Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo EX30 - מתי תושק? יש מחירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה "פאר" יש בוולוו קטנה שאין ב byd סיל מלבד השם? אתה מודע לזה שהרכב מיוצר במפעל בסין שבו גם מייצרים את זיקר הסיני והסמארט.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 37 דקות, iAmital כתב:

אתה באמת טוען שהBYD תיתן יותר פאר? גם לגבי הנוחות הייתי מתווכח איתך.

להשוות BYD לVolvo פשוט לא רלוונטי, הדבר היחיד שמשותף להן זה החשמל.

לשלם פרמיה של 45K שקל על וולבו אשר הבנויה על אותו המרכב ?

אין גבול ? (סתם בשוק הישראלי ברור שאין)

אני דווקא חושב שהBYD תהיה מאובזרת ומצוידת יותר...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Uri-G כתב:

והסמארט

גם הסמארט #1 תושק החודש בישראל, יהיה מעניין לגלות האם זה יהיה שוב מותג הנישה של הנישה או שהפעם זה יהיה שונה. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

אכזבה מהתמחור. הייתה לי ציפייה קטנה איפשהו בלב

התקשרו אמש לקבוע פגישה בוולו, סירבתי בנימוס לצערי...

פורסם (נערך)

נכון לאתמול כבר הוזמנו 35 רכבים כאלה עפ"י מה שנאמר לחבר ממנהל האולם שלהם.

בלי פגישות ובלי לראות ולנהוג באוטו. והם רק פתחו את ספר ההזמנות...

אמר שהצפי זה למכור מעל 1,000 בשנה אם יהיו הקצאות.

כשקורולה/קונה/CHR עולות 180 הכל אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בהתחשב שהמחיר המדובר,מסתבר, הוא ל 2024, אחרי עליית המס, המחיר שלו סה"כ סביר למי שמחפש ג'יפון יוקרה קטן. הוא עולה דומה ואפילו פחות מהמתחרים שלו כמו אאודי q2, לקסוס ux או ds 3, לרמת אבזור דומה ומוסיף הרבה יותר ביצועים ועלויות תפעול זולות יותר.

הקטגוריה עצמה לא גדולה כ"כ בארץ.

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

לשלם פרמיה של 45K שקל על וולבו אשר הבנויה על אותו המרכב ?

אין גבול ? (סתם בשוק הישראלי ברור שאין)

אני דווקא חושב שהBYD תהיה מאובזרת ומצוידת יותר...

אין קשר בין המרכב של BYD לזה של וולוו. אולי כיוונת לג'ילי, חברת האם של וולוו. מכל מקום המרכב של הוולוו הזו, אולי גם המכניקה, הוא גם זה של הזיקר הקטנה והסמארט. לפי מה שכותבים עליהן בחו"ל, מכוניות מאוד ראויות. התמחור של הוולוו שאמורה להיות הזולה בחבורה, כמו בחו"ל, מקלקל את החגיגה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

המחיר אמנם גבוה ביחס לאירופה, אבל צריך להמתין למחירים של סמארט וזיקר.

הסמארט נרשמה בנתיים בנחיר גבוה יותר (200 אלף) ולזיקר אין עדין מחיר.

אם המחיר של הזיקר יהיה יותר מהוולוו, זה יהיה די משעשע לאור העובדה ששלושת הרכבים חולקים את אותם מכלולים.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שמשעשע שהרכב תוכנן להתחרות בתוצרת הסינית ובאירופה הוא אכן מתומחר בהתאם, בארץ יש (כרגיל) ליבואן תוכניות אחרות.

במחיר של קרוב לסיניות היבואן יכל למכור אלפי יחידות בשנה ולהתחרות בהצלחה בגיילי \ BYD ודומיהם.

פורסם

כי אם זה וולוו, אז אנשים יתייחסו לזה כמו לוולוו.

בדיוק כמו שיבואנים מקבילים דחפו לך הונדה סיטי מהודו בלי מערכות בטיחות ב-150 אלף כי זה "הונדה".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

כי אם זה וולוו, אז אנשים יתייחסו לזה כמו לוולוו.

