Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה) לגבי ביטוח חובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...אח שלי עבר טסט לפני כמה ימים , הוא קיבל את הרישיון וכעת הוא מוכן ודרוך לנהוג.

עכשיו רציתי לשאול אם ביטוח החובה על האוטו של אמא שלי תקף גם עליו? כלומר האם הוא רשאי לנהוג ברכב באופן חוקי שגם במקרה שעוצר אותו שוטר הוא לא נחשב כמפר חוק.

על תעודת ביטוח החובה רשום מאחורה :

בני האדם הרשאים לנהוג ברכב :

1. בעל הפוליסה

2.כל אדם הנוהג לפי פקודת בעל הפוליסה או ברשותו.

בתנאי שהאדם הנוהג הינו בעל רישיון בר תוקף בישראל לנהיגת כלי הרכב הנקוב בתעודה או שהיה בעל רישיון כזה בתאריך כלשהו במשך 12 החודשים שקדמו לנהיגת כלי הרכב ולא נפסל מלקבל או מלהחזיק רשיון כזה על פי הוראות שבחיקוק , פסק דין , החלטת בית משפט או רשות מוסמכת אחרת.

תודה.

פורסם

שיבדוק ביחד עם אמא שלך האם הביטוח חובה הוא גם בשביל נהגים צעירים.

אם אין עוד נהגים צעירים חוץ מאחיך בבית אז אין סיבה שהביטוח החובה שייך לנהג צעיר. כך שבמקרה חס ושלום של תאונה הביטוח לא ייתפוס. תפסיקו לפחד מהמשטרה ולא לפחד מהנזק הכבד במקרה של תאונה ללא ביטוח. תרגיע את ליבך. השוטר לא יתקשר לחברת הביטוח בשביל לבדוק את פרטי הפוליסה לעומק. הוא יראה תעודת ביטוח בתוקף וישחרר אותך לנפשך. כדאי שתהיה מותרד יותר בנוגע להשלכות הקשות שזה יכול להוביל בעת תאונה ללא ביטוח חובה , אני חושב שלא צריך להסביר לך, ישנו שרשור בנעוץ הקשור לנושא זה , כדאי שתעיין שם ותפנה לשם שאלות מסוג זה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...