Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עולה 5000 שח יש לו 207,000 קמ וטסט

מתלבט אם לקנות ולהפוך לאספנות שנה הבאה,

מישהו מכיר את הרכב? תקלות נפוצות? המלצות?

(מדובר על הדגם עם הפנסים המרובעים שיוצר בשנות 90-94)

אני חייל ומשתמש ברכב רק בסופ״שים..

(התמונות זה לא הרכב המדובר פשוט אותו דגם)

C098D8FC-1C91-47D9-A510-E2C8DB6E1A29.png

185B09BC-E180-47F3-9642-56B297E890D5.png

פורסם

מה סיבת הקניה?

יש לך זמן וידע לטפל ברכב באופן עצמאי? 

לא נוח וזול יותר להשתמש במוניות / חברים / רכב המשפחה אם קיים בסופי שבוע? 

פורסם
לפני 5 דקות, Moshe c כתב:

מה סיבת הקניה?

חי מחוץ לבית, כרגע יש ברשותי פורד פוקוס 2004, שזה אומר שמהטסט הקרוב זה כבר 2 טסטים בשנה וביטוח עולה לי 550 שח בחודש אבל בעצם השימוש שלי הוא מועט 

חשבתי להפוך את השרייד לאספנות עוד חצי שנה ואז להנות ממחירי טסט וביטוח מאוד זולים וגם ככה השימוש שלי הוא רק בסופ״שים אז נראלי מתאים 

לפני 10 דקות, Moshe c כתב:

מה סיבת הקניה?

החלפת צמיג/מצבר/נורה/טיפול 10,000 יודע ועושה לבד.

דברים קצת יותר רציניים לא

פורסם

נשמע שאתה מבין לאן אתה נכנס ולעומת הרכב הנוכחי כנראה שיש הגיון כלכלי. העניין הוא שהרכב המדובר מאוד ותיק, לא כ"כ נוח לנהיגה, לא נמרץ, תא נוסעים עני מאוד ובכלל רכב מאוד לא מפנק ואין בו לדעתי איזושהי יחודיות או עניין שלפחות יעלה לך חיוך ואני מדבר כאחד שיצא לו לנהוג ברכב הזה כשעוד היה חדש. 

אם העניין הוא כלכלי, הייתי מעדיף מוניות. אם אתה חובב רכב ורוצה רכב לנהוג בו, במקומך הייתי מחפש משהו מעניין יותר אולי מאזדה 3 במצב מכאני סביר. 

• אחראי פורום
פורסם

איך שלא נסתכל על זה (רכב פשוט, אמין בבסיסו, תחזוקה כללית זולה), עדיין מדובר על רכב ישן עם היצע חלקים כשכבר לא קיים בהישג יד.

כלומר, צפויות תקלות משביתות וצפויים קטעים שתצטרך לחכות להגעה של חלקים מחו"ל.

זאת התעסקות שלא מתאימה לכל אחד וגם לא ברור כמה כסף תחסוך בסוף.

אם אתה חושב שזה מתאים לך ובא לך להיכנס לעניין, לך על זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רק לחדד הדגם שבתמונה נמכר עד שנת 93 כולל.

ב- 94 הגיע דגם חדש יותר שבשנים הראשונות נמכר בכמויות זניחות, כנראה בגלל מחיר לא תחרותי. אני לא בקיא בהבדלים המכאניים לאורך השנים אבל הדגם החדש יותר נמכר עד סוף שנות התשעים, לקראת הסוף גם בהצלחה לא מבוטלת, ולכן יתכן שעדיין יש לא מעט חלפים זמינים.

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש יתרונות ויש חסרונות

יתרונות-ביטוח טסט של אספנות-האוטו נהיה שווה בערך פי 2 באספנות

חסרונות-ישן-פחות בטיחותי

ועוד-תעשה שיקלול אם שווה לך

וגם תיראה שיש לך מוסך טוב לאוטו הזה

מקסימום תימכור אוטו ותיקנה משו אחר 

לגבי הפוקוס אולי פשוט תעשה ביטוח לפי קילומטר-2 טסטים זה שטויות אם באוטו אין ליקויים אתה משלם 500 ועוד 500 במקום 1000 פעם אחת

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, דובצע כתב:

האוטו נהיה שווה בערך פי 2 באספנות

זה שמור לדגמים מעניינים וייחודיים, לא לרכב שגם כשהיה חדש היה לא יותר ממוביל נוסעים פשוט וסטנדרטי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני רואה שהמחיר של הרכב עלה.

קניתי כזאת בסוף 2008 ב- 5,500 שקל מבחורה שלא הסתדרה עם גיר ידני.

הייתה במצב סביר, עם חלונות חשמליים מקדימה שכנראה אחד הבעלים הקודמים התקין, אזעקה, השחרה בחלונות האחוריים, חיווט למגבר בתא המטען,

מנוע 1.3 וגיר ידני. זוכר שהיה לה גם צ'וק. קצת יותר מחודשיים אחרי זה, מישהו נסע נגד כיוון התנועה בזמן עומס, שבר לי את כל הרכב, סירב לשלם אבל הפסיד

במשפט, קיבלתי עליה 11,500 שקל 😈

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 9 שעות, אליה2004 כתב:

התמונות זה לא הרכב המדובר פשוט אותו דגם

יש תמונה של הרכב המדובר?

הדגם שבתמונה לא יכול להיות מודל 1994, הדור הזה יוצר בין השנים 1988-1993 והוא יכול כבר היום להיות אספנות.

הדגם המחליף, 1994-1999 הוא רכב יותר מתקדם - הזרקת דלק, תומך ביור 1 שזה אומר ממיר קטליטי וחיישן חמצן, גיר 4 הילוכים באוטומטי ולא 3, נדמה לי שהיה גם הגה כוח (בזה של 1988-1993 לא היה).

כמו שנכתב שרייד עד 1993 היו מאוד נפוצות בארץ אבל מודלים 1994-1995 היו ספור נדירים.

מעניין באיזה דגם בדיוק מדובר, התאור שלך סותר.

• תוכן חדש...