Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רכב ראשון ב-10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גאסטי או דיאל , כל דבר אחר בשנתונים הנ"ל יקרע לך את הכיס .

לגבי האונו עם התיקונים, זה הגיוני , וניתקלתי באנשים שהשקיעו הרבה יותר,משכורות שלמות,היות ולמכוניות האלה יש בלאי עצום ואיכות חומרים ירודה ולכן כשמתחילים עם משהו אז הסיפור לא נגמר, ראית פעם אונו שלא עשתה ראש מנוע פעם או פעמיים? ראית אונו שלא סובלת מבעיות התחממות\חשמל\נזילות...מה לא?

פיאט זה אוטו זול לקנייה,חלקים נפוצים ודיי זולים,אך לא אמין בכלל,זה אוטו טוב בשלוש שנים הראשונות, אח"כ....חבל על המאמץ.

פורסם
עידו, האונו שלי אצלי מעל 4 שנים ולצערי אני יכול להעיד שהרכב הזה לא אמין.

בשנה שעברה השקעתי 6800 ש"ח בתיקונים בלבד, והאוטו נסע באותה שנה 4800 ק"מ בלבד!

נכון לעכשיו ישנה נזילת שמן שעוד לא תיקנתי ובעיית ארקה בלוח שעונים שגם עוד לא תיקנתי.

כנס לשרשור הבא ותגיד לי אם זה הגיוני כל התיקונים האלו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74024

גיא יש לנו את האונו והטיפו יותר מ 4 שנים לפחות 5-6...

אז..אני כבר לא יודע מה לאמר לך.הנה..שני חברים שלי מחפשים עכשיו אונו

הידעת: פיאט אונו נקרא רכב של ערסים בת"א ! :screwy:

נו..התפלאתי למה ראתי מלא אונואים עם ספויילירים מקרטון חחח..

Suzuki Jimny

פורסם

ראית פעם אונו שלא עשתה ראש מנוע פעם או פעמיים?

כן. האונו שלי.

עידו, האונו אצלכם 5-6 שנים, אבל אל תשכח שאתם החלפתם מנוע למנוע של פונטו וגם את משאבת הדלק שהינה חשמלית ועוד ועוד..

פורסם

10 אלף שקל זה קצת בעיה אבל בכול מקרה אני ממליץ לך:

פיזו 205 1400 סמ"ק אוטו מאוד אמין

פיאסטה 1000 סמ"ק גם אוטו מאוד אמין חלקים זולים מאוד ולא נוגע בדלק

אונו 45 אוטו בכלל לא נוגע בדלק אמינות לא יודע תאמת אבל חלקים יש כמו חרא בארץ

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לך על יפני

עזוב אותך בלאגן מה יש לך כח תקונים

תקנה אוטו שהוא יהיה העבד שלך לא אתה שלו

לך או על שרייד או על סובארו לאונה

פיגו-אומנם יפה ונחמדה אבל לך תצא מהתיקונים כל יום בעייה חדשה

אונו-אם אתה גבר סע עם זה לאילת

אם אתה לא רוצה לעמוד בצד קנה יפני הרי אתה לא קונה אוטו חדש

תחשוב טוב גם על צריכת דלק

פורסם
שלום לגבי האיביזיה אני לא יודע אבל לגבי האונו...החזקתי 1 כשנתיים גם אני קניתי אותה בתור רכב ראשון, אז ככה אם יש לך כסף מיותר (או שאתה בעלים של מוסך) לך על האונו, במשך שנתיים הייתי במוסך לפחות פעם בשבועיים, החלפתי כמעט כל חלק באוטו (כולל מנוע!), הוצאתי על האוטו אלפי ש"ח מיותרים, כל שנותר לקוות הוא שתשמע בעצתי ותתרחק מהאונו, אני אגב עברתי לפיאסטה ונהנה ממנה מאד.

המדובר באונו 45 שנת 93

לא יודע מה כולם מתלוננים על האונו. לקחתי את הציטוט הזה סתם בתור דוגמה.

שמי אלדר, הייתה לי אונו שנת 92 מנוע 1.0 FIRE.

מיותר לציין שהאוטו היה שמור בצורה מדהימה, נסעתי עליו כ30,000 בשנתיים + שהוא היה אצלי.

אמינות מרחיקת לכת, חוץ מבלאי סביר וטיפולים (ופעם אחת שהייתה בעייה עם הפלאגים) לא היה שום דבר שהצריך השקעה באוטו.

האוטו נמכר למכונאי שלי, אגב.

מצד שני, יש לאחי הקטן אונו כבר כמעט שנה (1.4 IES) שעושה צרות מדי פעם. מה שכן - הכל מאוד זול לסדר ולתקן.

מומלץ רק אם אתה מוצא רכב שמור, אחרת תתרחק. לא לקנות מבחורים צעירים וילדונים ששוחטים את הרכב!!

אם אתה מחפש דרך שולה להתנייד ממקום למקום זו אופצייה.

לצד השלילי - הא ממש לא מהנה בנהיגה, מתנדנדת על מתליה בכל הזדמנות, ומתנהגת גרוע ביותר.

אם אין יומרות נהיגה האוטו בסדר.

הא, והוא לא בטיחותי. אבל אף אחת מהאופציות בתקציב זה היא לא.

בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מצד שני, יש לאחי הקטן אונו כבר כמעט שנה (1.4 IES) שעושה צרות מדי פעם. מה שכן - הכל מאוד זול לסדר ולתקן.

