Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שהסברתי לך בפרטי מה קרה לפיאט הסוכנות, של הייבוא אישי טיפלה בעניין ואגב כבר מזמן הרכב לא בנמל חיפה אלא חזר חזרה לאיטליה ואני עזבתי את הנושא אם אתה לא מאמין אתה יכול ואפילו מוזמן ולהתקשר לסיטו מוביל לבחור בשם מוטי ולשאול, על הרכב שיניב הזמין דרכו ואז תיראה איזה תשובה תקבל.

אבל אני מבין מה אתה רוצה להראות שההורים שלי יכולים להרשות דברים שלא אתה וההורים שלך יכולים ל... ופה נובעת הבעיה, והיא ניקראת הקנאה בתור בעל אונו שנת אטיוכוס ובעל של פאביה אה... מנסה להראות שמה.... שאני שקרן, שאני משועמם אז בוא תן לי לומר לך שלא.

אני עושה מה שאני רוצה, עם הכסף ואני לא אשאל אותך מה לעשות איתו אוקי?.

ולנטלילוש הרכב הוא, של אמי זה נכון רק רציתי להראות את ההבדל בין... לבין... סבבה ולא נאמר משהו שהו נגד הרכב או כל דבר.

יניב

אני האמת האמנתי לך, בגלל זה שלחתי אליך את ההודעה הפרטית לפני כחצי שנה ובה התענינתי מה עלה בגורלו של הרכב, כי אני מכיר אנשים בנמל חיפה שיכלו לשחרר לך את הרכב ברבע שנייה.

אבל אתה התחלת לספר לי סיפורים כמו שהיתה תקלה במערכת דלק או ההצתה (לא זוכר), אז הרכב נשלח לאיטליה חזרה!

שאני אבין: אתה רכשת רכב ב-170K בייבוא אישי, הוא הגיע לארץ, התגלתה תקלה במערכת דלק או ההצתה ובגלל זה שלחת את הרכב חזרה ליצרן?! נשמע מוזר משהו, לא?

לעומר לוי (הבן של מיכאל לוי, יו"ר סמל"ת) יש רכב כזה זהה לחלוטין, אתה חושב שסמל"ת לא יכלו לטפל לך בתקלה ועוד שרשמת שיש לך קשרים בסמל"ת, שקרוב משפחה שלך עובד במרכז המסירות בפלמחים?!

אמרת שהיית ליד הרכב בנמל חיפה, ואפילו לא רצית להעלות תמונה של הרכב או מסמכי ייבוא כדי להוכיח את הטענה שלך. רשמת "לא רואים טוב, הדלת של המכולה קטנה", נו באמת... אני יודע מצויין איך מכולות נראות מניסיוני האישי, חוץ מזה איך הרכב נכנס לשם אם הדלת קטנה?!

אני מצטער אם אתה נפגע, אבל אינני מאמין לך שייבאת את הפיאט ולא מאמין לך שיש לך את הפורשה.

אני לא בתחרות איתך ולא עם שום אדם אחר, אני החזקתי באונו שנים ואני גאה בכך. אם הייתי בתחרות עם מישהו הייתי קונה רכב פוזה אחר.

ההורים שלך יכולים להרשות לעצמם ושלי לא? שההורים שלך ייהנו ויתחדשו. אני גדלתי בלי אבא החל מגיל 12, אמא שלי עובדת קשה בשביל לפרנס את המשפחה. במשך 3 שנות הצבא חסכתי שקל לשקל את ה- 300 ש"ח של הצבא, עבדתי אח"כ 7 חודשים בעבודה קשה כדי להשיג את המועדפת בשכר מינימום של 20 ש"ח לשעה, ומהחסכונות שלי ושל אמי הצלחנו לרכוש את הפאביה הזו, ואני גאה בכך.

נוסף על זאת אני מחזיק במחשב בן 9 שנים, בפלאפון בן 4.5 שנים ואין לי שום בעיה עם זה, גם בנושא הזה אני לא בתחרות עם אף אחד.

בינתיים אנחנו שומעים ממך רק סיפורים. שבן אדם רושם בפורום פיאט קלאב, משהו כמו "רכשתי גרנדה פונטו אבארט" וגורם לבלאגן עם כ- 8 עמודים של השרשור ומקפיץ אותו כל כמה חודשים, מין הראוי שיעלה תמונה של הרכב, אתה לא חושב?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...