בדיוק כמו שיבואנים מקבילים דחפו לך הונדה סיטי מהודו בלי מערכות בטיחות ב-150 אלף כי זה "הונדה".

וכאשר הרכב נשאר במגרשי הערובה המחיר צנח ל120K .

הונדה שם נחמד , הצרכן במקרה הזה לא פראייר ולא רכש את הרכב , כנ"ל גם האקסנט שפעם הייתה להיט והיום נעלמה לחלוטין.

פורסם
בתאריך 10.11.2023 בשעה 11:51, Ragnar כתב:

הג'יפון הקטן בגרסה כפולת המנועים מהיר יותר מרוב רכבי הספורט היום ב-0-100

זה מעט כסף להרבה רכב (תלוי בתמחור בארץ)

למה תאוצה בקו ישר מעניינת כל כך? תאיץ כמה פעמים בלילה ואחר כך תתעייף מזה ותסעה רגיל בפקקים כמו כולם.

הדבר הזה לא יתנהג כמו רכב ספרוט, אלא כמו ג'יפון כבד, גם אם תאיץ 0-100 בשניה אחד.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)
בתאריך 12.12.2023 בשעה 18:15, Uri-G כתב:

בהתחשב שהמחיר המדובר,מסתבר, הוא ל 2024, אחרי עליית המס, המחיר שלו סה"כ סביר למי שמחפש ג'יפון יוקרה קטן. הוא עולה דומה ואפילו פחות מהמתחרים שלו כמו אאודי q2, לקסוס ux או ds 3, לרמת אבזור דומה ומוסיף הרבה יותר ביצועים ועלויות תפעול זולות יותר.

הקטגוריה עצמה לא גדולה כ"כ בארץ.

ההתייחסות למחיר אחרי עליית המס היא בדיחה.
קודם כל הוא עדיין לא עלה ומי אמר שיעלה? אם לא יעלה תורידו מחיר?

דבר שני אנשים חושבים שאם המס עולה זה גורר אוטומטית התייקרות בהתאם למס החדש, זה לא.
בדיוק כמו שהדולר עלה ל-4 שקלים ולא ראינו שכל היבואנים העלו מחיר, יש תנאי שוק והם מכתיבים מה אפשר לעשות ומה לא, ובשוק הזה כן כן יש גם תחרות.
למרות שאנשים טוענים שיש קרטל בשוק הרכב זה לא ממש נכון, יש הרבה תחרות בין היבואנים. יהיו יבואנים שיבחרו "לספוג" חלק מעליית המס וישמרו על מחיר תחרותי, בטח כאלה עם מלאי קיים בארץ.
זה תירוץ עלוב לכל הפחות.

אולי מספיק עם ההשוואות לQ2 ולקסוס? זה ג'יפון קטן עם תמחור אגרסיבי מאוד בחו"ל, זה לא המצב בארץ, וככה צריך לשפוט את זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, האוטו שלנו גדול וירוק כתב:

אני לא מבין לרגע אחד את מי שיקנה באותו מחיר CHR או קורולה 

ואני עוד פחות מבין את מי שמצפה ממאיר לתמחר מתחתיהם 

זה השוק כאן

אם היה מוצע במחיר של הקורולה \ CHR הייתי רוכש אותו ללא היסוס, בסביבות מחיר של 165-175 הוא יכל לתת פייט טוב מאוד.

ואכן אתה צודק , ממאיר אין לי ציפיות , בעצם מרוב רובם של היבואנים בארץ אין לי ציפיות , הצליחו בשנתים לייקר את מחירי הרכבים בכ 20-25 א"ש , הנירו שלי ממודל 10/21 עלתה כ 151K , השיקוץ הנקרא נירו + כבר עולה כ 172 , והנירו החדשה כבר נוגעת ב 180...

לכן בתמחיר הגיוני יותר בוודאי שהוולבו הייתה אופציה לצרכים שלי עדיפה על אילו.

• מעניין 1

• תוכן חדש...