Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שותה המון דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי לנסר קלאסיק 2008 תידלקתי 150 שקל ( לא מיכל מלא ) ו אחרי 3 ימים של הלוך וחזור בין ראשון לאשדוד המיכל כמעט ריק אני חושש שזה יותר מידי מה עושים

נ.ב

אני כמעט ולא נוסע בתוך העיר

פורסם

לא עושים ככה.

תדלק פול.

אפס ק"מ וסע.

יגמר הדלק?

חזור שוב לאותה תחנה ומשאבה.

תדלק שוב פול

אפס ק"מ

חכה שיגמר הדלק {נניח תדלק מנורה כמו פעם שעברה} וחזור לדווח בבקשה כמה ק"מ עשית מול פול טנק של 45-50 ליטר

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

או שיטעין את הרכב אבל בעמדה ביתית ב AC, ויראה אם זה עוזר לטווח. 

• מצחיק 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, eladns כתב:

לא עושים ככה.

תדלק פול.

אפס ק"מ וסע.

יגמר הדלק?

חזור שוב לאותה תחנה ומשאבה.

תדלק שוב פול

אפס ק"מ

חכה שיגמר הדלק {נניח תדלק מנורה כמו פעם שעברה} וחזור לדווח בבקשה כמה ק"מ עשית מול פול טנק של 45-50 ליטר

ותעשה את החישוב עם 5 או 10 תדלוקים כדי לגהץ כל מיני פלוקטואציות של פקקים או נסיעות לאילת. כך נהגתי לעשות בימים שבהם החזקתי טבלה אלקטרונית (לא אקסל, כי הוא היה חדש ואף אחד לא הכיר אותו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש לי מיצובישי לאנסר 2008.

שעון הדלק במכונית *מאוד* לא לינארי. ממיכל "ריק" (נורית אזהרה דולקת) + תדלוק 10 ליטר = מחוג על חצי.
מדוד כמו שהסבירו לך. 

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • אהבתי 1
:turn-l:
פורסם
לפני 5 שעות, mich007 כתב:

ברשותי מיצובישי לנסר קלאסיק 2008 תידלקתי 150 שקל ( לא מיכל מלא ) ו אחרי 3 ימים של הלוך וחזור בין ראשון לאשדוד המיכל כמעט ריק אני חושש שזה יותר מידי מה עושים

נ.ב

אני כמעט ולא נוסע בתוך העיר

לפני שעתיים, Deutz912 כתב:

לא מצחיק אחי.

הוא התחיל!

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השכר של הגננות לא גבוה,

לכן הם לא כאן בפורום, מחפשות בשעות הנוספות השלמות הכנסה.😀

אבל באמת הוא התחיל😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

פות"ש

אין שום משמעות למלא דלק ב 150 ש"ח ולבכות שהרכב שותה דלק. 

תמלא דלק מלא, עד שהמשאבה 'קופצת' . 

תאפס את מד הק"מ, ותתחיל לנסוע. כשהרכב מגיע לסביבות הרבע מיכל, תמלא שוב מלא, ותראה כמה ק"מ הרכב נסע.

תרשום את כמות הליטרים שנכנסה ולכמה ק"מ הספיקה.

ככה כמה פעמים ואז תעשה חשבון של כמה ק"מ הרכב עושה בפועל לכל ליטר נסיעה.

עם התוצאה תחזור לכאן ונדע לומר לך את הגיוני או לא. 

בנוסף, ככל שהרגל שלך תהיה כבדה על דוושת התאוצה, ככה הרכב יצרוך יותר דלק. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התוואי נסיעה שרשמת יכול לנוע מנסיעה במהירות זחילה בפקק עם מזגן עד שיוט נינוח על 90. פערי צריכת הדלק יהיו גבוהים מאוד בין המצבים. מאוד תלוי בשעות שאתה נוסע.

תבצע בדיקה במשאבה כמו שרשמו לך ותן לנו עוד קצת נתונים ונוכל לתת כיוון.

בלי קשר, זה לא רכב מאוד חסכוני וגם קצת מיושן לכן סביר שצריכת הדלק לא תהיה אופטימלית.

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

ותעשה את החישוב עם 5 או 10 תדלוקים כדי לגהץ כל מיני פלוקטואציות של פקקים או נסיעות לאילת. כך נהגתי לעשות בימים שבהם החזקתי טבלה אלקטרונית (לא אקסל, כי הוא היה חדש ואף אחד לא הכיר אותו).

לא צריך לעבוד קשה עם אקסל.

יש אפליקציה שעושה את זה - Drivvo.

אתה ממלא פרטים בכל תדלוק, בתכלס, מה שחשוב זה בעיקר הקילומטראז' וכמות הליטרים שנכנסה בין תדלוקים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוא אני אנפץ את האשליה בתור בעלים של אותו רכב שנת 2005 ( מדובר על אותו רכב עם אותו מנוע ) הרכב במצב תקין עושה בתוך העיר KM/8 ביום טוב ואם בכלל חם גם ל- 7 ומחוץ לעיר אם הנסיעה ללא פקקים אפשר להגיע בלחץ ל 10.5 לכל ליטר. צר לי אבל הרכב הזה שותה כמו ג'יפ האוטלנדר שיש לנו במשפחה פשוט הזייה.

• אהבתי 1
פורסם

בוא נחשב, בערך:

ליטר דלק עולה סביב ה7 שקלים, כלומר פות"ש תדלק 21 ליטרים (בערך~~~)

מרחק הלוך חזור מאשדוד לראשל"צ הוא סביב ה55 ק"מ, לא כולל סיבובים קצרים שיכולים להיות בין לבין.

55*3=165

165 לחלק ב21, זה 1 ל8, שזו צריכה הגיונית עם מזגן ובתנועה פקוקה שמאפיינת את התוואי הזה בשעות העומס (ואת כל המדינה).

כמובן שתיתכן סטייה בחישוב, בגלל מחיר לליטר דלק, בגלל הק"מ המדויקים שהוא עשה, בגלל התוואי וכמובן בגלל שאין לנו מושג אם מיכל הדלק נמצא באותה כמות שהיה טרם התדלוק, בסוף המסלול הזה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...