Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo EX30 - מתי תושק? יש מחירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם רבים 2 עמודים על מחיר המחירון ואם הוא שווה או לא. מישהו טרח לבדוק מחיר מכירה בפועל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, PriceDevil כתב:

1. לפי קצב המכירות עד עתה לא נראה לי שיש ליבואן סיבה לתת הנחה.

2. לבדוק עובדות לא משרת את הנרטיב של הקיטורים.

היבואן מפרסם את הוולבו באתר קאר קוסט , אומנם הנציג טוען שהרכב נמכר במחירון ומפנה אותך ליבואן הרשמי, אבל אם המכירות כל כך טובות מדוע לפנות לאפיק פירסומי נוסף שעליו היבואן משלם כסף ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

היבואן מפרסם את הוולבו באתר קאר קוסט , אומנם הנציג טוען שהרכב נמכר במחירון ומפנה אותך ליבואן הרשמי, אבל אם המכירות כל כך טובות מדוע לפנות לאפיק פירסומי נוסף שעליו היבואן משלם כסף ?

מה אתה אומר? שאם היבואן מוכר אין לו צורך בפרסום?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, למכור 500 יחידות עם רווח נקי של 50 אלף ליחידה הרבה יותר משתלם מלמכור 1000 יחידות ברווח של 20 אלף(סתם המצאתי את המספרים, אבל נראה לי אני בכיוון). מה גם שלתמחור את הוולוו האלוהית כמו ה-BYD העממית עלול לפגוע במותג בטווח הארוך.

פורסם
לפני 9 שעות, unreliablebazooka כתב:

מה גם שלתמחור את הוולוו האלוהית כמו ה-BYD העממית עלול לפגוע במותג בטווח הארוך

לא רלוונטי,Byd אטו לא מתחרה שלו, קבוצות גודל שונות. באותה מידה עכשיו הוא מתומחר מול סקייוול העממית.

פורסם
לפני 14 שעות, zvit כתב:

מה אתה אומר? שאם היבואן מוכר אין לו צורך בפרסום?

שאם יבואן טוען שהרכבים עפים מהמדף וחצי מההקצאה נמכרה תוך מספר ימים אין היגיון בשימוש בצד ג לפירסום.

למה לבזבז כסף אם הסחורה מוכרת את עצמה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 20 דקות, Uri-G כתב:

לא רלוונטי,Byd אטו לא מתחרה שלו, קבוצות גודל שונות. באותה מידה עכשיו הוא מתומחר מול סקייוול העממית.

אתה צודק, עכשיו אני רואה שזה סגמנט יותר נמוך. בכל מקרה, הטענה שלי, שלדעתי מבחינת *היבואן* תמחור של וולוו כמו רכבים עממיים אחרים בקטגוריה עשוי לפגוע ביוקרה של המותג פה בארץ. 

פורסם

אם הצד ג' הזה עולה לי 10,000 ולפרסם עצמאית יעלה לי 20,000 אז אפרסם בפלטפורמה הזולה.

לא נתקלתי אבל ראית פרסומים שלה בטלויזיה למשל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז עכשיו פורסמו מחירים של הסמארט 1 שחולקת עם הוולוו והזיקר את אותם.

החל מ-175 אלף לגרסה הבסיסית ועד ל-210 אלף לגרסת הבראבוס - ויש גם 5000 ש"ח הטבת השקה.

אבל...

-בוולוו טוענים שהמחיר כבר משקף את עליית המס ב-2024 על החשמליות, על הסמארט לא אמרו כלום.

-ייתכן שהמחיר של סמארט כבר מגלם את עליית המס, וההטבה של 5000 שקלים זה לפי מחיר 2023.

בנתיים גם אצל זיקר נפתחה אופציה לשריין רכבים.

מחיר של מעל 190 אלף, יגרום לרכב להיות מופיע בעיקר באולם התצוגה - אם כל הכבוד למיתוג "יוקרתי" עדין וולוו וסמארט הרבה יותר מוכרים מזיקר.

מחיר של 170 אלף יגרום לו למשוך לקוחות גם של ג'ילי שמגיעה מאותו ייבואן (אבל גם לקוחות של byd אטו 3).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...