilarious-Japanese-car_209324.htm תראו מה מלמדים אותם שם...לא פלא שכל יפני שני הוא דריפטר.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 1 תגובות
- 562 צפיות
יש לי דיהטסו שראש המנוע שלה הלך וגם הגיר במצב די עגום. אי לכך החלטתי למכור אותה לפירוק. יש לה טסט לעוד חודשיים. האם קודם למכור אותה ואחרי זה להוריד מהכביש במשרד הרישוי או להפך?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/articl le/10397.aspx התגובות למאמר היו רבות, כולל כתבת ענק של שלושת המנכ"לים שהתראיינו לראשונה בראיון משותף בניסיון להביא למודעות הציבור את ה"מיסוי הירוק" - דורי מנור, מנכ"ל לובינסקי, איציק וייץ, סמנכ"ל מכירות רכבים בקרסו ואבי צור, מנכ"ל צ'מפיון מוטורס. אשמח לתגובות (ענייניות) למאמר. בברכה, דודו.
הודעה אחרונה מאת stealtho, -
- 8 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
תיאוריה של מכונית (B) תופסת גם על אופנוע (A2)? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום/אתמול, הוצג דגם הקונספט של הלגאסי הבאה אשר מציג עיצוב יותר קרבי מבעבר. דגם התצוגה שופע לדים ביחידות התאורה הקדמיות והאחוריות, מצלמות מכל עבר, שליטה פנימית במגע יד (שבטח ייעלמו בסדרת הייצור הסדרתי) ולראשונה דלתות עם מסגרות. מידות הרכב תפחו לכל עבר ולפי מקורות מארה"ב מידות הרכב מתקרבות למידות של הטויוטה קמרי והניסן אלתימה הגדולות משמעותית מהלגאסי הנוכיחת. מקורות מסובארו טוענים שהדגם הבא יהיה "עשיר" משמעותית מהדגם הנוכחי ומאוד מפואר. עד כאן להיום. ג'ימי. אתר הדגם הרבה תמונות
הודעה אחרונה מאת מאוד מהיר ועצבני, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בדגמים של גולף 1600 שנת ייצור 2003, ממש לא ברור ממחירון יצחק לוי ומהשוואה לרישום ברשיון הרכב איזה דגם בדיוק יש לי- גם לא ע"י השוואת התוספות שברכב.. חשוב לי לא בשביל המחיר אלא בעיקר כדי לדעת א י ז ה רכב יש לי (בספר רכב רשום 102 כ"ס 75 קוו"ט-מה זה קוו"ט אגב??) זה בייסיק? זה קומפורטליין? זה פסיפיק? איך יודעים? יש לי 102 כ"ס בלימה, 1.6 ליטר, ייצור 2003, 4 כריות אויר, ABS- מה לעזאזל הדגם???? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 1 תגובות
- 880 צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1416029 אולי סוף סוף יפסיקו בסמלת להתעלל בגופה של פיאט ואלפא המסקנות וישקמו את המותגים הללו. מאז ש KIA אזבה אותם זה עשה רק טוב ל KIA אולי מנכ"ל חדש יביא רוח מרעננת לסמל"ת שהרבה שנים רואים רק כשלונות.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מועד סיום שלושת שנות הליסינג מתקרב, שמעתי שבמקום לקבל רכב חדש, במידה ומסכימים להמשיך עם הנוכחי (שאצלי כשלוש שנים), ניתן לקבל הנחה של כ 15%-20% מעלות הרכב החודשית. מישהו יודע האם יש אמת בשמועה, במספרים, ויכול לספק פרטים נוספים. (כגון אצל איזה חברות זה רלוונטי, האם עלי ליצור קשר ישיר מול חברת הליסינג, או רק דרך קציו הרכב וכו'). תודה.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
התאכזבתם מהפירסומת של ההונדה CR-V?! אז אין סיכויי שמזה שתתאכזבו מזה: http://www.porsche.com/microsite/cayman/flash/default.aspx?language=en-us&market=PCNA&pool=usa&browser=other&instance=740&variant=§ion=&showintro=true&bandwidth=dsl&width=1680&height=1050&specialguest=0 החיסרון: קשה להשגה. לא יודע מה איתכם אבל הבוקסטר והקיימן קיבלו אחלה עיצוב והם בול מה שהייתי רוצה להחזיק מתחת לבית, אשכרה הטעם שלי.
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ובאירופה? למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,789 אורחים (הצג רשימה מלאה)