Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט - לתקן ראש מנוע או למכור ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירסה של ה 16 שסתומים צריך כלים יעודיים כידי להחליף רצועת טיימינג אז לפני שאתה מכניס את הרכב למוסך "רגיל" תבדוק שהוא ביצע לפחות פעם אחת החלפת טיימיניג ברכב דומה והוא יודע במה מדובר.

פורסם

לצערי הרבה טיפול במוסך מורשה (ותשלום גבוה בהתאם) ממש לא מבטיח עבודה מיטבית.

איכפטיות שלהם מלקוח בודד ורצון לטפל בבעיות מסובכות שמעבר להחלפת שמן וברייקסים שואפים לאפס.

צריך למצוא מוסך/מכונאי טוב/מנוסה/אמין/פדנט.

אבל זה כידוע לא פשוט.....

לשאלה המקורית - אם המנוע כבר פתוח אז ברור שאתה צריך לסדר את זה.

40000 ש"ח נשמע לי מה זה יותר מדי לטיפול ראש.

זה מחיר סביר אם עושים את כל המסביב (טיימינג, משאבה וכו' וכו').

ואתה יכול להיות רגוע - בעיה באטם ראש לא היו מגלים לך בבדיקת קניה.

על הבעיה הזו עולים בבדיקת "לחץ הפוך" שלא מתבצעת במכוני בדיקה.

בדיקת קומפרסיה שהם עושים לא עולה על בעיה באטם ראש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פונטו ספייס זה רכב נפוץ ורב המוסכים יודעם לטפל בו מצויין ,אין לך מה לחשוש .

מה שבטוח הסיפור לא יסתיים ב2500 על ראש מנוע, במוסך בטח יציאו לך לעשות טיימינג

על הדרך וגם להחליף משאבת מים.

ואכן כדאי לך לעשות את זה אם כבר פתחתה את המנוע ,אז תכין מזומנים :wink:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לפונטו 16V ראש מנוע עדין יחסית ולא קל לשיפוץ.

בנוסף, על מנת לבצע את העבודה כראוי צריך להשתמש בכלים ייעודיים של פיאט, ולא כל מוסך מחזיק אותם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אל תלך למוסך מורשה פיאט, המוסכניקים ששם זה אותם מוסכניקים שיש בכל מוסך הרבה, כל ההבדל זה ה"סדר" והחלפים, שלרוב אותם חלפים בדיוק אם תבקש.

ראש מנוע היום לרכב מהדגם שלך אמור לעלות במוסך רגיל מורשה ומסודר, הכוונה מורשה לא יבואן אלא כל מוסך רגיל בין 1500 ל 2000.

קח בחשון כמה דברים קטנים כמו לנקות רדיאטור, ואלי טיימינג ומשאבת מים על הדרך לא תגיע ל3000 שקל כולל מע''מ.

אם תרצה המלצה למוסך תבקש כאןם בפורום, אני אישית יכול להמליץ לך על כמה וכמה מוסכים איכותיים ואמינים מאזור חיפה.

ולשלאלתך, אם תמכור כמו שהוא אתה תקבל עליו אולי 30% מהמחירון, כי רק סוחרים מניאקים יתנפלו עליך.

תקן אותו בסכום שציינתי, תפרסם למכירה, ככה גם תיהיה לך אחריות על התיקון, ואתה תקבל הרבה יותר ממה שהיית מקבל בלמכור איך שהוא.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תודה לכולם על התשובות, אם יהיה משהו לא צפויי ולא אמכור את האוטו אז אני כניראה אתקן אותו בפיאט כי כמו שכמה פה אמרו, הזול בסוף עולה יקר... לא ארצה לחזור אחרי חודש למוסך הרגיל עם אותו בעיה ( מה שקרה לי כמה פעמים עם פיאט אונו רק שאני חזרתי אחרי כמה ימים אחרי ראש מנוע ושוב נאלצתי לעשות ראש מנוע כמובן שזה היה ללא תשלום הפעם אבל גם זה לא עזר לי כי אחרי יום חזרתי לעשות שוב ראש מנוע ורק אחר כך האוטו הסתדר. אני אומר לכם יש בארץ כאלה מוסכים שיש להם מזכירה ויש להם ראש צוות ומנהל ועובדים והכל טוב ויפה אבל הם פשוט בשניי מילים : חאפרים בקושי. אני מעדיף לשלם יותר ושלא יהרסו לי את האוטו ועוד בתשלום שלי... אחלה שנה שיהיה:-).

• תוכן חדש...