Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיליפ צודק חלקית, ליד המיאטה היא בהחלט נראת גדולה מאוד.

ליד ה3 וה6 היא נראת קטנה.

ליד ה2 היא נראת שפויה, אולי קצת גבוהה, העיצוב של ה2 נראה פשוט מזעזע, אבל זה כבר טעם וריח.

דווקא התכוונתי ליד ה-3 שבתמונה.

דווקא לטעמי העיצוב של ה-2 הרבה יותר מוצלח מהפביה. בתמונה שצורפה היא פשוט מכוערת! אבל התמונה עושה לה עוול ובמציאות היא ניראת יותר טוב.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיליפ, זה רק בגלל שהאיכות של התמונה לא ממש טובה. קבל תמונה איכותית של הרכב שלי למטה, ותשפוט.

נטלי- בקשר לעיצוב של המאזדה 2 אני מסכים איתך, אגב עוד יותר הזדעזעתי מעיצוב הסוויפט, בעיקר מקווי הפנסים האחוריים- זה פשוט מזעזע לדעתי.

עיצוב המכוניות הקטנות של VAG (בד"כ) תמיד היה שמרני וצנוע. זה לא רכב לפוזה (חוץ מעיניין הגג הלבן), זה רכב לנסיעה נטו.

xmzri7y94bs87dyo7i00.jpg

פורסם

לדעתי ה-2 נראית הרבה יותר טוב, עיצוב זורם יותר. אבל זה עניין של טעם כמו שאמרת.

SSC איזה כלב חמוד! פרוותי כזה עם אף רטוב :sissies:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גיא, אם כבר שמת את התמונה הזאת, אז אם אפשר להציע לך לשים את כל הזכויות שמורות במקום קצת יותר מסובך למחיקה?

כרגע מספיק ב-"צייר" של הווינדוס בשביל להעלים אותה, תוך משהו כמו 10-20 שניות. אם תעשה אותה על העץ או באדמה זה ידרוש קצת יותר מאמץ בפתיחת הפוטושופ ועבודה של 3-6 דקות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני מודע לעיניין הזה, את צודקת בהחלט. זאת תמונה ישנה מלפני 3 חודשים פשוט.

בפעם הבאה אני אדאג להטביע את הכיתוב איפה שצריך.

פורסם

יש לי הרגשה שזה הולך להפוך לעוד אשכול עם 5 עמודים "חופרים" על לא כלום.

גיא, נראה לי שנטלי התכוונה בציניות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גם אם היא התכוונה בציניות, היא עדיין צודקת.

פעם הבאה אני מטביע אותו על הרכב עצמו במקום מסובך, גם אני מחקתי את הכיתוב של עצמי בפוטושופ :shock:, אפשר גם לחתוך את החלק העליון של התמונה.

בכל אופן פיליפ- דעתך על העיצוב השתנתה כעת? :wink:

פורסם

דווקא לשם שינוי הייתי רצינית. :roll:

בערב אעלה תמונות של קונץ עם הדגלים שיש לה, תראו איזו כוסית היא. :lol:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

בכל אופן פיליפ- דעתך על העיצוב השתנתה כעת? :wink:

אני יודע איך הפביה ניראת במציאות :-)

ועדיין אני חושב שה-2 והסוויפט בעלות עיצוב מוצלח יותר.

פורסם

אני בטוח שעם הג'נט הנכון ה2 תראה לא פחות ממצויין.

לא יודע למה לא מתחבר לעיצוב של הפאביה

נראת כמו ג'יפ מוגבה ושמנמן :|

אבל בצבע שחור זה עוד איכשהו מסתדר :-P

פורסם

מחזק בעניין העיצוב לדעתי העיצוב של ה2 ושל הסוויפט מוצלח הרבה יותר מזה של הפביה שהדבר הכי "מעניין" בו (מבחינת עיצוב)זה גימיק שהעתיקו מרכב אחר (גג לבן..).

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

סעמק , זיינתם את המוח כבר עם הפאביות האלה. באמת שנמאס כבר לראות שרשורים על הרכב הזה. :evil::brickwall:

כולה מכונית סופר מיני שעולה 100 אלף ויש עוד כמה מיליונים כמוה בעולם, לא מדובר באיזה במוו M1 או פרארי F40 לימיטד אודישן. פאקינג פ-א-ב-י-ה, אפילו הצ'כים כשייצרו אותה לא חשבו שיפתחו עליה כמות כה רבה של שרשורים בפורום רכב ישראלי.

ROOONEEYY

פורסם

שמע זה פורום חופשי מותר לאנשים להבטא איך שהם רוצים (במסגרת החוקים).

כל עוד המנהלים לא העירו כלום, אין צורך להתלהם בגלל זה..

אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...