Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרכים לפיג'ו 307 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות לפותח השרשור.

אני נוסע על 206 GTI וה307 הספציפית הזאת (XSI) היא אחת האופציות שאני שוקל כאשר אחליט להחליף את האוטו שלי.

- מוזר לי שאין לרכב הזה ממודל 2007 מערכת ESP.

- עד כמה נמרצת היא מרגישה בהאצות, ובכלל האם קיימת הרגשה שהרכב כבד מידיי למנוע הזה. יש בכלל קריצה לזריזות, או שהאוטו לא ממש משתף פעולה במקרה של דרישה להאצה פתאומית\תמרון.

- יש\נתקלת בדגם כזה עם סאנרוף מקורי?

- צריכת הדלק שציינת 8 ליטר לקילומטר, היא באמת בנסיעה רגועה לגמרי, או שזוהי הערכה גסה שלך?

- עד כמה נינוח שיוט במהירויות גבוהות - האם יש הרגשת ביטחון והאוטו "מגהץ" את הכביש?

- האם האוטו מאיץ יפה מ 80 90 וצפונה, ובאיזה הילוך. על כמה סל"ד יושב המנוע ב 100 קמ"ש בהלוך חמישי?

תודה מראש

יואב

יואב :arrow:

פורסם

היא מאיצה בסדר גמור, בשביל הז'אנר. קליאו ספורט זה לא.

בXSI יש סאנרוף מקורי.

8 ק"מ לליטר זה אולי בנסיעה עירונית, בבינעירוני אני הגעתי ל1:11 בקלות.

האוטו משדר בטחון במהירות, לא תהיה לך בעיה, ומושך היטב עד 170, משם הוא קצת מתקשה.

אם אתה מחפש משהו נוח שמאיץ יותר מהר מרובה המוחלט של התנועה - זה בסדר. אם אתה מחפש ספורטיבית, בוודאי שלא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לברמודון:

בגדול אני מסכים עם מה ש- ROEE כתב אבל כפי שאתה רואה לפי התגובות כנראה שיש כמה שינויים קטנים בין הדגמים/רמות גימור של הרכב, בטוח שיש רכב מדגם זה עם מערכת ESP, שלי ספציפי בלי וכנ"ל גם לגבי הסאנרוף שאני ראיתי עם אבל שוב, שלי בלי!

המנוע מתמודד יפה מאוד עם המשקל אבל לא בפתיחות מהסיבה אותה רשמתי אבל בסגירות, לשאלתך על 80 וצפונה, הרכב מגיב יפה מאוד ומגיע בלי בעיות עד לסביבות ה- 170 ומשם כבר קצת קשה אבל גם עם זה הוא מסתדרת והכל תוך כדי מתן הרגשת ביטחון גבוהה ויציבה על הכביש.

בנושא התמרונים זה לא ה-206 אבל הרכב משנה כיוונים בצורה טובה מאוד לדעתי, אבל בניגוד ל-206 אתה כן מרגיש יציב ולא כאילו אתה הולך לעוף ברוח כל שנייה.

צריכת הדלק שליי היא לפי מה שרשמתי וזו לא הערכה אבל זו נסיעה בעיקר בעיר, בנסיעות מחוץ לעיר אפשר להגיע לנתונים הרבה יותר טובים.

לדעתי זה בהחלט שדרוג ממה שיש לך כיום וכדאי לחשוב עליו ברצינות.

אם יש עוד שאלות אז איך אומרים... בכיף!

מקווה שעזרתי!

דרור

• תוכן חדש...