Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

נורה חריגה - מיצובישי אטראז


מעבר לפיתרון נפתר ע"י David669,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי ברכב (מיצובישי אטראז' 2014) נורה כתומה לא מוכרת (בתמונה), הרכב כאילו נעול/חסום אלקטרונית ולא מניע.

הזמנתי טכנאי רכב במיוחד ולא הצליח לסדר (אין בעיה בקודן או במצבר).

תודה מראש לעונים! 

 

IMG-20230518-WA0147.jpg

פורסם (נערך)

יש לך התנעה ״ללא מפתח״?

 

חיפשתי קצת, בעיית אימובילייזר. הייתי מתחיל בהחלפת סוללה בשלט ובשימוש בשלט הרזרבי. עוד דבר שתוכל לנסות הוא להצמיד את השלט לכפתור ההתנעה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

יש לך התנעה ״ללא מפתח״?

 

חיפשתי קצת, בעיית אימובילייזר. הייתי מתחיל בהחלפת סוללה בשלט ובשימוש בשלט הרזרבי. עוד דבר שתוכל לנסות הוא להצמיד את השלט לכפתור ההתנעה.

באטראז' וספייס סטאר כשהבטריה בשלט חלשה לא לוחצים עם השלט על כפתור Start אלא מכניסים את השלט לתא ליד ידית ההילוכים ואז לוחצים על כפתור Start רגיל.

IMG_20230519_104627.jpg.b4efda5728ab9cb7f5477dd4d030171e.jpg

 

 

אבל גם אני מהמר יותר על בעיה בקודנית.

  • רעיון טוב! 2

 

 

פורסם

תודה על התיקון. מכל מקום, הרעיון הוא לקרוא את הצ׳יפ מקרוב (הקורא נותן לצ׳יפ כוח בהשראה), כך שאין הזקקות לכוח מהסוללה.

 

ובכל מקרה, זה מסוג הדברים שכתובים בספר הרכב, כמו האיור שהביא בוקי

  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ספר רכב לא לוקח בחשבון מצב שמותקנת קודנית.

קודנית ברוב המקרים מנתקת את האנטנה של האימובלייזר ואז אם הקודנית לא תקינה רואים תקלת אימובילייזר. הסבירות לכשל במערכת בהתקנה מקומית תמיד גבוהה יותר מאשר במערכות מקוריות של האוטו.

  • אהבתי 1

 

 

  • פיתרון
פורסם

הי.. תודה לכל העונים,

בהתחלה הייתי גם בטוח שזה קשור למפתח/קודן, הזמנתי טכנאי נייד שהגיע וניתק את הקודן וכנראה גם את הכספת אבל הרכב עדיין לא הניע,

הזמנתי עוד אחד שמתמחה באימבולייזר וכד' גם לא הצליח אבל הוא הפנה אותי לחשמלאי רכב מקצוען ברמה מפחידה שהצליח לאתר שהבעיה קשורה בלוח פיוזים, תקלה נדירה יחסית, כרגע הרכב מניע אבל בהמשך צריך להחליף את כל הלוח. (הרכב עבר הצפה לפני שנתיים וכנראה זה גרם לקורוזיה)

שבת שלום!

347891907_1220115192204536_2879297604759168682_n.jpg

IMG-20230519-WA0078.jpg

IMG-20230519-WA0079.jpg

  • מעניין 3
פורסם
לפני 17 שעות, David669 כתב:

הפנה אותי לחשמלאי רכב מקצוען ברמה מפחידה

יש מחסור בכאלה, אתה יכול לחלוק את הפרטים שלו?

  • אהבתי 1

כבר חתמתי...

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
×
×
  • תוכן חדש...