אם אני לא טועה, מנועי ה1.4 הם לא ממשפחת ה"פייר" (Fire), ואמינותם דיי מפוקפקת בהשוואה לפייריסיטים (1100 1300 ונדמה לי שגם 1000)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אתה לא טועה, רק מנועי ה-1000 ו-1100 הינם מנוע FIRE.

אגב, לא זכורה לי אונו 1300, רענן את זכרוני.

אני לא מבין מה כולם מתנפלים על האונו, הייתה כזאת בבעלותי במשך כ-3 שנים, אונו 93 מנוע 1100.

הייתה אמינה מאוד, מלבד בלאי של גומי ושאר החלקים (טיפולי 10) היא לא עשתה בעיות כלל !

לא הוחלף לה מעולם הראש, ומעולם גם לא נפתח.

החלקים שלה מאוד זולים, אני מבין את זה בדיעבד שאני רואה את ההבדל במחירים בינה לבין הVAGית שלי.

אונו-אם אתה גבר סע עם זה לאילת

כנראה שיש לי בולבול ממש ענק, כי נסעתי איתה בערך כ-5 פעמים לצפון עמוסה למידי באנשים (חמישה במספר) וציוד בבגאז'.

עצה לחבר שמחפש את הרכב, לא משנה איזה רכב תקנה, אם זאת פיאסטה, אונו, שרייד, אללה יודע, חפש לך אחת שמורה, אין לך מושג כמה זה משנה ! דאג למצב מכאני טוב ומראה סביר+ מראה הרבה יותר פשוט לתקן מאשר מצב מכאני.

חפש אחת עם קילומטרז' נמוך ומבעלים עם יד אוהבת.

מי שאמר לך לא לקנות מצעירים, לא יודע מה שהוא מדבר, יש הרבה מאוד חבר'ה צעירים שאוהבים את הרכב שלהם מאוד ומשקיעים בו הרבה (לא קוסמטית, מכאנית).

הכי חשוב, תחזור לספר לנו מה קנית!

בהצלחה !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בדרך כלל אני לא מדיב בפורום הזה, אבל בתור בעלים של אונו היתי חייב...

היה גם מנועי 1300, במודלים היותר ישנים.

ה-1400 לא ממשפחת הFIRE אבל אין כל קשר לאמינות, יש חלקים שהם חולקים ויש כאלה שלא.

לדוגמה - ב1400 יש הזרקה שהרבה יותר טובה ואמינה מהקרבורטור...

בכל מקרה, כפי שציינו עליך לחפש היטב בשביל למצוא רכב במצב סביר במחיר כזה, ותכין בצד בכל מקרה (לא עלינו) של תיקונים.

אין צורך גם להוריד את הDL מהפרק, היא מאוד אמינה וטובה, אבל גדולה מדי לפי דעתי...

מסכים עם הבחור שאמר מעלי - חשוב שיהיה שמור, לא משנה ממי...

וגם אני ביקרתי בצפון כמה פעמים עם אונו עמוסה בכל טוב...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

גם האונו שלי טיילה כל רחבי הארץ בהנאה מרובה.

כנראה שאני גבר גבר...

יש לי שכן, אגב, שנוסע פעם בחודשיים קבוע לאילת עם האונו שלו.

זו האונו הכי שמורה שראיתי בחיים (ובכלל אחד הרכבים הכי שמורים שראיתי בחיים).

לא הוא לא מוכר.

כן, הוא כן עושה טיפולים עם קבלות במוסכים מסודרים ואפילו לפני הזמן.

אגב - לא התכוונתלי לא לקנות מבחור צעיר כי הוא צעיר, אלא לא מילדונים מתלהבים שחרשו לה את הצורה או מערסים שמבטיחים לך שהאוטו נוסע כמו אונו טורבו.

והמבין יבין...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לאח שלי ( בערך...סיפור ארוך.) יש אונו כבר 13 חודש וחוץ מהחלפת משאבת מים עוד לא היתקלקל כלום. טפו טפו טפו. רק לידע כללי: גם אני וגם אח שלי ניראים כמו אותם "ילדים" שאתם חושבים שקורעים את המכוניות שלהם אבל זה ממש לא נכון! אנו שומרים ומטפלים בהן עם המון אהבה והשקעה ואני מבטיח לכם שהם במצב הרבה יותר טוב מכל מכוניות הליסינג שנת 2005! חבל שיש סטיגמות בעולם. אופק.

פורסם

אונו שטופלה באהבה תחזיר אהבה. נ-ק-ו-ד-ה!

פורסם

אני שוב מודה לכולם על ריבוי הדעות. דבר שלעצמו מועיל ביותר.

לאחר שיקולים כבדים והתלבטויות החלטתי סופית. פז'ו 205 פשרת המאה.

בתור חובב קלאסיות היה קשה להגיע עד הלום, במיוחד לאחר כאבי בטן רבים בבדיקות אונו למיניהן.

כאב בטן שחלף בנהיגה ב 205 . אבל כנראה יוחלף בכאב בכיס.

מזדה 323אף?, להתראות לך. אלפא ספרינט, היה נעים לנסות להכיר.

חזרה למציאות החיסכון. שנת 91 ומעלה...ג'וניור או ג'י אל. here i come

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

גם אני עברתי את זה שנה שעברה . לבסוף הבאתי בלי להסס 205 1.1 קולורליין[מזגן] שמורה לחלוטין יד 1 104K עם ספר טיפולים מראשית 92 מצב פנימי וחיצוני נדיר ביותר התענוג עלה לי 8K [מחירון בזמנו 9.3לK]אתה תהנה מהאוטו הזה תאמין לי. הוא יחזיר לך באותו מטבע בהקשר לאופן טיפולך ברכב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...