Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, Fazer כתב:

דיברתי לא מזמן אם מישהו שהיה בשליחות המדינה בוושינגטון

לפני 6 שעות, Fazer כתב:

בסוף כצריכים לחזור לא רוצים לחזור, וזה עוד כשמגיעים עם עבודה מסודרת.

סורי - שליחות זה לא מעבר קבוע , וזה אמנם עבודה ״יציבה״ אבל לא ממש מכניסה כמו לעבוד בשוק הפרטי בחברות בארה״ב.

אני לא הייתי עושה בחיים מעבר עם כוונה ברור לחזור בטווח קצר + ילדים בגילאים האלו.

זה לגמרי קשוח.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בוא נסכם שבכל מקום שקיצון דתי מוביל, זה לא טוב

המאבק החילוני ליברלי נמצא בכל העולם המערבי.

זה גלים. לפני מאות שנים שלטה הכנסיה, עד המהפיכה המדעית. עכשיו יש חזרה לאחור.

מעניין שהדת היהודית/מוסלמית היא זאת שלוקחת אותנו אחורה, ושמה את החילוניות הליברלית כמשהוא מוקצה.

בהצלחה לגרמנים ולנו.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בהצלחה לגרמניה כשכל זוג גרמני מביא ילד ומוחמד מביא 8.

אם תחפש תמצא שבגרמניה מדובר על יחס של 1.4 לעומת 1.9 בין מוסלמים ללא מוסלמים, תמצא שהשם מוחמד הוא הנפוץ ביותר גם בישראל וחיפוש נוסף יראה לך שגם בישראל לא קל להיות להטב בבית הספר

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

לכל המעוניינים לעבור למעלה אדומים - מקווה שאתם לא הומואים.

בהצלחה לישראל כשכל זוג חילוני מביא ילד ואברם הדתי מביא 8

https://www.ynet.co.il/news/article/b1asjzjwlg#

ידעתי שתקפוץ עם זה..

אנחנו לפחות מודעים לבעיה, ויש פה איזה מאבק שזה לא יתפשט. 

הם לא.

לפני 5 שעות, Rשף כתב:

אם תחפש תמצא שבגרמניה מדובר על יחס של 1.4 לעומת 1.9 בין מוסלמים ללא מוסלמים, תמצא שהשם מוחמד הוא הנפוץ ביותר גם בישראל וחיפוש נוסף יראה לך שגם בישראל לא קל להיות להטב בבית הספר

כן, אין ספק שהמהגרים שמסתננים לאירופב מביאים 1.9 ילדים.

חוץ מזה, כנראה שלא תמצא נתונים לגבי המוסלמים:

Screenshot_20250628_004857_Google.jpg

וזה אגב מה שרציתי להראות, בדיוק כמו בכתבה של היהודי ההומו, הם מכחישים עדיין.

כשיתפוצץ יצאו למסעות צלב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

כדור אחד יפתור את הבעיה ואז יצאו הכיפות הלבנות, הבכי והנהי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אנחנו לפחות מודעים לבעיה, ויש פה איזה מאבק שזה לא יתפשט. 

הם לא.

יש פה מאבק. בזה אתה צודק. ומי לדעתך ינצח? המחנה הליברלי שמביא 2-3 ילדים או החרדים עם 7-9 בצירוף הדתיים לאומיים עם 6-7 ילדים? להזכירך שר האוצר ניסה לפעול בעבר נגד מצעד הבהמות כלשונו. והשר לביטחון לאומי גם הוא יש לו עבר של התבטאויות בנושא.

וחוץ מזה, אני לא יודע על סמך מה החלטת שהגרמנים לא נאבקים בנושא. אני באמת לא יודע מה בדיוק הולך שם, אבל בטח שלא הייתי חורץ דעה על סמך כתבה אחת. בטח לא של זאב אברהמי. לא יודע אם אתה מכיר את הכתב, אבל יש לו אג׳נדה מאוד ברורה ואני מניח שאם היה בישראל היה יכול בקלות לשבת לצד ינון מגל בערוץ 14.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

יש פה מאבק. בזה אתה צודק. ומי לדעתך ינצח? המחנה הליברלי שמביא 2-3 ילדים או החרדים עם 7-9 בצירוף הדתיים לאומיים עם 6-7 ילדים? להזכירך שר האוצר ניסה לפעול בעבר נגד מצעד הבהמות כלשונו. והשר לביטחון לאומי גם הוא יש לו עבר של התבטאויות בנושא.

