Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה למברכים.

והצחיקו אותי אלה שטענו שהיו כבר מספיק דיונים על פאביות, אם לא הייתם מגיבים הטופיק היה מדרדר כבר לדף הבא, ורק מי שהיה מחפש במיוחד את המילה פאביה היה מוצא את השרשור.

ככה עם כל תגובה, הטופיק קופץ שוב למעלה.

(דרך אגב אני בכוונה לא הגבתי בשביל שלא יצא שאני מקפיץ את ההודעה, אך כרגע גם כך יוצא שכרגע ההודעה בראש הדף ואין בכך הקפצה שאני מגיב)

אז אנא באמת שאין צורך בתגובות נוספות, תנו להודעה לרדת, המידע ישאר זמין למי שכאמור יריץ חיפוש.

פורסם

תתחדש על האוטו, שמור אליו וסע בזהירות. אחל'ה אוטו, אני אוהב את הצבע שבחרת.

אם כבר דיברנו על עיצוב של פאביה, אני חושב שבתמונה של NTL83 זווית הכי מוצלחת מתמונות שהיו בשרשור הזה.

לי אישית מפריע רק דבר אחד בעיצוב של אוטו חמוד הזה, פנסים ראשיים. אני חושב שהיה עדיף אילו הם היו בצורה כמו לאוקטביה, כי עיצוב של האוטו מאוד שמרני ופנסים קצת יוצאים דופן משמרנות הזאת. מעבר לזה, אחל'ה אוטו, אני חושב שהוא בין הכי טובים בקטגורייה הזאת בארץ ובפרט דגם אוטומטי עם 6 הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי בנסיעה עירונית עם מזגן והוא הראה 10, אח"כ ירד ל- 9 וכך הלאה. בכל אופן אני שמתי את הצג על טמפ' חיצונית, אבל כבר חודש לא הייתי בתחנת דלק! (אמיתי והזוי מצד שני). אני אבדוק נתונים מעודכנים בקרוב.

ל- S^M: אני לא מתמצא איך אפשר לפרק מערכות, אבל חיפוש קצר בפורום יציג לך שרשורים גם על פירוק מערכות מקוריות, גם על גניבות של מערכות מקוריות,

שתי הערות.

- אני מבקש שתציין את הנסועה שלך ( 600 ק"מ בחודשיים?), ליד הנתון המדהים של "לא הייתי בתחנת דלק חודש" על מנת שאנשים שקוראים פה ביקורות על הרכב לא יחשבו שמדובר פה באיזה פלא מוטורי.

- לגבי פירוק מערכת מקורית. אני די מעורב בפורום מולטימדיה ועוד לא ראיתי שירשור לגבי פירוק מערכת אודיו מובנית ברכב.

אני מדבר על מערכת כמו במאזדה 3 למשל, לא יודע איך זה בא בפאביה. נשמע לי הזוי שמישהו ינסה לגנוב דבר כזה, בעיקר שאיכותו היא לא בקו הראשון מול מוצרים AFTER MARKET מובילים וזה מתאים רק לאותו הרכב בדיוק ולפעמים אף לאוטו מודל ( שנה) בדיוק.

אה, וסנדק הכביש, תתחדש ותהנה מהרכב. בהחלט נראה כאופציה טובה מבחינת עלות\תועלת.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא מבין מה הבעיה שלכם עם זה שיש מישהו שקונה רכב חדש, מתלהב ורוצה לשתף אותכם.

נכון, יש כאן עוד כמה נושאים כאלו, אבל בכל אופן בנאדם השקיע, התאמץ, ודיי התלהב מהרכב, ככה שאני לא מבין למה לכם סתם "לצעוק" כמו חבורה של מפגרים.

