Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למומחי המחשבים - כרטיס מסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט חייב להחליף כבר כרטיס מסך..

אז הלכתי לחנות, באזור שלנו, מאוד מוכרת וזולה..

והבחור שם הציע לי את הכרטיס הבא

ATI READON 9600pro 256mb AGP

היצרן gigabyte

הלוח אם שלי הוא גם של gigabyte ככה שזה יסתדר אחלה

המחיר: 610 , נעגל אותו נגיד ל 600..

שווה?.

יש משהו אחר יותר טוב?..

פורסם

אין קשר בין לוחאם לכרטיס מסך אלא לסלוט שעליו הוא יושב, במקרה שהציעו לך AGP אז אם יש לך סלוט AGP בלוח האם מה טוב.

לגבי הכרטיס - אני תמיד העדפתי את סדרת GFORCE על פני הRADEON, אבל זו רק העדפה אישית.

ממליץ לבדוק את המחיר בZAP לפני הקניה, סתם לצורך השוואה, ותוכל לחפש מבחנים השוואתיים על הכרטיס ברשת (אם אין לך בעיות בקריאת אנגלית).

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
אין קשר בין לוחאם לכרטיס מסך אלא לסלוט שעליו הוא יושב, במקרה שהציעו לך AGP אז אם יש לך סלוט AGP בלוח האם מה טוב.

לגבי הכרטיס - אני תמיד העדפתי את סדרת GFORCE על פני הRADEON, אבל זו רק העדפה אישית.

ממליץ לבדוק את המחיר בZAP לפני הקניה, סתם לצורך השוואה, ותוכל לחפש מבחנים השוואתיים על הכרטיס ברשת (אם אין לך בעיות בקריאת אנגלית).

צביקה

בדקתי, המחיר בסדר לחלוטין.

גם אני מעדיף את ה geforce אבך הג'יפורס שלי אינו תומך ב pixel shday משהו כזה..

אז אני פוחד שגם הג'יפורס החדש לא יתמוך, כי ראיתי באתר שלהם שזה משהו חדש, אולי בהם כבר הוציאו אותו לכרטיסי מסך.. בקיצור אין לי מושג,

מישהו מוכן להבהיר לי פה כמה דברים

פורסם

אתה תרגיש את ההבדל רק אם אתה משחק במשחקים מ-מ-ש כבדים - אחרת חבל על הכסף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה תרגיש את ההבדל רק אם אתה משחק במשחקים מ-מ-ש כבדים - אחרת חבל על הכסף...

בוא נגיד שבשביל ש black&white 2 יפעל לי אני צריך משהו שיתמוך לי בדבר הזה - pixel shady

וכן אני משחק לרוב במשחקים די כבדים..

פורסם

אני אישית מעדיף את הראדונים מאשר ג'יפורסים...

לי ישRADEON 9600XT גם של gigabyte שהוא דגם קצת יותר חזק ממה שאתה רוצה ליקנות ואני ממש מרוצה ממנו.

פורסם

ה9500PRO עם תוכנה מקורית של ATI מגיע לביצועים של 9800PRO.

ה9600 לא.

בשביל להרגיש שינוי משמעותי מהכרטיס שיש לך עכשיו, עדיף להשקיע את המזומן ב9500פרו.

משכנתא זה קל

פורסם

ה9600 לא.

בשביל להרגיש שינוי משמעותי מהכרטיס שיש לך עכשיו, עדיף להשקיע את המזומן ב9500פרו.

מה שאומר שגם אני לוקח את הסיכון שהוא עלול להתחמם/להשרף..

כי בעצם אתה מנסהלהוציא ממנו את כל מה שהוא יכול.. ולא תמיד זה כדאי.

פורסם

ה9600 לא.

מדהים שה 9500PRO עדיין נחשב טוב.

אישית לפני כשנתיים וחצי קניתי מחשב. אני לא מבין גדול במחשבים ומעדיף כמה שיותר שקט וכמה שפחות השקעה (מקביל לזקנות שקונות טויוטה קורולה). אז אמרתי שאני אשקיע פעם אחת כמו בן אדם עם המלצות של חברים, ואז יהיה לי שקט.

כרטיס המסך שקניתי היה ה 9500PRO. מדהים שבשנתיים וחצי הוא עדיין נחשב איכותי.

Back to the original - NC again.

פורסם

יש איכותיים ממנו (מקביל לטויוטה קאמרי), אך במצבו של חברינו כאן. הוא אופציה מצוינת. עם אוברקלוקינג קל, עם תוכנה מקורית יגיע לתוצאות מצוינות (יעבור טרנספפורמציה מקורולה לקאמרי).

משכנתא זה קל

פורסם
יש איכותיים ממנו (מקביל לטויוטה קאמרי), אך במצבו של חברינו כאן. הוא אופציה מצוינת. עם אוברקלוקינג קל, עם תוכנה מקורית יגיע לתוצאות מצוינות (יעבור טרנספפורמציה מקורולה לקאמרי).
ב 9600פרו אין אוברקלוקינג, או שפשוט ב 9500 הוא נחשב לטוב יותר..

• תוכן חדש...