Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה משפטית - תאונת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי בעיה שהייתי רוצה להתייעץ לגביה

לפני כשנה לערך נסעתי ברכבי מסוג פיאט פונטו 2004

בפקק תנועה בעליה ברח' יפת ביפו , נדדה מחשבתי הפקק התקדם מעט ובעיקבות ההתקדמות האצתי , אני מאמין שלמהירות של לא יותר מ 15 - 20 קמ"ש ונכנסתי ברכב שכור מסוג דייהטסו סיריון , מיותר לציין שהחזית של הפיאט ( פח נייר ) התעקמה לגמרי

לסיריון ניגרם שיפשוף ממש מזערי ואולי התקלפות של צבע ... אמרתי לבעל הרכב

"שישפוף קל של צבע , דוד שלי צבעי יסדר לך את זה טיק טק "

אמר לי האדון : "הרכב הינו רכב בלסינג אני מסכים איתך שלא קרה כלום ואעדיף לסדר זאת מחוץ לתחום שיפוטו של הביטוח אך אצטרך פרטים למקרה שיפנו אליי מחברת הליסינג "

אמרתי : "בשמחה " ונתתי לו את פרטיי ופרטי הרכב אפילו לא טרחתי לקחת ממנו פרטים , הלכתי באמונה תמימה שהכל בסדר..

לאחר 4 חודשים קיבלתי פנייה מחברת ביי אנד דרייב המלווה בצילומים של טמבון מרוסק דלת בגאז' שבורה פח תא מטען עקום

ונזקים בסך כולל של 11000 ש"ח הטוענת שניגרמה מהתנגשותי ברכב שבבעלותם , בלי שום הצדקה לטענותיהם, שכן עברו 4 חודשים מאז, אמרתי להם שילכו לחפש לעשות קופה על מישהו אחר

פתאום היום קיבלתי מכתב תביעה מעורך דין הטוען " כי מוטב להגיע להסדר מחוץ לכתלי בית המשפט "

מה עליי לעשות ???

פורסם
קח גם עו"ד ושהוא יענה להם שזאת תביעה מפוברקת ושהם מפברקים נזק גדול שבכלל לא היה ולא נברא וכבר היו דברים מעולם.

בברכה - רפי לין :-)

יש משו קטן במדינתנו שניקרא הוכחות , אין לי הוכחות שזה מפבורק , האם ניתן להביא את חוכר הרכב להעמדה של פנים מול פנים ?

או שמספיק רק מכתב חריף מעורך דין טוב ?

פורסם

אתה חייב לשכור שמאי שיודע להעריך איך נגרם הנזק, כולל צילומי השווה בין רכבך לסיריון דומה מאותה שנה, לפנות לעורך דין לנסח מכתב להעביר לאותו עורך דין שתובע אותך מטעם חברת הליסינג, אפילו תלונה במשטרה בחשד למרמה והונאה (למה נזכרו אחרי 4 חודשים) לבקש לדבר עם הנהג ושיהיה עד שלך כי אכן זה אינו הנזק משעת התאונה שלכם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קודם כל לך לעו"ד להתייעצות וניסוח מכתבים ובקשו מהם תיארוך ברור של התצלום והעתק תצהיר בנהג. עם הנתונים האלה תוכלו להמשיך הלאה ולהחליט איך לנהוג (לפעמים יהיה יותר זול להתפשר מאשר להגיע לבית משפט).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם לי קרה אותו דבר. שפשתי פגוש אחורי למישהו בפוקוס ליסינג של אבא שלו.

נתתי את כל הפרטים, אבל דאגתי גם לצלם את הכל בפלאפון.

כעבור חצי שנה הגיעה מכתב מהביטוח שיש נגדי תביעה. הצגתי את התמונות שרואים בבירור את מספר הרכב ושפשופי צבע קלים בלבד ובעקבות כך הצד השני משך את תביעתו.

פורסם

את כל זה לא אמורים להפנות לביטוח שלך בתור זה שפגע להם ברכב?

תן לביטוח שלך לשבור מולם את הראש. תגיד לביטוח שלך שפגעת לפני 4 חודשים מאחורה וסידרת להם את זה מכספך הפרטי וכ"ו.

אני גם היתי מציע לך להגיע אל האדם שהרכב היה ברשותו כשקרתה לך התאונה איתו, הוא יכול לשמש בתור עד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר התאונה קרתה לפני כשנה.

באמת מרתיח לקבל "מתנה" כזאת פתאום. אני יודע שזה כבר לא עוזר אבל כשסוגרים על תיקון בלי לערב ביטוח, לא לשלם שקל בלי פרטים וחתימה של הנהג שהעניין נסגר ביניכם, וצילום של הנזק אם אפשרי.

פורסם

עזוב מה שקרה לפני שנה, הם כרגע טוענים שהוא פגע להם באחד הרכבים, למה הם פונים אליו ולא אל הביטוח שלו? שהביטוח שלו ידאג לשבור את הראש מולם, מה גם שבביטוח יש לו הוצאות משפט אם זכור לי נכון ככה שאולי כדאי כן לפנות לביטוח.

מה גם שהביטוח לא ימהר לשלם להם והביטוח שלו סביר להניח יחקור את העניין באמצעים שלאדם הפשוט אין וזה הפלוס שבעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במקרים כאלה כדאי מאוד להחתים את בעל הרכב ולצלם את המכה ואת הרכב ומספר הרכב..

אני מאמין שכבר לכל אחד היום יש פלאפון עם מצלמה

• תוכן חדש...