Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם חושבים שהילד שנהג באוטו התכוון להרוג מישהו? חשב שזה יקרה בכלל? הוא עבריין מועד?

ונניח שהוא יקבל 20 שנה בכלא, האם זה ימנע את התאונה הבאה?

אתם גם שוכחים מה המטרות של מערכת הענישה שלנו.

יש לי רעיון - בואו נחמיר את החוק, ועל כל תאונה עם נפגעים נגזור על הנהג האשם גזר דין מוות. עין תחת עין וכו'

מצטער להודיע אבל,נהג שעולה ללא רישיון על כלי רכב(וחודש וחצי מלווה זה לא נקרא רישיון שאין לידו מלווה) הוא רוצח בפוטנציה.

כמה שזה נשמע חמור,הכביש זה לא משחק. ויש סיכון מאד גדול בלקחת מכונית בלי רישיון ובלי מלווה ואם הוא לקח את הסיכון על עצמו ועוד ברח והרג ילד בן 6, אז הוא עברין. ולא סתם עברין,אלא רוצח.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל נהג הוא רוצח בפוטנציה לפי צורת המחשבה שלך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כולם מדברים על שני הילדים, ורק אני חושב איפה ההורים של הילד הנפגע?! מה הוא עושה בכביש לבד כשהוא רק בן 6?!

אני רוצה לדעת איך הדין מתייחס אליהם. (מעבר לעובדה שהם איבדו את בנם. לדעתי יש להם יד בדבר- הזנחה רשלנית)

מתחדשת*

• תוכן חדש...