Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מערכת השמע בפיגו 208GTI

PandaKiller

פוסטים מומלצים

לפני 2 דקות, Tom_22 כתב:

נכון, אבל הערכתי שאין צורך בהתחשב במנחתים הזולים שהיו קודם.

בכל מקרה אם אתה כבר עומל קשה שם, למה לא לבדוק במהלך ההתקנה?

הוספת רכיבים בשרשרת בסופו של דבר גורעת מאיכות האות (עד כמה זה יורגש, נתון לויכוח).

אתה צודק, אבל הHU הצרפתי שמגיע עם הרכב מאוד לא ידידותי מבחינת הוראות הפעלה, וסידור של צמת החשמל, שכן כל החוטים שם באותי הצבע, לא היה לי רצון להכניס את עצמי לזה, כי חסר שאתעסק עם משהו ויישבר לי חוט בידיים ויכולות להיווצר בעיות שכן המערכת מחוברת לcanbus של הרכב.

לפני 4 דקות, Tom_22 כתב:

אתה עדין לא מבין לדעתי את תפקיד הפיוז. אם אין פיוז בקרבת המצבר, כל קטע הכבל ממנו ועד לפיוז שליד המגבר אינו מוגן כלל ואם יתחכך בגוף הרכב/חלק מתכתי כלשהו שיהיה מספיק לעבור את הבידוד שלו, הרכב שלך יעלה בלהבות. חובה, חובה חובה להתקין פיוז כמה שיותר קרוב למצבר הרכב. הפיוז במיקומו הנוכחי לא עושה כלום מועיל ממש.

אבדוק על איך להעביר את הפיוז לתא המנוע אם ככה

לפני 4 דקות, Tom_22 כתב:

השאלה היא על מה שילמת 🤔

שילמתי על הX10, פשוט לא תיארתי לעצמי שהוא מגיע בלי מסגרת עגינה(בתמונות כמובן הראה שכן...)

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אז אני מבין שהלכת לכוון של פתרון מבוסס פרוססור - במקרה הזה התחדשת לך בסנופי (סאנופו) 

ממה שאני זוכר יש לו כניסה אופטית. 

אחרי שכבר תתקין ותכוון את הכל אמליץ לך בחום לרכוש ממיר USB לאופטי - אני משתמש בSMSL PO 100 שהוא זול יחסית ופשוט מצויין. 

אני מתאר לעצמי שברגע שתחבר אליו את הסמארטפון שלך עם תוכנת סטרימינג כלשהיא - טיידל, דיזר, ספוטיפיי, קובוז עם חשבון היי-פיי כזה או אחר - אתה תקבל את התמורה המלאה למערכת. 

אפשר גם לרכוש תחנת עגינה פשוטה TYPE C סטייל באסוס - שיש לה שקע TYPE C שתומך בPD\QC ומטען שתואם את התקנים האלו (גרושים) וגם להנות מזה שהטלפון יטען במקביל לזה שהוא יזרים מדיה לממיר. 

זה עולם אחר של סאונד מאותו רגע. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 2.12.2024 בשעה 12:16, lanosforce כתב:

אז אני מבין שהלכת לכוון של פתרון מבוסס פרוססור - במקרה הזה התחדשת לך בסנופי (סאנופו) 

ממה שאני זוכר יש לו כניסה אופטית. 

אחרי שכבר תתקין ותכוון את הכל אמליץ לך בחום לרכוש ממיר USB לאופטי - אני משתמש בSMSL PO 100 שהוא זול יחסית ופשוט מצויין. 

אני מתאר לעצמי שברגע שתחבר אליו את הסמארטפון שלך עם תוכנת סטרימינג כלשהיא - טיידל, דיזר, ספוטיפיי, קובוז עם חשבון היי-פיי כזה או אחר - אתה תקבל את התמורה המלאה למערכת. 

אפשר גם לרכוש תחנת עגינה פשוטה TYPE C סטייל באסוס - שיש לה שקע TYPE C שתומך בPD\QC ומטען שתואם את התקנים האלו (גרושים) וגם להנות מזה שהטלפון יטען במקביל לזה שהוא יזרים מדיה לממיר. 

זה עולם אחר של סאונד מאותו רגע. 

מעניין מה שהצעת פה, קראתי בביקרות שטום שלח על הסנופי שיש לו בעיות מסויימות בכניסה האופטית, שווה לבדוק את הנושא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות במה שכתוב על דגם ה-B, יש גם כניסת USB שתומכת ב-USB Audio.

אז אולי אפשר להזרים גם כך ישירות מהטלפון שלך.

אמור להיות גם בלוטות', לא? השאלה היא אם איכותי או לא (מקודדי aptX מתקדמים או LDAC).

והשאלה היא גם איך מתבצע המיתוג בין כל המקורות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנושא העיקרי שהכי חשוב לי(גם אם זה אומר להתפשר על איכות ההזרמה) זה לא לאבד את הפונקציונליות של האנדרואיד אוטו במערכת, לכן צריך לבדוק, אני מניח שפתרון בלוטוס יתאפשר כי בחיבור לאנדרואיד אוטו אין אופציה להזרים בלוטוס למקור שמע אחר מלבד המערכת של האנדרואיד אוטו.

גם בדגם A יש בלוטות', אך לא חושב שתומך מקודדים מתקדמים וקיים דילאיי מעצבן

עריכה אחרונה על ידי PandaKiller
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז תניח לזה, לא כל אחד שמתקין מערכת בהכרח מחפש להיות אודיופיל קיצוני אם בכלל, אתה מחפש שדרוג שמע ופרקטיות.

תרצה, זו אופציה מאוד נחמדה. לא הדגש 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמח לעדכן שסיימתי!
הפלטה הותקנה, הצנעתי כבלים, העברתי את מיקום הפיוז הראשי לתא המנוע(בהמלצת@Tom_22) ועכשיו הכל עובד כמו שעון!
רוצה להגיד תודה לחבר'ה פה שעקבו ועזרו עם שאלות(@lanosforce תודה על המידע בנושא הבידודים ומעבר)
ל@eden-h שהיה זמין לשאלות וכיול המערכת
ל @ProMeR שספג יפה את החפירות שלי והביא לי לוחץ סופיות שעזר לי מאוד כדי להשיג התקנה שנראית טוב.

הסתיים לי הסרט בד תוך כדי הפינישים האחרונים, מצרף פה תמונות עם איזולירבנד שיוחלף בסרט בד כשיגיע.

גאה לומר שסיימתי עם זה, יש במה קדמית מרשימה, התוכנה של סנופו סיוט למשתמש המערבי, אך השגנו תוצאות יפות, הסאב משתלב מדהים בתוך הבמה, לא בולע את הטרבלים ומספק עומק למוסיקה בצורה מאוזנת ונעימה, הוספתי Knob לשליטה על עוצמת הבאס, ככה שתמיד אפשר קצת להוסיף עוד, בהתאם לז'אנר.

image.thumb.jpeg.54fb410f259badfb3fd7912289401609.jpegimage.thumb.jpeg.35fee351183e5b1e98bb4e18c7aa3789.jpeg
image.thumb.jpeg.1f5a3ad3c2e488eb4a28e51fe0c0e339.jpeg

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיף לראות שרשורים כאלה, כן יירבו!

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...