Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון טסטים בתל אביב, איזה?

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת צריכה להעביר את הרכב טסט.

הרכב (xv שנת 2016) בסדר, הכל תקין, אבל זו הפעם הראשונה שהיא תיכנס למכון טסטים. רוצה שתהיה לה חוויה סבירה.

לאן לשלוח אותה? איזור דרום תל אביב והסביבה, ברדיוס סביר?

פורסם

פקטור חשוב זה כמה זמן ממתינים בתור.

מניסיוני, אני מעדיף להרחיק למממ באיזור תעשיה בני ברק מאשר להתייבש בתור בדינמומטר ביד אליהו (ת"א)

• אהבתי 1
פורסם

תלווה אותה ותדריך אותה במהלך הטסט.

מצד אחד, יאפשר לה להתנסות בתהליך עם מישהו מנוסה, שגם יעזור לה לפענח את ההוראות הלא ברורות במערכת הכריזה. 

מצד שני - אנחנו מכירים את היחס לנשים בענף הרכב. נוכחות של גבר, רצוי עם מראה סמכותי, יקל עליה וירגיע אותה. הכנה טובה אם נחשוב על עשרות השנים הבאות.

ולא פחות חשוב - יפיג את השעמום בהמתנה בתור.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תמיד עושה במכון הדרום, לא חוויה נעימה (מניח שזה ככה בכל המכונים) אבל הם יחסית בסדר, חוץ מהחלפת לוחיות הרישוי שהם אוהבים לדרוש.

הגיעה שמועה לאזני על מכון טסטים באזור התעשיה בחולון שהוא נעים וזריז יחסית, אולי מישהו מכיר ?

פורסם

אני דווקא לא מצטרף לתומכי "מכון הדרום" בת"א. המקום פשוט אינו ערוך היטב לזה.

דווקא "דינמומטר" הם בסדר (שני המקומות - מנסיוני האישי).

בקשר לזמני ההמתנה - בימי שישי מומלץ להגיע בסביבות 7:00 בבוקר ואם הכל בסדר, זה מסתיים מהר מאוד. אפשרות שנייה - להגיע לקראת סיום היום (15:00 לערך).

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם
בתאריך 2.9.2025 בשעה 16:10, GSGVi כתב:

פקטור חשוב זה כמה זמן ממתינים בתור.

מניסיוני, אני מעדיף להרחיק למממ באיזור תעשיה בני ברק מאשר להתייבש בתור בדינמומטר ביד אליהו (ת"א)

אני בד"כ עושה בבני ברק וזה סביר בהחלט. יש גם ריח של עוגיות שוקולד מהמפעל ליד ולעיתים דוכן בוריק בתחנת דלק ממול 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

"מכון רישוי" ו"חוויה סבירה"? צירוף שנשמע כמו אוקסימורון, לצערי עדיין לא חוויתי אותו באזור תל אביב.
גם אחרי הנמכת ציפיות דרמטית מראש, תרגול מנטלי ונשימות עמוקות, התחושה שלי היא שרוב העובדים במכונים האלה מצליחים לשלב בין גסות רוח לחוסר סבלנות באופן ייחודי, ללא מתחרים בענף השירות.

• מצחיק 1
  • מבאס 1

The older you get, the better you used to be

פורסם
לפני 19 שעות, Skunk_Ride כתב:

אני תמיד עושה במכון הדרום, לא חוויה נעימה (מניח שזה ככה בכל המכונים) אבל הם יחסית בסדר

הגענו לפני כרבע שעה, אין עומס, תשלום במשרד וכניסה למסלול.

זיהו נהגת "צעירה", והתייחסו יפה, ובסבלנות. עברה. 

תודה לכולם על ההמלצות.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

פורסם

האמת שלא, אבל שמעתי עליו הרבה דברים טובים, בעיקרון המקום די חדש , גדול מאוד ובעל כמה מסלולים וציוד ממש חדיש, עובד בשיטת דרייב אין כלומר לא יוצאים בכלל מהרכב מתחיל המסלול ועד סופו, אין בעיות חנייה או הפרעות לתנועה כמו שלרוב יש במכונים אחרים  ולרוב הכל הולך כל כך מהר שכמעט ואין תור מתי שלא תגיע, בנוסף בימים א,ג ,ה הם עובדים עד 19:00 בערב ככה שתמיד אפשר לקפוץ גם אחרי שעות העבודה ולא צריך להפסיד סתם יום חופש בשביל זה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...