Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת וחוויה אישית - טייר דיל

AR9992

פוסטים מומלצים

רכשתי צמיגים  תוצרת Hankok דרך טייר דיל עבור טסלה מודל 3.
יום לאחר הרכישה קיבלתי הודעה שהצמיגים לא זמינים והאוניה בדרך ולכן ייקח כעשרה ימים. 
להפתעתי יום לאחר מכן קיבלתי הודעה שהצמיגים הגיעו ואני יכול להגיע להתקנה.
כשהגעתי להתקנה נדהמתי שהצמיגים בני שנה. בפניה לשירות נאמר לי שזה מה שיש ואם אני לא רוצה אז אוכל לבטל את העיסקה, במידה והצמיגים לא הותקנו.
מובן שכל הסיפור על האוניה הוא בדיה אחת גדולה וקיבלתי צמיגים ששכבו במלאי ישן. אם היו אומרים מראש שהצמיגים בני שנה אז הייתי מבקש מיד סיכוי ולא מתקין אותם ואחכ מקהל תשובה שאחרי ההתקנה אי אפשר לזכות.

לא מתקרב אליהם יותר.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה דרמה... צמיגים בני שנה
זה מינימום חלב שמחמיץ
הצמיגים המקוריים שמגיעים עם רכב חדש לא בני שנה? ועוד עמדו בשמש בנמל כמה חודשים?
הכל טוב, אפשר לצאת מהממד 

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, ניתן להשתמש בהם, אבל ראוי שצמיגים בני שנה יימכרו בהנחה.

לא נעים לעשות עסקים עם אנשים שמספרים לך סיפורי סבתא ומושכים אותך לבוא במצג שווא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמתי לב שכל מי שמנהל מלאי של צמיגים לא אוהב לנקוב בתאריכים במעמד ההזמנה.
זה נכון לכולם, כולל יבואנים, לא רק טיירדיל ודומיו.
אין פה שום דבר חריג או מפתיע.

מי שיצא לי לעשות איתו עסקים נתן את האופציה לבטל עסקה במידה והתאריך לא מתאים לי.
כך גם במקרה של פותח השרשור, ולכן אני לא מבין מה הבעיה?
בפעם הבאה דבר עם הפנצ'ריה שקיבלה את הצמיגים ושאל אותה מה התאריך, לא טוב לך? בטל עסקה. כך תחסוך לעצמך נסיעה לפנצ'ריה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שעושים קילומטרג' שנתי גבוה ומחליפים את הצמיגים כשהם נשחקים. אחרים, נוסעים הרבה פחות ומחליפים את הצמיגים כשהם מתייבשים ומתיישנים.

עבור הראשונים, תאריך הייצור לא חשוב כ"כ, שכן הם יחליפו את הצמיג הרבה לפני שימלאו לו 3 שנים. עבור האחרים, ואני ביניהם, ההבדל בין צמיג חדש לצמיג בין שנתיים +, מתבטא בזמן
שבו יוכלו להשתמש בצמיג לפני שיהיה צורך להחליפו. כשאני רוכש צמיגים אני מבקש (ומוודא) צמיגים בני מספר חודשים בלבד.

אי אפשר להניח שהצמיג שאתה מזמין יהיה חדש - ואם זה חשוב לך אתה צריך לברר ולדרוש זאת בזמן ההזמנה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צמיגים זה לא קוטג׳ בתנאי אחסנה טובים גם שנתיים מתאריך הייצור זה בסדר גמור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין את התגובות.

במיטב כספי אני רוצה צמיגים 'טריים', ולא צמיגים בני שנה.

רוצה למכור לי מלאי ששוכב אצלך, זה בסדר בשני תנאים - תודיע לי מראש, ותתמחר את זה. 

• אהבתי 7
  • רעיון גרוע 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד לא יצא לי להיתקל במקרה בו צמיגים בני שנה נמכרים בהנחה כלשהי.

בני שנתיים כן: https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=205&height=60&koter=16

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שיצרני הצמיגים מטיסים סחורה "רותחת מהתנור" במטוסים מיוחדים לישראל,

זה עובר למחסנים, מפיצים, הובלה ימית, כך שאני מאמין שצמיג "חדש" הוא לפחות בן 3-6 חודשים,

אבל זה רק ההגיון שלי, לא מהתחום, אולי יש סידורים מיוחדים שאני לא מכיר

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

בפעם הבאה דבר עם הפנצ'ריה שקיבלה את הצמיגים ושאל אותה מה התאריך, לא טוב לך? בטל עסקה. כך תחסוך לעצמך נסיעה לפנצ'ריה.

הפנצ'ריה שמקבלת את הצמיגים תנסה בעצמה לגרום לך שתבטל את העסקה ושתרכוש את הצמיגים ישירות דרכה. מובן שאתה לא חייב להסכים, אבל גם זה קורה. אולי לא תמיד, אבל בהחלט קורה. מובן גם אינטרס הפנצ'ריה להרוויח עסקת צמיגים מאשר כמה מאות על התקנה בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי פעם אחת צמיגים בדואר מגרמניה, וגם שם הספק לא היה מוכן בשום אופן להתחייב לי על תאריך הייצור. שם הייתה לי סיבה נוספת לדאוג, כי אם הצמיגים היו ישנים מידי - מעל 10 חודשים אם אני זוכר נכון - לא ניתן לקבל עבורם היתר יבוא. בסופו של דבר הימרתי על זה והגיעו צמיגים שיוצרו חודש לפני המשלוח.

לגבי קניה של צמיגים "רגילה", אני נעזר באתרים שמוכרים צמיגים על מנת לדעת איזה צמיגים קיימים במידה הדרושה. אני לא מזמין אונליין כי אחר כך ברור לי שיהיו כל מיני הצעות מגונות חלופיות, וגם המתקין לא נהנה יותר מידי מהעיסקה.

אני פשוט הולך לפנצ'רמאכר ואומר לו להזמין 4 יחידות מהדגם המבוקש, והוא היה מתקשר אלי כשהגיע שאבוא להתקין. הפנצ'רמאכר ז"ל ידע גם טוב מאוד שאם התאריך ישן הוא יכול מיד להחזיר את זה לספק.

פעם אחת נתקלנו במשהו מוזר - הזמנתי רביעייה, 2 הצמיגים הראשונים היו טריים ו2 האחרונים היו בני שנה וחצי והוחזרו אחר כבוד לספק. דחיתי את ההתקנה ביומיים.

מאז - תמיד בודק את התאריך על כל ה4.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.1.2025 בשעה 08:44, AR9992 כתב:

כשהגעתי להתקנה נדהמתי שהצמיגים בני שנה. בפניה לשירות נאמר לי שזה מה שיש ואם אני לא רוצה אז אוכל לבטל את העיסקה, במידה והצמיגים לא הותקנו.

בתאריך 14.1.2025 בשעה 08:44, AR9992 כתב:

אם היו אומרים מראש שהצמיגים בני שנה אז הייתי מבקש מיד סיכוי ולא מתקין אותם ואחכ מקהל תשובה שאחרי ההתקנה אי אפשר לזכות

רק לי משהו לא מסתדר כאן?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה בכל זאת פנה לשירות אחרי ההתקנה, כי לא מיד ראה את התאריכים.

לפני 29 דקות, tinoki כתב:

רק לי משהו לא מסתדר כאן?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...