לפותח הנושא, מקווה מאוד שתהנה מהרכב וכמובן תתחדש עליו :)

פורסם

והצחיקו אותי אלה שטענו שהיו כבר מספיק דיונים על פאביות, אם לא הייתם מגיבים הטופיק היה מדרדר כבר לדף הבא

תמיד יהיו את אלה שלא מכירים את הרכב ושלא "סובלים" אותו (מבלי להכיר), אח"כ נכנסים לשרשור על רכב כזה למרות שהכותרת מציינת היטב מהו נושא השרשור, כדי להרחיק לכת גם מגיבים בשרשור עצמו, וכדי להוסיף חטא על פשע- גם באותה תגובה רושמים פשוט שטויות במקום לאחל "תתחדש". פשוט לא מתייחסים.

ברמונדו- בגלל נושא הק"מ רשמתי שאעדכן נתונים מדוייקים בקרוב, משום שצריכת דלק לא מודדים באמצעות כמה זמן מחזיק המיכל מבלי להיכנס לתחנה.

בנושא המערכות המקוריות- רק לפני כמה ימים היה פה מישהו עם איביזה 2001 שגנבו לו את המערכת המקורית וגם את פאנל בקרת האקלים. איך הדבר אפשרי? אין לי מושג.

פורסם

לפותח האשכול אל תיקח אישית את מה שאני כותב אלא אני מדבר בכלליות לקטע, שכל אחד שהוא חושב שהוא קנה מרצדס ואני לא משמיץ את הפאביה, היא בסדר גמור אלא שמציינים דברים שהם בכלל לא רלוונטים לנאמר על הרכב. וזה יוצא מהנקודה הכללית שזה הרכב וביגלל זה נמאס לשמוע כבר "קניתי פאביה חדשה". אם הייתי מספר, על הפורשה קאיין החדשה שאמא שלי קנתה זה היה מעניין הרבה מהפורום ולא איזה סקודה פאביה.

ושוב הנאמר כאן הוא לא כדי להעליב או להשמיץ את פותח האשכול או רכבו באמת שנשבר הזין ניחה, היה איזה רכב שבאמת מעניין לשמוע עליו אבל זאה סה"כ "סקודה פאביה" חדשה אז בבקשה לפעם הבאה תחשבו לפני שמעלים עוד שרשור על "קניתי סקודה פאביה חדשה".

נ.ב באמת אמא שלי קנתה פורשה קאיין חדשה תמונה למטה

"]ldmfhdnndjnl.jpg

יניב

פורסם

יניב, כמו שיש כאלה שמודיעים בשמחה שקנו מזדה 323 יד 3 מצב מעולה, ככה הוא הודיע בשימחה שקנה רכב חדש.

על זה צריך לפרגן. (אחרי הכל, הוא קנה לא אמא שלו).

מה שלי מציק (ואני מאמינה לעוד הרבה אחרים) זה האופן הפרטני שמתארים כל פונקציה שקיימת באוטו.

ואם כבר הבאת דוגמא על רכב קצת יותר מעניין, אולי תשתף אותנו בפונקציות יותר מעניינות מאורות נדלקים שפותחים את הדלתות?

מה מגניב אותך ברכב של אמאל'ה?

אגב, לאמא של אחד התלמידים שלי לשעבר יש גם קאיין, ושם למשל החלונות לא נסגרים עם נעילת הדלתות. (WTF?!)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אם הייתי מספר, על הפורשה קאיין החדשה שאמא שלי קנתה זה היה מעניין הרבה מהפורום ולא איזה

נ.ב באמת אמא שלי קנתה פורשה קאיין חדשה תמונה למטה

אמא שלך רכשה פורשה קאיין חדשה, כמו שאתה רכשת פיאט גרנדה פונטו אבארט לפני שנה וחצי, ועד היום הרכב תקוע במכולה בנמל חיפה, נכון?!

אני צריך להזכיר לך את הסקנדל והבלאגן שעשית בפורום מועדון פיאט?

אז כדי להזכיר לך ולקוראים בפורום הנ"ל על מה מדובר, הכנסו לקישור הבא:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2771&highlight=%E9%F0%E9%E1

פורסם
אמא שלך רכשה פורשה קאיין חדשה, כמו שאתה רכשת פיאט גרנדה פונטו אבארט לפני שנה וחצי, ועד היום הרכב תקוע במכולה בנמל חיפה, נכון?!