וחוץ מזה, אני לא יודע על סמך מה החלטת שהגרמנים לא נאבקים בנושא. אני באמת לא יודע מה בדיוק הולך שם, אבל בטח שלא הייתי חורץ דעה על סמך כתבה אחת. בטח לא של זאב אברהמי. לא יודע אם אתה מכיר את הכתב, אבל יש לו אג׳נדה מאוד ברורה ואני מניח שאם היה בישראל היה יכול בקלות לשבת לצד ינון מגל בערוץ 14.

למזלנו חלק גדול מאלה שמביאים 6-7 ילדים משרתים בצבא, ואני יכול להגיד לך בודאות משיחות פה במילואים שיש להם מיאוס מאוד גדול מהממשלה ולאיפה שהיא הולכת.

אם אתה זוכר יום אחרי ההפסקת אש ביבי ניסה לגשש לקראת בחירות בזק, והסקרים הבהירו לו מה תהיה התוצאה אז הוא הפסיק לדבר על זה.

פורסם
בתאריך 19.6.2025 בשעה 00:01, Derish כתב:

מישהו שלמיטב זכרוני מעולם לא גר בחו"ל או עבר תהליך הגירה בא וזורק פה איזה משפט מנותק מהמציאות, ואז עשרים חברי פורום ברילוקיישן מנסים להוכיח לו שהוא טועה. האינטרנט במיטבו.

בדיוק!

כמו זה שלא חי עם בת זוג אבל יודע לתת עצות על זוגיות כי ראה אצל חבר, או זה שאין לו ילדים אבל יודע להטיף לאחרים איך לגדל ילדים כי ראה אצל אחותו, או זה שאין לו רכב חשמלי שמנסה להסביר ל - 20 גולשים שיש להם רכב חשמלי למה הם טועים.

מניח שזו תופעת אינטרנט ידועה, אני נתקל בה בעיקר ב CF. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

אתה משווה את ברלין למעלה אדומים?

אם כבר אז ההשוואה המתבקשת היא למצב ה"גייז" בתל אביב.

יתרה מכך, החברים של מעלה אדומים נעצרו, כלומר המקרה בטיפול (בניגוד לטיוח, לכאורה, בברלין), וזה עוד כשיש לך "שר משטרה" שהוא בן גביר.

בנוסף, אברם הדתי ממש לא מביא 8 ילדים. אתה כנראה מתבלבל עם משה החרדי.

אברם הדתי, בממוצע, עובד, והילדים שלו מסכנים את החיים שלהם בצבא, בממוצע, יותר ממך.

עכשיו נחזור שניה לגבי לאן להגר - לדעתי הצנועה, אירופה נמצאת בפני קריסה דמוגרפית. עם שיעור פריון הנמוך משמעותית מ-2.1 ילדים זה שנים רבות, ועם אוכלוסיה מוסלמית הולכת וגדלה, שבהרבה מקרים לא משתלבת בחברה, זה רק עניין של זמן. 

נדגים במספרים - 10% מוסלמים בצרפת זה יותר "גרוע" מ-20% מוסלמים בישראל.

למה?   כי האוכלוסיה היהודית בישראל צעירה יותר (בהשוואה לאירופאים), מיליטנטית יותר, ומודעת יותר טוב לסוגיית האיסלאם ברמת המדינה, הבטחון והשיטור ועוד.

ושוב, לדעתי הצנועה, בישראל יש למוסלמי הממוצע יותר סיכוי להיטמע או להשתלב בחברה, גם אם בצורה מלאכותית, מאשר באירופה.

עכשיו מישהו יבוא ויספר שיש לו חבר פלשתיני, חבר סורי ועוד חבר אפגני, ובסופי שבוע הם רצים יד ביד בשדות טוליפים?

אז אני אגיד בסדר, גם בניו יורק יהודים הצביעו למועמד פרו-חמאסי.

נכון להיום, בתור יהודי, המקום היחידי שאני יכול לחשוב עליו כמתאים להגירה, במדינה מערבית, זה סטייטים מסוימים בארה"ב (לא ששם הכל מושלם, אבל עדיין), או אולי מזרח אירופה, למשל פולין.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...