Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרישיון לא מזמן ואני רוצה לקנות רכב ראשון התקציב שלי לא גבוה באיזור ה10,000₪ 

אני צריך רכב שהוא לא קטן מדי כי אני בגובה 1.90

אשמח להמלצות תודה מראש לעוזרים :) 

פורסם

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פורד פוקוס (עד 2010) מרווחת מאוד וסה"כ מגלה אמינות לא רעה בכלל.

בגזרת הקטנות הסוזוקי ספלאש גם מתאימה מאוד לגבוהים ומרווחת בצורה יפה במושב הקידמי אבל תא מטען קטן מאוד.

פורסם

השאלה היא האם התקציב הוא נטו לרכישת רכב או שהוא גם כולל יישור קו, ביטוח, אחזקה עתידית (ותהיה כזו בסביבת התקציב שלך). שים לב שעלות הרכב לא מסתכמת רק בעלות הרכישה שלו.

אם אתה יכול להתאפק טיפה עד שתהיינה יותר פרוטות בכיסך, אז תוכל להשיג רכב בטיחותי יותר, אמין יותר וחסכוני יותר.

לאחר כל הנאמר לעיל, הייתה לחמותי סוזוקי ספלאש במשך 10 שנים ללא תקלה אחת. היא טיפה גבוהה מקדימה ולכן מתאימה לאנשים גבוהים משהו (למרות שתצטרך לבדוק בעצמך).

בהצלחה!

• אהבתי 3
8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אני גם 190 ויש לי מספיק מקום בשברולט סוניק. תחפש אחת משנת 2013 וצפונה (עם הגיר המעודכן) עם המנוע 1600 יש להן אמינות לא רעה בכלל וגם כשיש תקלות העלויות תיקון זולות .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מאזדה 3 1.6 זה רכב מעולה כרכב ראשון 

קומפקטי נוח בחניות אמין וגם כיף לנהיגה וגם נכנסת לך בתקציב

נהנתי מכל רגע איתה והייתי מתבאס להחזיר אותה לאבא שלי כל פעם

מה שכן תבדוק את הגובה כי היא יחסית נמוכה אני (1.62) הייתי סבבה לגמרי ועוד היה לי המון מקום 

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...