Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי אתרים זאת נקודה מאד מעניינת.

הייתי קורא אדוק באתר icar, אבל אז טמקא קנו אותם והם הפכו להיות מדור הרכב הרשמי שלהם. סגנון הביקורות השתנה בכמה פרמטרים וזה פשוט הפסיק להיות מעניין.

את הפינה האישית שלי כחובב רכב אני מתחזק עדיין עם מנוי למגזין אוטו המודפס. הם בסך הכל סבבה, ופרינט זה פרינט - ביקורת שלא הייתי מציץ עליה בדיגיטל הופכת למעניינת כשיש את הריח של הכרומו ואת התחושה של הדפים בין האצבעות. גם הם התמסחרו כשדני פרומצ'נקו מכר את כל החברה ל"מימון ישיר", אבל למעט פרסומות בוטות יותר ללקיחת הלוואות בריבית גבוהה נראה שהתכנים עצמם מנסים להישאר אובייקטיביים, כולל שורות תחתונות שעדיין לא קוטלות במפורש כי זה כבר מזמן לא קיים, אבל די מעבירות את המסר (למשל אם זה רכב שלא מצדיק את המחיר שלו). יש לי כמה הערות על אופן סקירת הרכבים שלהם, אבל אני נהנה מדי חודש לקבל את המגזין, ופעם בשנה את הקטלוג. זה נחמד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני שעתיים, el-chanan כתב:

ופרינט זה פרינט 

זה.

אין כמו להחזיק חוברת (או ספר), לחוש את המשקל עובר מצד לצד ולדפדף לפנים ולאחור.

אני עברתי לקריאה בעיקר באייפד, אבל אין כמו לסמן את הדף באוזני חמור. ושאין כל הזמן יציאה מריכוז כי אתה חייב לבדוק איזה נתון בויקיפדיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתרי רכב ישראליים אף פעם לא היו מעניינים אותי יותר מידי כי רוב הכתבות הן או מבחנים לדגמים חדשים או ניתוח שוק הרכב, כמה מכרו יונדאי i20 וכמה מכרו קיה פיקנטו ברבעון  הראשון או השני וכו'.

ניתוח שוק הרכב לא מעניין אותי בכלל ופעם ב...כשאני עומד לקנות רכב חדש אני קורא כתבות על הדגמים הרלוונטיים. ביתר הזמן גם מבחני דרכים על דגמים שאני לא הולך לקנות אף פעם, לא ממש מעניינים.

תחום הרכב רחב הרבה יותר מסקירות על דגמים חדשים ונסיעות מבחן אבל האינטרנט הישראלי לא מציע כמעט שום דבר מעבר.

וזה כבר מזמן ככה, לא שמתי לב לשום שינוי בזמן האחרון.

דבר שני, אם אתה קורא משהו באתר חינמי, כצו שמישהו  אמר פעם - אתה המוצר, אתה לא הלקוח.

לצערינו אין בישראלי מסת קוראים חובבי רכב מספיקה בשביל שמישהו יוכל להקים אתר רכב שבשתלום ולהיות רווחי. 

פורסם
בתאריך 14.2.2025 בשעה 15:12, EliC25 כתב:

מספיק לראות בערוץ היוטיוב שלי, שסרטוני סיקור של רכבי אספנות בני 40 עם אופי מחשבה ומורשת, מקבלים רק מאות צפיות בודדות, בזמן שסיקור על חשמלית חדשה מסין ב150 אלף שקל, מגיע לעשרות אלפי צפיות תוך ימים בודדים :)

העניין של רוב האוכלוסיה הוא לא באופי ובריגוש אלא במוצר צריכה משעמם ופרקטי 

הנתון ברור אבל המסקנה שלי קצת שונה. במסגרת ההתרדדות הכללית הציבור צורך הרבה פחות תוכן עם עומק כלשהו כגון אספנות ויותר תוכן רדוד - News, חשמלית חדשה זה News להמונים..

פורסם (נערך)

כבוד על הסיקור ההיסטורי והסדר כרונולגי. הייתי שם מטורבו מספר 1 שנרכש בגני התערוכה בתערוכת הרכב מידי רוני אהרונוביץ.

אם נתעלם מהיסטוריה קדומה (שהיא די מביכה בעיניים עכשויות) של ג'ו קריידן וחוברת "הרכב", או שם דומה, בסופו של דבר מה שהגביל את העיתונות המקומית היא היותו של השוק שלנו קטן ומרוחק וחסר פוטנציאל אמיתי.

כשהפוטנציאל נמוך וללא מסורת מוטורית אמיתית - אי אפשר להגיע רחוק. עניין רב נוצר מדי פעם בגלל אמוציות ומלחמות אגו ולא בגלל ענייני רכב.

