Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מישהו כבר לא נהנה כמו פעם מאתרי רכב?

CRuzer669

פוסטים מומלצים

מאז התופעה של החשמליות שהגיעו לכאן כל אתרי הרכב מפוצצים רק ברכבים חשמלים.

ההרגשה היא שאין ''נשמה'' וכבר לא מעניין לקרוא ולהתעניין כמו פעם, השיעמום חוגג.

עוד מישהו חושב כך?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669
  • רעיון טוב! 1

HYUNDAI ELANTRA '17 
TOYOTA Corolla '08

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לדעתי עוד הרבה לפני מבול החשמליות.

מאז שנעלם הפרינט זה רק הולך ומידרדר.

כבר לא מעט שנים יותר מחצי ממבחן דרכים עוסק במולטימדיה ומערכות בטיחות.

זה מעניין למי שמתכוון לרכוש, אבל משעמם את הת@ת אם אתה חובב רכב שמחפש מוטוריקה לנשמה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אף פעם לא הייתי קורא כתבות על רכבים שלא מעניינים אותי כך שמבחינתי לא השתנה כלום.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן. בשנתיים שלוש האחרונות זה השתנה עוד יותר. אפילו משפחתיות רגילות הפכו להיות משהו אקזוטי בשוק הרכב הנוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיליוני אנשים בעולם רכשו טסלה מבלי אפילו לשבת ברכב, זה די אומר מה חשוב לצרכנים ומה שאותם אתרים צריכים לספק לאותם קוראים. קראתי לפני מספר ימים באחד האתרים בישראל על צמיג חדש שיצא, זה בזמן שאת מרבית הישראלים מעניין רק מה המחיר של הצמיג, רצוי כמה שיותר זול, ולא שום דבר אחר. גם ב- Youtube רואים את זה, מה הכי פופלרי שם, מבחן מושקע או מבחן 0-100 או 1/4 מייל? זאת כאשר עלות ההפקה היא הבדל של שמיים וארץ. במידה רבה, סקירות רכבים הפכו לסקירה של כל מוצר אלקטורני כמו סלולרי וכו', למעשה כנראה שסקירה של סלולרי תעניין יותר אנשים לעומת סקירה של רכב. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק לראות בערוץ היוטיוב שלי, שסרטוני סיקור של רכבי אספנות בני 40 עם אופי מחשבה ומורשת, מקבלים רק מאות צפיות בודדות, בזמן שסיקור על חשמלית חדשה מסין ב150 אלף שקל, מגיע לעשרות אלפי צפיות תוך ימים בודדים :)

העניין של רוב האוכלוסיה הוא לא באופי ובריגוש אלא במוצר צריכה משעמם ופרקטי 

• אהבתי 1
  • מעניין 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכנות? פחות עניין גם פעם(תלוי באיזה אתר). 

מיעוט הסקירות היו באמת אותנטיות, כול השאר הרגיש לי כמו פרסומות במסווה. 

אבל כן, אם פעם זה הרגיש ככה, היום זה בכלל כבר ברמה אחרת. הכול קליק בייט, כתבות בשקל(כי מכריחים את הכתבים לפרסם  X כתבות כול רבעון), וכמובן כתבות מטעם, שאם לברון לא מוצא חן מה רשמו עליו, הוא פונה לעורך הראשי ומשכתבים את הכתבות. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכן הרכב ה"מגזיני" היחיד שאני נהנה ממנו בקביעות הוא הסרטונים המעולים של Hagerty, במיוחד מאלו של ג'ייסון קמיסה ולארי צ'ן. מעבר לזה אני מתעדכן ולומד מכמה יוטיוברים עצמאיים ופורומים כמו כאן.

רוב התוכן המגזיני הרשמי נע בין משעמם לממומן - במיוחד תוצרי השקות "הכל כלול" (לכתבי הרכב) המוגזמות של יצרנים.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז הצפת השוק ברכבים סינים גם אני כבר לא מנסה ללמוד/להכיר את שמות הרכבים שנשמעים כמו תפריט במסעדה סינית. פשוט לא ממש מעניין. מאמין שזה יחלוף כשהרכבים יתגלו כפח אשפה ברגע שהסוללה תסיים את חייה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, davemustaine87 כתב:

וכמובן כתבות מטעם, שאם לברון לא מוצא חן מה רשמו עליו, הוא פונה לעורך הראשי ומשכתבים את הכתבות. 

מדייק, שלעיתים זה אפילו לא כתבות 'מטעם' אלא שפונים לאחר פרסום הכתבה כדי לערוך אותה

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגזינים ואתרים ישראליים אף פעם לא עניינו יותר מידי. חוסר מקצועיות נטו.

עדיין יש רמה טובה במגזינים ואתרים זרים. אבל באמת פחות מעניין היום כי המכוניות החדשות פחות מעניינות. כמו שאמר פה מישהו, פעם הייתי קורא כל מבחן של מכונית עממית, היום אני מדלג על הרבה.

הפייבוריטים שלי - אוטו מוטור אונד שפורט, evo וcar.

אבל העניין האמיתי נמצא במגזינים של אספנות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים, אין עניין עוד לחובבי רכב.

קודם כל זאת מגמה שהחמירה בארץ בלי קשר כי הכל מרגיש מטעם וממומן והתחושה היא שאין באמת עיתונאות רכב עוד יחסית ממזמן. 

העניין החמיר שבעתיים עם מגמת ההתחשמלות והסינים, כבר אין הרגשת ערך למותג ולדגם, ההרגשה היא של רכבי מדבקה בדיוק כמו תת דגם חדש של טלפון שיאומי. כבר לא אכפת, לא מעניין, אין ציפיה ואין התלהבות. הסיקור נהפך לסקירה טכנולוגית ולא למשהו שקשור למשהו מוטורי כי אכן, המוטוריקה שולית פה בכל הרכבים האלה.

למרות שאני חובב רכבי ספורט, כן היה פעם איזה קטע סקרני של וואלה מעוניין איך הקליאו/מאזדה 3 החדשה וכו׳. היום מתייחסים לרכבים נטו כ APPLIANCE פונקציונלי לא פחות מטלפון וככה גם העניין שלי לא קיים עוד. עוד רכב, עוד דגם, עוד מסך גדול על גלגלים. נחפש סיקור נחמד או כתבה על רכב עם קצת נשמה ביוטיוב וזהו. מצטרף להמלצות על Hagerty וגם Carwow, Savagegeese, בית מצערת (Throttle House) וכל מני יוטיוברים עצמאיים.

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת משעמם, עד שאתה מגיע לתומר הדר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.2.2025 בשעה 15:12, EliC25 כתב:

מספיק לראות בערוץ היוטיוב שלי, שסרטוני סיקור של רכבי אספנות בני 40 עם אופי מחשבה ומורשת, מקבלים רק מאות צפיות בודדות, בזמן שסיקור על חשמלית חדשה מסין ב150 אלף שקל, מגיע לעשרות אלפי צפיות תוך ימים בודדים :)

העניין של רוב האוכלוסיה הוא לא באופי ובריגוש אלא במוצר צריכה משעמם ופרקטי 

גם בתחום הצילום זה ככה. 

סרטון שמלמד לצלם יקבל כמה מאות גג עד כמה אלפי צפיות (תלוי בגודל הערוץ)

סרטון על ציוד יקבל עשרות אלפי צפיות 

זה מראה שאנשים לא רוצים ללמוד. הם רק מחפשים על מה להוציא כסף.  

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...