Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחץ דחיסה לא זהה בכל צילינדר. לפי דוח, יש הבדלים עד 2 אמפר(?!) בצילינדר. האם זה בגדר הנורמה ואם כן מהגבול המקסימאלי? האם מהווה תקלה משמעותית? מה הן יכולות להיות הסיבות? תודה לכולם עבור עזרה!

פורסם
לחץ דחיסה לא זהה בכל צילינדר. לפי דוח, יש הבדלים עד 2 אמפר(?!)

זה רק אני, או שכתוב שם אמפר???:shock2:

מה הלכת לחשמלאי?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

גם אני שאלתי אותה שאלה. המכונאי אמר שהמחשב בודק התנגדות בכל בוכנה והתוצאות הן באמפר! גם לי היה מוזר ואני שואל אותכם. תודה.

פורסם

הכוונה היא בטח לשני אחוז ואם תתן את כל המספרים נוכל להגיד לך משהו על זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יודע מה הנורמה אך אכן לחץ דחיסה ניתן למדוד על ידי מכשיר שמודד את התנגדות של הזרם שעובר בחוטי ההצתה זה מסתמך על זה שככל שיש יותר לחץ יותר קשה להקפיץ ניצוץ בצילינדר וההתנגדות עולה (משהו בסיגנון ) המחכשיר מודד את זה ומציג תוצאה באמפרים או התנגדות אני לא זוכר בדיוק

פורסם

שלום,

הכותב כנראה התכוון ל-2 באר.אנא ציין נתון מדוייק.

כול מנוע והמגבלות שלו.

דוגמא:

ברכב מסוג גולף שנת 1985 מותר הבדל של עד 3 באר.

ברכב מסוג אודי שנת 2001 מותר הבדל של עד 3 באר.

הונדה סיוויק 2001 2 באר.

בסובארו לגאסי 2001 מותר הבדל של 0.5 באר.

לצערי לרכב שלך אין לי נתון.

איזה כייף לי :)

פורסם

זו שיטת בדיקה חפיף שבה מודדים את זרם המתנע כשהוא מסובב מנוע כשההצתה מנוטרלת.

ואז משווים את הזרם שנדרש לכל צילינדר בשלב הדחיסה.

שיטה לא מדוייקת שמתאימה לעצלנים.

פורסם

מדובר בבדיקת קומפרסייה השוואתית בלבד, שנותנת אינדיקצייה לשינויי דחיסה בין צילינדר לצילינדר.

המכשיר בודק את זרם המתנע בזמן דחיסה של כל צילינדר, כאשר יש דחיסה נמוכה בצילינדר מסויים, זרם ההתנעה לאותו הצילינדר ירד עקב התנגדות נמוכה יותר, ויתקבל הפרש צריכת זרם לצילינדר הספציפי.

לדוגמא:

Ttfig1.jpg

הבדיקה די מהימנה, אך שוב השוואתית בלבד. ז"א מנוע במצב בלוי ושווה בכל הצילינדרים, תוצאות הבדיקה יראו מצב תקין!

תמיד עדיף לבצע בדיקה על ידי שעון דחיסה דרך המצתים. אך זה עניין של זמן ומחיר.

compression-test.jpg

זרם התנעה של מתנע נא בסביבות 150 אמפר, כך ששוני של 2 אמפר זניח לחלוטין.

הנא עוד הסבר קצר לבדיקת דחיסה השוואתית:

img_16_a.gif

• תוכן חדש...