לצעירים באותם שנים הפרסומים המקומיים היו באר שואבת. 

עם כניסת האינטרנט וחשיפה לחומר מחו"ל הסוף של העתונות הישראלית נגזר(ג'ורנלים מחו"ל קניתי אצל "יאיר" , אבל היה צריך לסוע לשם וזה היה יקר מאוד. או בקיצור לא ממש נגיש. האינטרנט סגר את הפער הזה) .

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
לפני 4 שעות, BoazB11 כתב:

אבל אחרי סבב שיחות עם נציגי היבואנים

הבנתי שאם לא אשתף פעולה כסוכן לידים וכתבות פרווה, לא אקבל פרסום וכלי מבחן

והעדפתי לגנוז את האתר ולא להיות פיון עבור חופן פרסומות ופינוקי טיסות ומלונות להשקות בינ"ל.

כל הכבוד על היושרה. בכלל לא מובן מאליו. הבעיה שככה בדיוק נראית שאר עיתונות הרכב כולל במדיה הדיגיטלית (סטייל עולם הרכב וכו׳) ואני לא יודע באמת אם אפשר להאשים אותם.

אם הם לא ישווקו כתבות לידים פרווה חצי שיווקיות ללא קטילות אמיתיות ושורות תחתונות קשות אז הם פשוט לא יקבלו רכבים, אז מה אפשר לעשות, לחסל את הענף? כנראה שאין ברירה אלא לשתף פעולה וזה מה שבוחרים לעשות 99 אחוז מגופי התקשורת בארץ.

פורסם
לפני 4 דקות, Doron_Z כתב:

אני לא יודע באמת אם אפשר להאשים אותם.

אני באמת שלא מאשים אף אחד. זו דרכו של העולם ואני מקבל את זה.

אני שמח שיצא לי לחוות את העידן הבתולי הזה ואפילו להיות חלק ממנו בזמן ובמקום הנכונים,

ואני לגמרי מרגיש שהתמזלתי.

לפני שיצאנו לדרך עם האתר, אמר לי בלי כחל ושרק אחד היבואנים שהיה גם חבר "זמנכם עבר!"

חשבתי שהוא טועה אבל זה בחור עם חושים עסקיים חדים ומסתבר שהוא ידע על מה הוא מדבר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, mottis כתב:

מעניין אם סמלת יתנו לידינו @קרמבו עוד רכבים למבחן אחרי הביקורת הנוקבת במבחן שעשה להונגצאי ehs7

ברור שכן. 

אפשר להעביר ביקורת, בצורה עניינית וראויה.  

היבואן יודע בדיוק מה הרכב שלו שווה, ואף ביקורת של אף כתב רכב לא תפתיע את אנשי היבואן. 

אני משער שהוא אפילו לא קיבל מהם שיחת טלפון. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 17.2.2025 בשעה 15:09, BoazB11 כתב:

כותב שורות אלה ניסה גם את כוחו בביצת העיתונות הזו והרים את פרויקט הקטנופדיה,

במטרה לבסס אתר צרכני שיעשה סדר בשוק הקטנועים, אבל אחרי סבב שיחות עם נציגי היבואנים

הבנתי שאם לא אשתף פעולה כסוכן לידים וכתבות פרווה, לא אקבל פרסום וכלי מבחן

והעדפתי לגנוז את האתר ולא להיות פיון עבור חופן פרסומות ופינוקי טיסות ומלונות להשקות בינ"ל.

האתר אגב נגיש עדיין ברשת, ואפילו מונה כמה אלפי כניסות בחודש, למרות שלא התעדכן במילה מאז

לא הכרתי.

עכשיו ביקרתי.

התרשמתי.

צפיתי, וקראתי.

אתר ברמה מאוד גבוהה. ממש. האהבה לתחום נשפכת מכל מילה שניה (התעמקתי במדור דג לשבת), וממש אפשר לדמיין את המוזות שמשייטות להן על דו גלגלי במוחות הכותבים המוכשרים. 

שאפו. הלוואי והפנינה הזו תישאר באינטרנט.

פורסם
לפני 58 דקות, פריג'י כתב:

האהבה לתחום נשפכת מכל מילה שניה (התעמקתי במדור דג לשבת),

תודה. תענוג לקרוא.

הקרדיט על הכתיבה המשובחת מגיע למוטי "ינוקא" גלברט

והפסד של כולם שהוא לא כותב יותר. לפחות לא לפרסום.

הנה עוד פנינה, על אדם נדיר ומיוחד בשם אנטון.

לפי החשבון שלי הוא אמור להיות כבר בן מעל 90 כיום,

ואנחנו שומעים מדי פעם שהוא עדיין פעיל ומאמן רוכבי מוטוקרוס צעירים.

https://www.doogigim.co.il/אנטון/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...