אני צריך להזכיר לך את הסקנדל והבלאגן שעשית בפורום מועדון פיאט?

אז כדי להזכיר לך ולקוראים בפורום הנ"ל על מה מדובר, הכנסו לקישור הבא:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=2771&highlight=%E9%F0%E9%E1

כמו שהסברתי לך בפרטי מה קרה לפיאט הסוכנות, של הייבוא אישי טיפלה בעניין ואגב כבר מזמן הרכב לא בנמל חיפה אלא חזר חזרה לאיטליה ואני עזבתי את הנושא אם אתה לא מאמין אתה יכול ואפילו מוזמן ולהתקשר לסיטו מוביל לבחור בשם מוטי ולשאול, על הרכב שיניב הזמין דרכו ואז תיראה איזה תשובה תקבל.

אבל אני מבין מה אתה רוצה להראות שההורים שלי יכולים להרשות דברים שלא אתה וההורים שלך יכולים ל... ופה נובעת הבעיה, והיא ניקראת הקנאה בתור בעל אונו שנת אטיוכוס ובעל של פאביה אה... מנסה להראות שמה.... שאני שקרן, שאני משועמם אז בוא תן לי לומר לך שלא.

אני עושה מה שאני רוצה, עם הכסף ואני לא אשאל אותך מה לעשות איתו אוקי?.

ולנטלילוש הרכב הוא, של אמי זה נכון רק רציתי להראות את ההבדל בין... לבין... סבבה ולא נאמר משהו שהו נגד הרכב או כל דבר.

יניב

פורסם

יניב די לבלבל ת'ביצים.

חלאס לשקר כל הזמן, זה לא בריא.

היית בעלים כמעט של כל רכב אפשרי, ואז התעוררת.

הייתי פותח עליך עכשיו חופשי, אבל אני צריך בדיוק ללכת ולכן אתן דוגמית:

פעם העלת תמונה של בימר סדרה 6 שצולם ברחוב וטענת שהוא שלך (חחחח כבר מצחיק :lol:),

אבל הבעיה הייתה שחבר טוב שלי שכן של הבעלים האמיתי, איזה צחוקים הלכו!!! חבל שלא היית שם לראות את זה.

טוב יאללה זזתי :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מזל שלא פותחים שרשור על כל מאזדה 3, אחרת הפורום היה צריך שרת חדש.

כל מה שאתם מציינים כאן קיים בפג'ו כבר משנת 2001 בדגמי 206cc 406, 307, וכן הלאה, מההה תלהבות ממרימי שמשות והגה מתכוונן שהיה גם בלאנסר שנת 91?

רכב חמוד, אולי נותן תמורה טובה למחיר, ולדעתי הוא ישמור על מחיר גבוה ממתחריו.

אבל באמת נטלי צודקת שלא צריך 400 הודעו על "התחדשתי בסקודה פאביה" ו/או "גיליתי סריטה דימיונית בדש בורד"

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

רגע רגע,זהו ה-יניב לוי,המוכר והידוע בכל פורום רכב בארץ,כולל VAG ופיאט? :lol:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תתחדש ותהנה.

מתי מצלמים את שתי הכחולות? :-)

נ.ב, אולי תפסיקו להעתיק ממני?

כל שבוע צצה פביה כחולה כהה/גג לבן - אחרת - בנס ציונה והסביבה.

אני חושב לחזור לצהוב... :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רגע רגע,זהו ה-יניב לוי,המוכר והידוע בכל פורום רכב בארץ,כולל VAG ופיאט? :lol:

:screwy::mm_nah:

הוא ולא אחר

AKA אחראי יבוא אישי מטעם אוטודיל ויש האומרים שהוא איש המפתח בשיחות הפסקת האש עם החמאס.

TDI my ass . . .:evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...